Şimdi Ara

AKK Lİ İNTERNETİN OLMA NEDENİNİ BİLMİYORSUNUZ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • AKK'nin asıl çıkış amacı, şimdiki tekrar gündeme gelen kotalı internet anlayışının önüne geçip, kota aşımı ücretlerinden dolayı borç üstüne borç çıkarıp illallah eden kullanıcılara istinaden, sınırsızdan ucuz, kotalıdan yüksek;fakat kota aşımında ücret almayan bir sistemi getirmekti. 2017 ile bundan 9 veya 10 sene öncesinde yapılan eylemlerin sonucunun aynı olacağını düşünmenin hata olduğunu düşünemediler orası ayrı. Eğer paylaşım olayı çok çok büyük sorun yaratıyor olsaydı, birçok büyük firmanın yaptığı gibi ağlayıp, bunu yasal yoldan halletmek için ellerinden geleni yaparlardı. AKK verilmesi internet paylaşımını engelledi mi ? Adam günde bir iki kez facebooka girerim deyip, komşusuyla hala anlaşıyor, komşusu da 3mbite düşüp düşmediğini umursamıyorsa, AKK'nin gelip gelmemesi bu kişileri pek etkilemiyor.

    Şu an interneti dolu şekilde kullanan olduğu kadar, işi bitince modemi kapatıp kenara çekilen insanlar da var. AKK'nin tamamen olayı altyapı masraflarını olabilidğince minimuma düşürüp, data akışı için ödedikleri miktarı azaltmaktı. Elindeki bant genişliğini %80 kullanmak nerede, %20 kullanıp sınırdan %80 oranında uzak tutmak nerede. AKK'nin temeli aslında adil bant genişliği kullanımıdır. Bant genişliğini kullanıcıları etkilemeyecek biçimde, adilce sunup, tepe anı kullanımlarında bile çökmeyi veya hız dalgalanmalarını önlemektir;fakat bunu hız terimi yerine, kota ile birleştirmek tamamiyle ticari cambazlık ürünüdür.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: efefps

    para veya hapse atmıyacaklar

    once yavaslatacaklar hala durmayanları netini kesip aynı bankadaki gibi kara listeye alıcaklar net satmıyacaklar onlara gidişat bu yonde

    Herkes kara listeye girmeyi göze alabilecek mi? Malum günümüzde netsiz hiçbir iş yapılamıyor.
  • Şimdi sevgili dostum. madem sorun indirme değil, peki neden 100 / 5 upload var ülkede. buda bir çivi çakılmadığının göstergesi. Bir kurumun altyapı hızı kalitesi Upload değerinin yüksekliği ile ölçülür diye bilirim 7 senedir. Avrupaya göre 100 Download / 5 upload acınası bir hız. Bu da abant genişliğinin yurt dışı çıkış portlarının yetersiz olduğunu ve talebi yeterince yerine getiremedikerini kkandırıldığımızı gösterir.
  • Alakasi yok kurumsallarda 100mbit up down alan var 1 gbit up down alan var soyle soyleyeyim 100gbit up down alan var.ev kullanicilarinin toplami kadar up alan var mesele yurtdisi cikis degil.mesele paketi satamamak komsu paylasimi zten bunu turk net ceo su kendi itiraf etti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes ayni anda download yapsa isimiz zor zorlaniriz ama onuda hallederiz dediz.anla iste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnet 1 gbit internete 2 mbit upload veriyor yiyorsa paylaşsın apartman ile site ile biri fotoğraf uploadlasa internet felç direk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.