Şimdi Ara

Ağ Üzerinden Dosya Paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 20 mbit süperonline kullanıyorum wireless üzerinden. İnternette herhangi bir bağlantı sorunu da yaşamıyorum. Ancak laptop ile masaüstü arasında bir ağ bağlantısı kurdum ve laptoptan ana bilgisayara bağlanıyorum. Dosyaları da görüyorum ancak transfer etmek istediğimde inanılmaz düşük bir hızla karşılaşıyorum. Saniyede 900 kb ya da 1 mb ile dosya aktarımı oluyor. Süperonline müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen fazlası ile bilgili arkadaşlardan dolayı hiçbir sonuç elde edemedim. Bu hızın normal olmadığını düşünüyorum. Fikri olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

    Teşekkürler



  • Mesafe ile ilgili olabilir, birde modemin dibine kadar gelip paylasim yapmayi dene ondanda hiz aynimi? masaüstü bilgisayarin ethernet üzerindenmi yoksa odami kablosuz üzerinden bagli?
  • her iki bilgisayar da wireless üzerinden bağlanıyor. ve şu an da ikisinin mesafesi 20 cm :) yine de aynı hızla bağlanıyor
  • bende tp link var masaüstü ethernet salondakide kablosuzdan bagli arada iki duvar yaklasik 10 metre var ama genelde 3 mb ile transfer yapar. Birde masaüstünü ethernetten baglayip dene. Sendeki masaüstünün bagli oldugu kablosuz adaptörlügün dandikliginden olabilir yavas aktarim.
    Son olarak aklima gelen modemin kablosuz ayarlarindan 802.11g den bagli olup olmadigini kontrol et b den bagliysa o yüzdende yavas olabilir!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 13 Kasım 2011; 20:07:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeFeD

    Merhaba 20 mbit süperonline kullanıyorum wireless üzerinden. İnternette herhangi bir bağlantı sorunu da yaşamıyorum. Ancak laptop ile masaüstü arasında bir ağ bağlantısı kurdum ve laptoptan ana bilgisayara bağlanıyorum. Dosyaları da görüyorum ancak transfer etmek istediğimde inanılmaz düşük bir hızla karşılaşıyorum. Saniyede 900 kb ya da 1 mb ile dosya aktarımı oluyor. Süperonline müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen fazlası ile bilgili arkadaşlardan dolayı hiçbir sonuç elde edemedim. Bu hızın normal olmadığını düşünüyorum. Fikri olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

    Teşekkürler

    Modeminizin ve Laptop wireless kartınızın hızları nedir? Eğer bu cihazlardan 1 tanesi bile 54m/bit hızında (G) tipi wireless bağlantı kullanıyorsa.En fazla 3-4 mb/sec dosya aktarım hızı elde edebilirsiniz.Daha fazla hız istiyorsanız 300 m/bit N standardı bir Wireless kart ile modem kullanmanız gerekmektedir.Laptobunuz ve modeminiz aynı anada (N) tipi olmak zorunda.

    Wireless(telsiz) hzı limitleri:
    ---------------------------------------------------------------------------------
    54 m/bit (b/g) Teorik hız( 6.75 mb/sec), Pratik hız 3-4 Mbyte/sec
    150 m/bit (n) Teorik hız(18.75 mb/sec), Pratik hız 9-10 Mbyte/sec
    300 m/bit (n) Teorik hız(37.50 mb/sec), Pratik hız 18-20 Mbyte/sec
    ---------------------------------------------------------------------------------




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.