Şimdi Ara

ağda dosya paylaşım WinXP sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.
    evde iki pc im var ve modem üzerinden 1 kablolu 1 kablosuz olarak ağ kurdum dosyalarımı paylaşıma açmak istiyorum, başarıyorumda ama sorun şu 1. pc den paylaşıma açtığım klasöre sağ tıkladığımda "bu özel klasör olsun" aktif değil mecburen "bu klasörü ağda paylaşıma aç" ı tıklıyorum ve paylaşım başarılı oluyor ama 2. pcden 1. pcdeki bu klasöre direk ulaşabiliyorum şifre felan sormuyor bu 2. pc deki kullanıcı adını da 1. pc ye tanıtmış felanda değilim yani wireless modemden başka biri bi şekilde modeme ulaşsa ağada ulaşmış ve bu klasöre ulaşmış olacak (modeme başka wireless bağlantıları engellemek için güvenliği artırmak değil amacım lütfen bu yönde tavsiyelerde bulunmayın)

    eskiden win2000 kullanırdım ve ağdaki diğer dosyalara şifre girmeden ulaşamıyordum winxp de böyle bişey yokmu isteğim 1. pc ye kullanıcı ve şifre oluşturayım ve paylaşıma açtığım klasöre sadece bu kullanıcı ve şifreyle ulaşmalıyım.
    teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roche -- 19 Kasım 2007; 20:39:08 >







  • disk yuzeyini ntfs e cevir fat ise..ve daha sonra ntfs izinlerine gir oradan guvenlik seceneginden sadece kendine ve diger bilgisayarina izin ver olsun bitsin disaridan giren kmsede ulasamaz boylece.
  • dostum zaten ntfs
    bu ntfs izinleri nerede ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roche -- 20 Kasım 2007; 1:11:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.