Şimdi Ara

Akrabalarımın yanına tatile saçma sebepten dolayı gidemiyorum....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler biliniyor ki okulların açılmasına 1 aydan az bir süre kaldı. bu durumu göz önünde bulundurarak son bir kez tatile 1 2 haftalığına (anne tarafına) kuzenin yanına akrabalarımın yanına gideyim istiyorum, ama babam önüme saçma sapan bir engel koyuyor birşey diyince de aşırı tepki görüyorum cidden canım çok sıkılıyor olay şöyle ; dedem rahatsız kanser tedavisi görüyor, hareket tavırlarıyla akrabalarımı kendinden soğuttu. Bu yüzden babam oraya gittiğimde dedemi peşime takacaklarını sanıyor, ben geçenki akrabaların yanına gittiğimde geri dönerken akrabalar dedemi peşime takmışlardı, babam yine aynısı olur peşine takılır gelmek ister gibisinden cümleler kurup yaz tatilimin şu son güzel günlerini boka çevirmek üzere. babam oraya sanki sırf dedemi görmeye gidiyormuşcasına konuşuyor söyleyin şu yaz ayının tadını çıkarayım yaptığım planıma göre en geç ayın 16'sı gibi gitmem gerekiyor yoksa okul işlerim var staj ile ilgili.







  • Arkadaşım ben sana hakaret etmeden seni anlamadığını belirttim.Olayın kısacası bile yazarken bile devrik cümle yazmışsın.Burası forum kendini yazıyla ifade ediyorsun.Senin yazdığın anlaşılmıyorsa ben seni telepati yoluyla mı anlayacağım.
    Hakaretvari konuştuğun için sana ne tavsiye var ne bu saatten sonra selam...
  • Bence tatili boşver.Kitap okumaya bak.Kendini ifade edemedin bana.Anlatım bozukluğu,devrik cümleler,noktalama işaretlerini yanlış kullanmandan dolayı problemini anlayamadım.O yüzden yorum yapamayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 12 Ağustos 2021; 1:22:19 >
  • USKWF255 U kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben sana hakaret etmeden seni anlamadığını belirttim.Olayın kısacası bile yazarken bile devrik cümle yazmışsın.Burası forum kendini yazıyla ifade ediyorsun.Senin yazdığın anlaşılmıyorsa ben seni telepati yoluyla mı anlayacağım.
    Hakaretvari konuştuğun için sana ne tavsiye var ne bu saatten sonra selam...
  • Baban hakli
  • Ben de biriken izinleri her hangi bir planım olmadığı halde önümüzdeki haftadan itibaren kullanmaya karar verdim.

    Çünkü sonbahar ve sonrasında iş yoğunluğu yanında bir de pandemi nedeniyle tekrar kapanma olursa kullanmak imkansız hale gelebilir.

    Ama 2 hafta evde oturup ne yaparım aklıma birşey de gelmiyor.

  • Akrabalara ordan biyere baska bir sehire gidecekmissin gibi bisey uydur takamazlar pesine kimseyi.

  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    Abi zaten beni bağlamıyor ben eşek değilim tatile gelmişim niye onu bunu peşime taktırayım. Babam getirirsin diye mırın kırın ediyor bu kadar yoksa birşey demez :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.