Şimdi Ara

AKP'liler CHP'nin başında kimi görmek ister??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

AKP'liler CHP'nin başında kimi görmek ister??


(En Son Oy Tarihi: 29.3.2024)
Giriş
Mesaj
  • Sizce akp liler ve akp nin genel başkanı CHP nin başında kimi genel başkan olarak görmek ister?

    13 defa yedikleri 75 yaşındaki mevcut genel başkanımı isterler yoksa,daha önce hiç denenmemiş 49 yaşında makineli tüfek gibi akıcı ve coşkulu konuşmalar yapan genç bir genel başkan mı isterler karşılarında.




  • İkisininde görüş söylem ideoloji olarak bir farkları yok ki ! İkiside AKP'yi rahatsız etmeyecek başkanlardır. ( Tabii arkasına İmamoğlunu almış bir Özgür Özel AKP'yi zorlar. Hatta devirebilir. ) Lakin KK kurultayların adamıdır yarın son dakika bir millete bir şeyler vaad edip oylarını alıp son dakika seçilebilir.


    İkisi arasında Tek fark yaş farkı olabilir. Birde Özgür Özel'in Alevi olmaması olabilir fark. Yoksa geri kalan bütün söylemler aynı neredeyse. Şuan CHP içersinde dönen sen kalk ben oturayım kavgası yoksa siyasi bir tartışma ayrışma göremiyorum ben.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 4 Kasım 2023; 1:48:50 >
  • ikisinide iki adaydan da bir cacık olmaz malesef bir chp li olarak söylüyorum ülkede muhalif yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 4 Kasım 2023; 2:9:44 >
  • Yarın Kılıçdar kazanır ve İNŞALLAH da tüm belediyeler gider. Bence zaten Kılıçdaroğlu ve ekibi de bunu istiyor. Özgür Özel seçilirse hiç değilse olması gereken olduğu için insanlarda bir umut oluşur. Tabi o da çok değil çünkü kılıçdaroğlu insanların umudunu kırdı. İmamoğlu ile birlikte Özgür Özel bir fark yaratabilir fakat hiç sanmıyorum seçileceğini.

  • İkisi de ayni

    CHP düzgün bir parti olsa halkın sevdiği yüzde 31 oy verdigi Muharrem İnce genel baskan olurdu

    Hadi o olamadi Ekrem İmamoğlu olurdu

    Halkin sevmedigi 2 tipi tip yarin dostlar alışverişte görsün diye demokrasi tiyatrosu yapacak kim kazanirsa kazansin farketmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elli iki için isimlerin önemi yok. Şahıslara boşa yükleniliyor.
    Önlerine farklı seçenekler çıktığında yine bildiklerini okudular elli iki sabit fikirli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP'nin komple değişmesi gerek.

  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

    bu alevi mezhepcilerinin gozunu o kadar hirs burumus ki chp genel baskanligini ele gecirmek icin 2010 yilinda fetoculer ile isbirligi yapip, deniz baykal'a kaset kumpasi kurdular ve deniz baykal'in yuzde 9lardan yuzde 21lere getirdigi chp'ye coktuler. siyasal islamci erdogan da firsattan istifade edip, eline mikrofonu alip, yatak odasi siyaseti yapip, bunlar ozel degil genel, genel diyerek meydanlarda deniz baykal'i yuhalatti.


    alevi mezhepcileri ile fetoculer ortaktir. 2015te fetonun kanallari ve tv'leri kapatilmasin diye polislerin onunde direnise gecenler de bizzat chpli milletvekilleriydi. feto'ye minnet borclarini oduyorlardi.


    2023'e geldigimizde khklilari goreve iade edecegiz dediler.


    arkadaslar, eger ki birazcik icinizde ataturk sevgisi varsa, cumhuriyetin ne oldugunu bilen, ataturk'un fikirlerini ozumsemis biriyseniz, yapmaniz gereken tek sey gercek ataturkcu lider muharrrem ince'ye sahip cikmaktir. halktv, krt, tele1 ve sozcutv'deki satilik, besleme gasteci parcalarinin maskesi dusmustur. goruyorsunuz, simdi halktv de sozcutv'dekiler kk'ya salliyor, krt ve tele1 kk'ya sahip cikiyor. bunlarin adamligi bu kadar iste. gozunuzu acin artik.


    2023 secimlerinde muharrem ince'ye sarayin adami, saraydan para aldi iftiralari atan alevi mezhepcilerini siyasetin coplugune gondermek sizin elinizde. yani milletin istikbalini yine milletin azim ve kararliligi kurtaracak. hizbullah diyip, domuz bagi diyip sizi kandirdilar. artik buna inanmak zorunda degilsiniz. 40 yillik chpli, chp'nin 5 sene onceki cumhurbaskani adayi muharrem ince'ye saraydan para aldi iftirasi atanlar bizzat alevi mezhepcileriydi.


    ozgurle, kk ile yol yurumek, ataturk'e ihanettir.









  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    yahu bu ne saçma yorum muharrem ince halkın %31 iinin oyunu almışmış. Muharrem ince olduğu için mi %31 oy alış yoksa chp nin adayı olduğı için mi ? ona bakarsak kemal de halkın %48 inin oyunu aldı şimdi kemal bey halkı severek oy verdiği kişi mi oluyor? bireysel olarak bağımsız seçime girse o kadar oyu alabilir miydi? muharrem ince nin bireysel olarak ne kadar oy alabildiğini seçimde gördük %2-5 arasında oyu varmış işte

  • bugün eğer Kemal bey kazanırsa yemin olsun ki belediye başkanlığı seçiminde bulunduğum ilçede en genç aday hangi partidense o partinin adayına oy vereceğim. BOOMER kuşağı siyasi çöplerden kurtarmak gerek ülkeyi.

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Hiç değişmez sin yemin etme boşuna, bu son seçim.baska biri mi var pirom dedem der gider verirsin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

    Aslında ilk defa sana katılıyorum isimlerin bir önemi yok çünkü 48 plaka partisi donkey koy yine gidip atamın partisi diyip oy verecekler


    Atatürk sanki böyle bir vasiyeti var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgür Özel seçilirse kontrollü muhalefet sil baştan başlayıp halk üzerinde umut pazarlığı yapmaya devam eder. O nedenle CHP'nin radikal biçimde yenilenmesi için yerel seçimde ellerindeki belediyelerin yarısından fazlasını başka muhalif partilere kaybetmeleri şart.

  • Kk'yı nasıl istioyrlarsa bu adamı da gözü kapalı isterler.

    AKP'liler CHP'nin başında kimi görmek ister??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı taş kafalılar hala chp seçmenindeki öfkenin farkında değil sanırım.

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Taş kafalı biriyim çünkü CHP seçmeni ne olduğu biliyorum , sahil kesimi , marjinal solcular, fedoncular, tatlı su solculari hala oy verecek


    Geçen CHP biri ile konuştum adam yerel seçimlerde CHP öyle bir gelecek tüm belediyeleri alacak diyordu


    Kemal Kılıçdaroğlu başarılı ama halk onu anlamamış


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsterler kk , kk davası dersim davası , Atatürk adını anıp buna en çok zarar veren ikinci kişi yine CHP den çıkmıştır


    Birincisi İsmet İnönü ikincisi kk


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

    bana ne başka chp li fanatiklerden ben vermeyeceğim . ha yerel seçimde KK nın genel başkanı olacağı yerel seçimde hala chp ye oy verecek olanlar elbette olacaktır. ama chp ye oy vermeyecek olanlar da azımsanmayacak kadar çok.

    yani chp oyunu artıramayıp oyu %20 lere düşerse ne olur? tüm belediye başkanlıkları gider. hatta izmir bile gidebilir o derece büyük tepki var.


    ben vermeyeceğim diyorum ama hala sen yine gider oy verirsin diyenler var. oy vermeyeceğim demek oy vermeyeceğim demektir.

    ha chp genel başkanı değişirse ve bulunduğum yerdeki belediye başkanı adayı da içime sinen birisi olursa o vakit tekrar chp ye oy vereceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 4 Kasım 2023; 11:34:50 >
  • k.k seçilirse ki yüksek ihtimal seçilcek plakacıları ve aleviler dışında artık kimse oy vermez.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.