Şimdi Ara

Akşamları hızın 1mbps altına düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam, Netspeed de yaşadığım sorun yüzünden geçiş yapmak istedim. Sorunum ise hızımın özellikle 18.00 ve 00.30 arası 1mbpsnin altına düşmesiydi abartmıyorum 3 ay çözülmesini bekledim ama çözmediler ve geçiştirdiler. Neyse comnetin bir çözüm bulabileceğini düşünerek geçiş yaptım ama sorunum devam ediyor. Arıza kaydı oluşturuldu şuan bekliyorum ama farklı bir şekilde çözüm bulan varsa benimle aynı sorunu yaşayan, yardımcı olursa sevinirim. Comnet de çözüm sağlayamaz ise TT kullanmaktan başka çarem kalmıyor ama çok pahalı olduğu için kullanmak istemiyorum. Modem değerleri ve hız testi örneklerini paylaşıyorum sizlerle eğer yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Evimiz müstakil ve telefon direğinde ki kablodan geliyor.

    Not 1 : 1 ay önce bir çalışma vardı ve TT ekiplerine şansıma hattımın değerlerini önce ankastreden sonrada evimin içindeki kablodan ölçtürdüm ve harika olduğunu söylemiştiler.(O zaman netspeed kullanıyordum)

    Not 2 : Gece 1den sonra hızım normale dönüyor ve öğlene kadar 34mbps geliyor. Öğleden sonra ise dalgalanma başlıyor ama 8ile34mps arası geliyor gidiyor. Ama 6dan sonra bir başlıyor 1mbps altı hiçbir şey yüklenmiyor izlenmiyor.

    Not 3: Upload ise hep sabit 6mbps geliyor hiç değişmiyor. Ping ise geceleri normalden +10 oluyor.

    Not 4: Sorun isslerden bağımsız olabilse de çözmeleri gerekenler onlar değil midir ?

    Not 5: Amacım issleri karalamak değildir.

    Akşamları hızın 1mbps altına düşmesi
    Akşamları hızın 1mbps altına düşmesi
    Akşamları hızın 1mbps altına düşmesi







  • Merhaba.


    Dört önerim olacak.


    1. Söz konusu ekran görüntüleri ile birlikte tuketici.btk.gov.tr adresine bir talep oluşturmanız.
    2. Alternatif bir modem ile denemeniz.
    3. Hat değerleriniz oldukça iyi gözüküyor, hat değerleriniz iyi olduğu için işletmeciler bir problem göremiyor olabilirler. Bu konuda halihazırdaki işletmecinize de ilgili ekran görüntülerini göndermenizi tavsiye ediyorum.
    4. Binanızda benzer problem yaşayanlar var mı? Eğer var ise onlarla da irtibata geçebilirsiniz. Eğer genel bir sorun var ise, topluca hareket etme imkanı doğacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.