Şimdi Ara

Ağ Kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Değerli Arkadaşlar ve Abiler...

    Bi sorum olacaktı, bugünlerde bizi baya bi uğraştırdı..

    Evimizde 2 dizüstü bilgisayar ve 1 masaüstü bilgisayar var,, Onlar arasına ağ kurmak istiyoruz.. Bunun için hiçbir tecrübem ve bilgim yok.. Lütfen bu konuda da diğer konularda olduğu gibi yardımcı olun.. Teşekkürler.. Cevaplarınızı takip edeceğim... Sağol



  • Abiler yardımlarınızı bekliyorum,,
  • Yerine taşıyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ermanpac

    Yerine taşıyorum.


    Çok aramıştım :),, Cevaplarınızı bekliyorum...
  • UP!
  • Arkadaşım Masaüstünde Ağ Bağlantılarım diye bir simge var.İlk önce onu bi ters tıkla ve açılan menüden özellikleri seç.Oradan sayfanın üstünde solda 'Ev veya küçük işyeri ağı kur' var.Ona tıkla.Açılan menülerde 4 defa ileri diyecen.Ondan sonra açılan yerde çalışma grubu diye birşey var.Oraya kendin belirleyeceğin bir isim koy.Yalnız bu vereceğin ismin aynını diğer bilgisayarlara da ekleyecen.Onun için unutma.(Büyük-Küçük harf ayrımına da dikkat et.)İsmi yazdıktan sonra 3 kez daha İleri diyeceksin ve 4 kutucuklu bir menü açılacak.Sen bu 4 kutucuktan en altta olanı yani''Sihirbazı tamamla seçeneğini işaretleyeceksin sonra ileri diyeceksin.ondan sonra son diyip bitireceksin.(Buraya kadar yaptığın işlemler ağ kurulumu içindi,ve bu işlemleri yaptığın bilgisayar ana bilgisayar olacak.)Bu bilgisayarla işin bitti.Şimdi geldi diğer 2 bilgisayara.Onların işi kolay çünkü sadece çalışma grubu ismini değiştereceksin..Onu da şöyle yapıyorsun.
    Bilgisayarıma ters tıkla,özellikleri aç.Ordan Bilgisayar adı seçeneğine gel,açılan menüde 'çalışma grubu' var. ordaki ismi ana bilgisayara koyduğun isimle aynı olacak şekilde değiştir.Yalnız dikkat et büyük-küçük harf farkı önemli.Uygula tamam de çık.Ve bilgisayarları yeniden başlat.İşlemin bu kadar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.