Şimdi Ara

Aeroflot Rus Havayolları Uçuşları-Görüşler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Temmuz başında bu firma ile 2 gidiş - geliş olmak üzere 4 uçuş gerçekleştirdim. Uçuştan önce Tr sitelerde çok detaylı bilgi bulamadığımdan genel görüşlerimi; seyahat edeceklere faydalı olması açısından paylaşmak istiyorum.

    İstanbul-Moskova Uçuşu:
    *Yemek seçimimi 3 gün öncesinden internet sitesinden kolaylıkla yapabildim. (istanbul ve Antalya ofislerini de arayıp yapabiliyoruz)
    *Checkin.i internet sitesinden kolaylıkla yapabildim.
    *Bagajda yanılmıyorsam 23 kilo tek bagaj sınırı vardı, kilo sınırını aşmadık, ama aşıldığında kuralları biraz sıkı olabiliyor diye duymuştum.
    El bagajımı(sırt çantamı) uçakta yanıma almam sorun olmadı hatta dönüş uçağında 2 tane çantamı yanıma almama rağmen birşey demediler, nolur nolmaz siz cabin approved etiketlerinden çaktırmadan alın derim:)
    *Tam zamanında kalkış gerçekleşti.
    *Airbus A320 uçağı idi, diz mesafeleri ve koltuklar THY iç uçuşlar ile hemen hemen aynı gibiydi.
    *Sıcak(kola,gazoz,meyve suları,soda gibi) ve soğuk içecekler (kahve, bitki çayları ve siyah çay (bildiğimiz) ) ve yemekler arka arkaya servis edildi.
    *Yemek tavuk ve et olmak üzere iki seçimliydi. Dipnot: Biz uçuştan önce yemeği helal seçim olarak seçmiştik ki genelde seçimler dini kategorilerde ve de vejeteryan gibi diyet seçenekli olmakta. Ancak helal seçim tüm uçuşlar da balıktı, lezzeti fena olmasa da balıktan bayabilirsiniz ki sabah saatlerinde yemek durumunda kaldım.

    Moskova transit noktamızdı, bagajımızı diğer uçuşumuza bağladığımızdan hemen international transit kısmına yönelip pasaport kontrolünden geçtik. Kontrol hızlı ve sorunsuz gerçekleşti.

    Diğer uçuşumuza nerdeyse 1 saat olduğundan duty free kısmını şöyle bir gezme fırsatım oldu, açıkcası alkol fiyatlarının TR duty free.lerden daha pahalı olduğunu gözlemledim. Ama saat telefon satışları da vardı, saatler nispeten daha ucuza geliyordu.

    Moskova-Havana Uçuşu
    *Yemek seçimimi 3 gün öncesinden internet sitesinden kolaylıkla yapabildim. (istanbul ve Antalya ofislerini de arayıp yapabiliyoruz)
    *Checkin.i internet sitesinden kolaylıkla yapabildim.
    *Tam zamanında kalkış gerçekleşti.

    Bu arada bu iki uçuşum bağlı olduğundan tek kalemde checkin yapabilidim ve koltuk seçimlerini yapabildim.

    *Uçak Airbus A330 idi, tek sıra da solda 2li koltuk, ortada 4 koltuk ve sağda yine 2li koltuklar vardı. A320ye göre daha geniş aralıkta diz mesafelerine sahipti daha da rahat koltuklardı.
    Uçakta her kişiye terlik, uyku göz bantları ve battaniyeler dağıtıldı.
    Uçakta multimedia sistemi vardı, son vizyon filmleri dahil İngilizce altyazılı bulunmaktaydı. Ve de satranç, tavla tarzı oyunlar var ve bunlar diğer yolcularla multiplayer oynanabiliyordu.
    Yemek tüm uçuşta iki kez dağıtıldı, ve aynı yemeklerdi.

    *Tüm uçuşlarda içeceklerde alkol seçeneği yoktu.

    yine aklıma çeşitli detaylar gelirse veya sorularınız olursa bu konu altında eklemeye çalışacağım.







  • Öyle gözünüzü korkutacak bir şey yoktur esasen. Eski uçakları kullanmasına rağmen hizmetleri hatırı sayılır seviyededir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.