Şimdi Ara

Airties rt-102 sanırım driver sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba forum ahalisi, forumda 2. el kısmından bir tane airties rt-102 modem aldım, arkadaş driver cd sini kaybetmiş herhalde yollamadı, bende internetten indirdim fakat kurulum klavuzunda driveri yüklerken adsl kullanıcı adı parola vs. ayar kısmı geliyor bir yerden sonra, ama benim driverde böyle bir yer yok, driveri kurmadan önce modemin usb çıkışını bilgisayara bağlıyorum daha sonra driveri kuruyorum, neyse kurulum bittikten sonra ağı otomatik denetliyo, denetlediği şeylerin yanına ok işareti koyuyo ama denetleme bitinde ağınıza kablolu veya kablosuz bir modem bulunamadı gibi bir uyarı veriyor, daha sonra elle ayarlar kısmına gelince şifre istiyor, boş bırakıyorım,1234 yazıyorum,admin yazıyorum ama kabul etmiyor, modeme reset atıyorum tekrar kuruyorum gene aynı sorun.

    Sanırım sorun indirdiğim driverde, sizden ricam sizde böyle bir sorun olmuşmuydu? Birde çalışan driveriniz varsa size zahmet rarlayıp rapide atabilir misiniz?

    Şimdiden teşekkürler..

    kendi web sayfalarından buldum ama baya zor odu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __d_mode__ -- 6 Şubat 2008; 21:11:46 >







  • hmm ayni sorun bendede var cdyi kaybettim şimdi format çekecem bilgisayara korkuyorum ve internettende bulamadım acaba rt103 install'i olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.