Şimdi Ara

AK SİGORTA VE AXA SİGORTA KENDİ ARALARINDA ANLAŞIYOR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler babam geçen gün sanayi yolunda aracımızın ön camında çatlak olması sebebiyle sanayiye cam taktırmaya gidiyordu biz kendi şeridimizde giderken diğer araç sola dönecekmiş tabi bu arkadaş geniş dönmesi gerekirken dar dönüp bizim araca vurdu. Bize vuran araç renault yetkili servis aracı adamlar hemen kendi sigorta şirketlerini çağırıp rapor tutarken bizim aracı yolun ortasına çıkarıp bizi suçlu bulmaya çalıştılar tabi anlaşamayınca babam trafik polisini çağırıp tutulan raporu yeniden çizdirmiş. Aradan günler sonra sonuç olarak sigortacılar hatayı %50 %50 olarak vermiş 2 tarafa normalde biz haklıyız. Aracımız 1993 model seat ibiza eski bir araç parçası pahalı ve maddi durumumuz çokta iyi değil arkadaşlar haklıyken haksız duruma düştük muhtemelen ya şirketler kendi aralarında anlaştı ya da karşı tarafın adamları var ve devreye girdiler. İtiraz ettik ama bir şey çıkacağını sanmıyorum. Kaza yapılan yer sanayinin içinde trafik levhası falan yok.


    AK SİGORTA VE AXA SİGORTA KENDİ ARALARINDA ANLAŞIYOR !AK SİGORTA VE AXA SİGORTA KENDİ ARALARINDA ANLAŞIYOR !AK SİGORTA VE AXA SİGORTA KENDİ ARALARINDA ANLAŞIYOR !AK SİGORTA VE AXA SİGORTA KENDİ ARALARINDA ANLAŞIYOR !AK SİGORTA VE AXA SİGORTA KENDİ ARALARINDA ANLAŞIYOR !AK SİGORTA VE AXA SİGORTA KENDİ ARALARINDA ANLAŞIYOR !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwnm -- 17 Kasım 2018; 21:0:27 >







  • Sagdakine yol vermen gerekir, yuzde 50 ordandir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • otopark O kullanıcısına yanıt
    Nasıl yol verecez hocam kahverengi araç bize ait biz kendi şeritimizde gidiyoruz diğer araç dar dönüp bizi eziyor trafik kuralına göre sola geniş dönmesi gerekmez mi ? Zaten babam sağ tarafa tam dönecekken bu araç çıkıp vurmuş ben mi anlamayamadım dediğinizi acaba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.