Şimdi Ara

Akülü Tekerlekli Sandalye için Akü tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Akülü tekerlekli sandalyem için akü alacağım.Daha önceki kullandığım haze markalı 34 ah lı bir akü, İnternetten almayı düşünüyorum ama güvenilir bir site bulamadım.Bu aküler konusunda bilgisi olan var mı? nelere dikkat etmeliyim? Raf ömrü dedikleri birşey varmış, nasıl anlarım.Kısacası akü konusunda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?



  • Bir bilgim Yom hocam da konu üstte kalsın diye mesaj yaziyim

    Ama netten sipariş falan verme .gidin kendiniz alin bizzat . netten bozuk gelir arızalı çıkar , ugrasmayin sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz gidince de bizi pek muhatap almıyorlar.O şekilde de kandırılma olasılığımız cok yüksek.( bu durumu yaşayan arkadaşlar olduğundan biliyorum.) Bu sebeble konu açtım nelere dikkat etmeliyim diye ip uçlarını alayım dedim.Veya tanıdık biri olur yönlendirebilir belki.
  • Hangi bölümde olduğunu bilmiyorum ama pil/batarya işiyle uğraşan, teknik anlamda bilgili birkaç kişi vardı, hatırladığım bipekkan isimli üye. Kısa bi aramayla kendisine ve konularına ulaşabilirsin; en azından piller/batarya/akü gibi konularda az çok bilgi verir sanırım.

    Benim bildiğim, akülerin taze, yani yakın geçmişte üretilmiş olması gerektiği. Bayat akülerin performansı ve ömrü düşük oluyor diye duymuştum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.