Şimdi Ara

air 6271 ?? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
49.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, benim mdoemi ttnet de kullanıyorum fakat modem de bilgi kısmında dowload ve upload kısımlarında 256 kb/s yazıyor bunda bi anormallik yokmu?
    yada benmi yanlış yorumluyorum?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: harmek

    arkadaşlar, benim mdoemi ttnet de kullanıyorum fakat modem de bilgi kısmında dowload ve upload kısımlarında 256 kb/s yazıyor bunda bi anormallik yokmu?
    yada benmi yanlış yorumluyorum?


    Ben de ttnet'te kullanıyorum eğer bağlantınız 1mbit ise upload kısmında 256 yazması normal ama download kısmında yazması normal değil. Bende download kısmında 1024 yazıyor.

    Sinyal düşüklüğünden yakınan arkadaşlarımız olmuş, modemin olduğu odayla benim olduğum odayı evin uçtan uca koridoru ayırıyor ve kablosuz çalışma gücü %12,5 olduğu halde bir sinyal düşüklüğü yok bağlantının tam kapasitesi ile dosya indirebiliyorum. Tek sorun ettiğim konu modemin LAN bağlantısının 54 mbps olması.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ben gsm de ilk ay bedava sanıp rahat rahat ariyip konuştum faturaya çok güzel yansımış ama yinede ucuz 11 tl toplam yansımış okdar konuştum ailedekilerde konuştu ama yne ucuz ttnt le konuşmasak dahi en az 20 kağıt yazıo
  • biri abonesiyim 2 gundur kullanima basladim. modem gercekten cok sik kardesimle birlikte 2 laptoptan baglaniyoruz. tek sorun net hizi cok yawas sebebini cozemedim :(

    kurulum CD ile masa ustundeki airties hizmet programinda durumda yazanlar asagidaki gibi

    ADSL baglanti hizi
    indirme (download):262 kb/s
    gonderme(upload):70 kb/s

    ben 1 Mgb lik kotali baglattim wireless baglantimizda sifreli acaba hizin bu kadar dusuk olmasindaki sebep hatlarmidir ? bu konuda bilgisi olan varsa yazsin lutfen musteri hizmetlerini araya araya telefon faturasi kabardi zaten.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: civil.turk

    biri abonesiyim 2 gundur kullanima basladim. modem gercekten cok sik kardesimle birlikte 2 laptoptan baglaniyoruz. tek sorun net hizi cok yawas sebebini cozemedim :(

    kurulum CD ile masa ustundeki airties hizmet programinda durumda yazanlar asagidaki gibi

    ADSL baglanti hizi
    indirme (download):262 kb/s
    gonderme(upload):70 kb/s

    ben 1 Mgb lik kotali baglattim wireless baglantimizda sifreli acaba hizin bu kadar dusuk olmasindaki sebep hatlarmidir ? bu konuda bilgisi olan varsa yazsin lutfen musteri hizmetlerini araya araya telefon faturasi kabardi zaten.



    Ben, sorunun modeme bağladığın adsl telefon hattı kablosundan kaynaklandığını düşünüyorum. Kabloda yer yer zayıflama olmuş olabilir
    kabloyu değiştir tekrar dene, olmazsa müşteri hizmetlerini ara, durumu buldir. Bu senin haketmediğin bir durum. Kolay gelsin..




  • Biri abonesiyim ve yılbaşından beri bu modemi kullanıyorum. Biri'den ayrılırken bu modemi geri vermeyi düşünmüyorum. Çünkü 50 Liraya böyle bir modem bulamam. Gerçi yukarıda TTnet ile kullanılabilir denmiş ama, ben abone olurken modemi getiren Biri görevlisi modemin biri haricinde kullanılamayacağını, bunun için yazılımsal bir koruması olduğunu söylemişti. Bu modemi Smile, Superonline gibi diğer tüm servis sağlayıcılarla sorunsuz kullanabilir miyim?
  • biri aboneliğimi iptal ettirdim ilk başta acihaz bizde kalacak dediler die hatırlıyorum ama Kampanya dahilinde verilen modemler Koç.net’e ait olup, taahhüt süresi dolduktan sonra abonelik sona erdiğinde 3 hafta içerisinde Koç.net’e aynen iade edilecektir. İade edilmediği takdirde 150-TL modem bedeli tahsil edilecektir diolar. Şuan ttnetle sorunsuz bağlanabiliyorum.
    Cihazı göndermeyip 150 tl göndermeyi düşünüyorum. Nette araştırdım kullanılmışlar var sıfır fiyatını bulamadım. Cihazın piyasa fiyatı ne kadar bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Baron24

    biri aboneliğimi iptal ettirdim ilk başta acihaz bizde kalacak dediler die hatırlıyorum ama Kampanya dahilinde verilen modemler Koç.net’e ait olup, taahhüt süresi dolduktan sonra abonelik sona erdiğinde 3 hafta içerisinde Koç.net’e aynen iade edilecektir. İade edilmediği takdirde 150-TL modem bedeli tahsil edilecektir diolar. Şuan ttnetle sorunsuz bağlanabiliyorum.
    Cihazı göndermeyip 150 tl göndermeyi düşünüyorum. Nette araştırdım kullanılmışlar var sıfır fiyatını bulamadım. Cihazın piyasa fiyatı ne kadar bilgisi olan var mı?



    Cihaz sadece Biri kullanıcılarına verilmekte olup ayrıca bir satışı olmadığı için maalesef piyasa fiyatı diye birşey söz konusu olmamaktadır.
  • ben de biri.net e üye oldum ve gerçektek çok memnunum 1 ayda voip telefon görüşmesi verdi sınırsız şehirlerarası şehir içi ve yurtdısı.. Gerçekten beklentilerimin çok daha üstünde ... tavsiye ederim
  • Arkadaşlar biri'nin verdiği modemi başka firmaların internet bağlantısı için kullanabilirmiyiz? (Örn doping,smile)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n0kiLL23

    Arkadaşlar biri'nin verdiği modemi başka firmaların internet bağlantısı için kullanabilirmiyiz? (Örn doping,smile)

    Ben TTNET ile kullanıyorum herhangi sorun yok.
  • bu modemi satın adlım.
  • 6271 in yeni Air 6271 1.2.0.10 08.09.2009 tarihli Firmware i çıkmış yükleyen varmı.Bu en son firmware yüklendiğinde diğer servis sağlayıcılarda çalışıyormu.TTNET gibi
  • Yeni firmware çıktı çıkmasına da hiçbir gelişme yok ki. Güya USB desteği vereceklerini söylüyorlardı. 10 aydır mesaj atıp duruyorum Airties'a. En kısa zamanda yeni yazılım ile özellik aktif hale gelecek diyorlardı. Ama olmadı. Nedendir anlamıyorum cihaz özelliklerinde reklam yaptıkları ve çok kullanışlı bir özelliği kilitliyorlar. Çok beğendiğim bir firmaydı ama artık gözümden düştü bu Airties.
  • bi güncelleyelim o zaman
  • arkadaşlar modemin yazılımını güncelleyemiyorum.adls hizmet programındaki modemin yazlımını güncelle sekmesine tıkladığımda ftp servere olaşamıyor diyor.bunu nasıl halledebiliriz??
  • firmware indir daha sonra hizmet programından gelişmiş ayarlar deyip açılan sayfadan araçlar/yazılım guncelelmesini yapabilirsin..

    quote:

    Orijinalden alıntı: papilocko

    arkadaşlar modemin yazılımını güncelleyemiyorum.adls hizmet programındaki modemin yazlımını güncelle sekmesine tıkladığımda ftp servere olaşamıyor diyor.bunu nasıl halledebiliriz??
  • Aahh ah, keşke olsa ama nerdee, telekom sabit sömürüden vazgeçer mi hiç.
  • bendede distrasyon olmuştu. Ama o zamanlar zaten Voip cihazımla Betamax da idim. BiRi Telefonu kullanmadım. Şimdilerde Cep telefonu ile 1500 dakika görüşüyorum. Daha hesaplı ve Kolay
  • uzun araştırmalardan sonra arkadaşlar yardıma ihtiyacım var ben ttnet kullanıcısıyım fakat arkadaşımdan almış olduğum air 6271modem biri.com yazılım atıp düzel temezmiyim ttnet le kullanmak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.