Şimdi Ara

AKILLI TELEFON TAVSİYESİ ? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba güncel kullandığım telefon kırıldığı için yeni bir telefon alıcam ancak tariye ek olarak alabiliyorum bütçem olmadığı için. Türktelekom müşterisiyim modelleri inceledim kendi içimde kıyaslama yaptım alabildiklerim zaten giriş ve orta segment telefonlar. Ancak hiç birini kullanmadım o yüzden kullanan bilen arkadaşların tavsiye ve yorumlarına ihtiyacım var. Ayrıca bana maliyetlerini hesaplayarak fiyat performans olarak benim için en iyisi olmasını istiyorum.

    Genel olarak telefonda neredeyse hiç oyun oynamam arada sırada uzun yolda otobüste oynarsam oynarım aspahlt ve vb. ama çok bir grafik çözünürlük takıntım yok. Tek isteğim uygulamalarda akıcılık (donma gibi durumların olmaması)

    Kullandığım uygulamalar instagram,cep bankacılığı,shazam,youtube,chrome vb. Kamera vasat olmasın düzgün çekmesi yeterli. Pil ömrü olarak zaten gün içinde arada sırada bakıyorum 1 günü rahat tamamlasın yeterli.

    Önceden kullandığım telefonlar galaxy nexus,nexus 4, lg g2, c3, grand neo ...

    Telekomda alabileceğim telefonlar

    Samsung Galaxy J5 Pro - 1349 tl ye geliyor.

    Samsung Galaxy j7 Pro - 1692 tl ye geliyor.

    Lenovo K6 Note - 1392 tl ye geliyor.

    Huawei p9 Lite 2017 - 1596 tl ye geliyor.


    bu modellerden birini almayı düşünüyorum. Hemen hemen birbirine yakın özellikteler. Huawei p9 lite ı beğendim ancak fiyat olarak bana pahalıya geliyor piyasadaki sıfır fiyatına göre. Kullanan yukarıda belirttiğim özelliklere göre yorum yapacak ve tavsiye vericek arkadaşlara ihtiyacım var. İyi forumlar







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.