Şimdi Ara

aksaray da 160 tl ye IPHONE 4 G ( GALİBA KLON))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar aksarayda satılık iphone 4 reklamı yapılıyor gidip alsak mı acaba sanırım klon bunlar AMA TELEFONDA YOK YOK GİBİ FİYATA DA DIKKAT İLAN AYNEN ŞÖLEE REKLEM OLmasın DIYE ( firma ADI SAKLANMIŞTIR ) NE DERSİNİZ ALINIR MI ALAYIM MI? RADYASYONDAN ZEHIRLENIRMIYIM NASIL EMİN OLACAM SAĞLIGIMDAN OLMAYAYIM DIYEEE YAZIDA SIK SIK ORJINALINDEKI GIBI KELİMESI GEÇİYOR BIRDE TV OZELLİĞİ VARMIS ORJINAL IPHONEDE YOKTU BİLDİGİM KADARIYLA KLON SANIRIM İŞLETİM SİSTEMİ NEDIR DERSİNİZ?
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    YENİ MODEL 4G

    SADECE 190 TL
    TELEFONUNUZU ELİNİZDEN BIRAKMAK İSTEMEYECEKSİNİZ


    ORJİNAL TÜRKÇEDİR


    TAMAMEN SORUNSUZDUR
    TAM TÜRKÇE MENÜ

    İLK KULLANAN SİZ OLACAKSINIZ JELATİNLERİ ÜZERİNDE
    USB BAĞLANTI KABLOSU
    KULAKLIK VE BATARYASI İLE YOLLANACAKTIR
    BEYAZ VE SİYAH İKİ RENK MEVCUTTUR



    ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

    REHBER: REHBERDEKİ SEVDİKLERİNİZE ARAYAN VİDEOSU ,MELODİSİ VEYA RESMİ ATAYABİLME.Telefon rehberine detaylı bilgileri kaydetme :isim soyisim, numara ,ev numarası,şirket adı, e-posta adresi,ofis numarası, faks numarası vb ekliye bilme..

    DOKUNMATİK: Ürünümüzün Dokumatik ekranı tıpki iphonede oldugu gibi multi-touch capacitive japon sharp ( parmak dokusuna duyarlı) modeline sahiptir.Ayrıca kelemle calısabilmesi de özelligine özellik katmıstır.

    HAFIZA: 32 GB DESTEKLER

    ÇİFT HAT: iki hat aynı anda aktifdir, bu telefona ait bir özellikle yukarıda belirtiğimiz konferans özelliğide mevcuttur(hattın biri ile konuşurken diğer hattan arama gelmez böyle bir telefon yok zaten, ancak çift hatlıdır geçişli değildir geçişli olan modellerde hattın birini aktif etmek için telefonu açıp kapatmanız lazım bu üründe kapatıp açmaya gerek yok ) ikiside aynı aktifdir.

    MSN VE İNTERNET: ücretsiz olarak wi-fi ile hızlı ve sorunusuz bir şekilde bağlanabilrsiniz.MSN PROGRAMI EDUBBY, YOUTUBE,FACEBOOK ,TRAVİAN, NETLOG VEYA İNTERNET BANKACILIĞI SİTELERİ GİBİ DİĞER WİRELESS` Lİ TÜM TELEFONLARIN AÇAMADIĞI TÜM SİTELERE GİREBİLMEKTEDİR.İSTEDİĞİNİZ YOUTUBE VEYA BENZERİ VİDEO SİTESİNDEN VİDEO indirebilme.
    TV : analog tv ile tüm kanalları bedava seyredebilirsiniz
    CASUS ÖZELLİĞİ: Gelen ve giden tüm aramaları kayıt altına alır telefonu kulanan kişi kattien bunu anlamaz ekranda kayıt ettiğine dair bir ibare yoktur
    WİRELESS - Wİ-Fİ: Telefonun üzerinde OPERA 4.1 Tarayıcısı bulunmaktadır. Size OPERA 5.0 FULL versiyonunu gönderiyoruz. Bu versiyonla internette hıza inanamayacaksınız. Diğer bu tarz telefonlardan farkıda internette çok hızlı olmasıdır. Aynı orjinaldeki gibi hızlı bir şekilde internette sörf yapabileceksiniz.

    3D SENSÖR: SADECE TELEFONU HAREKET ETTİREREK OYNAYABİLECEĞİNİZ OYUNLARIN YANI SIRA TV İZLERKEN, RADYO VEYA MÜZİK DİNLERKEN SALLAYINCA ŞARKI DEĞİŞTİME GİBİ KULLANIMI KOLAYLAŞTIRAN HAREKETLİ SENSÖRLER mevcuttur.

    FOTOGRAF EDİTÖRÜ: Sesli Foto slayt ile resimlerinizi müzik eşliğinde seyredin.Fotoğraf editörü ile fotoğraflarınızı yeniden boyutlandıranilir, resimlerin üstüne yazı yazabilir, çerçeve ve ikon ekleyebilir, resimleri telefona tam ekran ayarlayabilirsiniz.

    VİDEO KAYDEDİCİ: sınırsız olarak kaydeder diğer modellerdeki gibi 1dk yada 5dk kayıt yaptıktan sonra bitmez eger telefonunuzda 16gb kart varsa 16gb dolana kadar kayıt yapar ve ister sesli kayıt yaparsınız istersenizde sessiz kayıt yapabilirsiniz.

    RADYO & MP3 & MP4 ÇALAR: kulaklık olmadan bile radyo dinleyebilirsiniz radyo'da sevdiğinizbir şarkıyı gördüğünüzde anında kayıt edebilrsiniz.mp3 & mp4 & 3gp boyutunda müzik ,video,film izleyebilir ve dinleme olanagı...

    BT ile uzaktan kumanda: Uzaktan kumanda sayesinde bluetooth bağlantı ile yattığınız yerden telefonla bilgisayara hükmedin. Şarkılarınızı değiştirin, internette sörf yapın, dosyalarınızı açın, resimlerinize bakın, dahası bilgisayarınıza program kurun.

    JAWA: Ürünümüzde java mevcut oldugu için yuzlerce oyun ve program yuklenebilmektedir

    TİTREŞİM ENGELLEYİCİ : VİDEO KAYDI YAPARKEN İSTER 50HZ İSTERSENİZDE 60HZ KADAR TİTREŞİM ENGELLEYİCİ KULANABİLİRSİNİZ VE ÇEKTİĞİNİZ GÖRÜNTÜYÜ NET BİR ŞEKİLDE İZLEYEBİLRSİNİZ



    KARA LİSTE: Aramasını istemediginiz kisileri telefona girerek artık sizi rahatsız edenlerden kurtulma imkanı.

    EKSTRA: E-Map,MSN,MMS,Ajanda, Yapılacak Listesi, Alarm, Dünya Saatleri, Kronometre...vs..
    PUSULA :Orijinal yazılımda olduğu gibi pusula sadece bu modelde bulunmaktadır. İstendiği zaman kalibrasyon ayarı yapılabilir. Telefonu döndürdüğümüz yere göre yönlerde değişir ve 360 dereceden oluşan açıyı da yöne göre rakamlarla ekranda gösterir ve pusula ibresi yönler doğrultusunda hareket eder. Diğer piyasada satılan modellere pusula yüklenerek kullanılmakta olup kullanımı oldukça zordur. Bu model %100 doğru sonuç veren bir pusulaya sahiptir. Ayrıca kullanımı son derece kolaydır.
    ENÇOK ARADIĞINIZ 12 NUMARA: Ana sayfada bulunan ikona ençok aradığınız 12 kişiyi ekliyorsunuz ve tek TIKLA arama yapabiliyorsunuz. Herseferinde rehberden arama yapmanıza gerek yoktur. Bu özellik işinizi çok kolaylaştıracaktır
    Dokunmatiği Çok Hassastır.

    PİYASADAKİ V SERİSİ TELEFONLARIN EN HASSAS DOKUNMATİKLİSİ.

    KESİNLİKLE TAKILMA YAPMAZ SİZİ YORMAZ.

    3 Sayfalık Menüden Oluşmaktadır. Parmak Hareketinizle Diğer Menülere Geçiş…

    3.4” ile DEV EKRAN Keyfi

    EKRAN KONTRASTI MÜKEMMEL DERECEDE

    HARİKA BİR CİHAZ
    Bağlantı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prototip2 -- 17 Kasım 2010; 16:20:02 >







  • çin mali
  • sadece




  • KULLANILIR MI ? ALINMAYA DEGER MI ACABA YOKSA ZEHRLENME RISKINE KURBAN GITMEYELIM MI?
    BIRDE KALITESINI MERAK ETTIM PARASI ONEMLİ DEGIL SAĞLIGA ZARARLILIĞI AŞIRI OLMASINDA ?
    İŞLETİM SİSTEMİ NEYE BENZİYOR ANROİD OLMA OLASILIGI VAR MI ?
  • galiba mı
  • sakın bos bosuna verme hocam parani ona
  • bunun galibasi falan yok, kesinlikle sahte ve katiyen alinmaz dusunme bile...
  • Doğru Söylemiş Adamlar. Telefonu Elinizden Bırakmak İstemeyeceksiniz. Çünkü Bir Ayağı Cukurda Olacak




  • bu fıyata 4G klonda olsa tahrik ediyor adamı android 2.2 li sağlam e kaliteli bir klon olma ıhtımalı yoldan çıkarabilir beni acaba gecenlerde bu forumda incelediğimiz klon kaliteli iphone android den olma ihtimali yokmudur ????????????? piyasada işin içinde olanlar ses gelsin sizden piayasa deneyimi bekliyoruz burda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prototip2

    bu fıyata 4G klonda olsa tahrik ediyor adamı android 2.2 li sağlam e kaliteli bir klon olma ıhtımalı yoldan çıkarabilir beni acaba gecenlerde bu forumda incelediğimiz klon kaliteli iphone android den olma ihtimali yokmudur ????????????? piyasada işin içinde olanlar ses gelsin sizden piayasa deneyimi bekliyoruz burda


    o ürün forumda konuşulurken daha çıkmamıştı sanırım, bu kadar sürede piyasa sürülüp buralara gelmiş olması pek mümkün değil bence.
  • Ağbi 190 Lira diyorsun. Wifi Diyorsun. multi-touch Diyorsun. 3D sensör diyorsun. diyorsunda diyorsun. Bende Sana Uyuma Diyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qrand

    Ağbi 190 Lira diyorsun. Wifi Diyorsun. multi-touch Diyorsun. 3D sensör diyorsun. diyorsunda diyorsun. Bende Sana Uyuma Diyorum...


    doğru diyorsun, telefon özelliklerini barındırmasa bile bu fiyata bu ürün denince oturup bir düşünmek gerek. çin malı ürünler her ne kadar iphone'a benzese de içleri bomboş oluyor, bu adamlar özellikleri biraz dayayıp döşemişler bence.
  • ağbi Maximum 3 Ay yaa. Ömrü Maximum 3 ay telefonun. Sonra at Çöpe.
  • yok kardeşim orjinaldir o zaten son çıkan modellerde tv ve radyo var
  • sırf benziyor diye dandik bir alete 5 lira bile vermenin anlamı yok.

    iphone a bu kadar para vermek istemiyorsanız ipod touch alın derim.
  • Aksaray derken istanbulda semt olan Aksaray mı?
  • Galiba mı?

    Steve amcaya söyleyelim de iPhone üreteceğine gidip Aksaray'dan alsın daha ucuz olur
  • Sakın bulaşma bence. bi keresinde meraktan gittim 100 liraya 8800 Arte Carbon aldım, ama sadece aldım gerisi yoktu.

    İlk gün şarj yatagı kırıldı bi daha yapıalamadı.Mesaj yazayım dersen facia ztn 2. satırdan sonra yazdıklarını telefon 4 saniye sonra algılıyordu. Ekran desen dillere destan ztn. Anılarım depreşti bian.

    Kanser olmak istemiosan alma bence uzak dur.
  • iphone'un gerçek maliyeti ne kadardı? 180 dolar mıydı? bunun 4 katına satıldığını düşünürsek, bu telefonun üretim maliyeti de olsa olsa 20-30 dolardır.maliyetinin 4 katına satılıyor yani :) biraz Bahçeli hesabı gibi oldu ama adamların fiyat politikaları Apple ile aynı :))))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.