Şimdi Ara

Akbank surekli mail adresimi degistiriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,

    Calistigim kurum bu ay maas bankamizi degistirip Akbank'a gecti. Daha ilk gunden bir suru sorunla karsilastik. Banka gorevlileri sorularimiza cevap veremediler, ya da surekli yanlis yonlendirdiler. Eft ucreti olmayacak denildi, bazilarimizda ucret kesiliyor bazilarimiza kesilmiyor vs neyse,

    Dun saat 19.00 civarinda durduk yere 'Eposta adresinizi sistemimize (adimsoyadim@hotmail.com) olarak kaydettik. Eposta adresinizde yanlislik oldugunu dusunuyorsaniz....numarasini arayin' diye bir mesaj aldim. Isin ilginc tarafi, gonderilen eposta adresine hayatim boyunca hic sahip olmadim. Bu adresi kafalarina gore yazdilar sanirim.

    Neyse, arayip duzelttirdim. Yeni eposta adresimin mesaji geldi. Ama bu aksam yine bir mesaj geldi ve bu sefer adim.soyadim@hotmail.com adresi icin bu mesaji aldim. Dun yazdiklari bana hic ait olmayan eposta adresinin ortasina nokta koyup tekrar yazmislar. Ben dogrusunu verdikce Akbank mail adresimi degistiriyor. Ilk kez Akbank ile calisiyorum. Bu durumda ne yapilmasi gerekir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.