Şimdi Ara

Akülü Vidalama Einhell Th-Cd 12 Li - Bosch Easydrill 12

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hepsiburada sitesinden einhell th-cd 12 li 180 tl ye aldım ürün geldi 12 volt 1.3 amper li-ion pil. ev işlerinde kullanacağım 4.8 volt luk çok küçük bir vidalama aletim var evde geçen gün tv askı aparatını takarken vidaları sıkamadı bende evde kullandığım matkap ile vidalarını sıktım ama tam ayarlayamadığım için vidalar dibine kadar sıktı o yüzden biraz daha güçlü bir vidalama almaya karar verdim nette gezerken einhell de indirim var diye 200 tl ye th-cd 12 li aldım 25 tl indirim ile 180 gibi geldi. sahibinden de gezerken bosch esaydrill 12 ikinci el bir ürün gördüm kargo dahil 300 tl ye anlaştım temiz cihaz ama garantisi bitmiş. karşılaştırma sitelerinde bosch ile einhell in bu ürünü arasında pek fark yok gibi ama pil gücü 1.5 amper bosh da. yine einhell gibi 12 volt. einhell de akü çıkabiliyor iken bosh da entegre akü. işi bilen aradaki farkı anlatabilecek arkadaşlar varmı acaba? einhell i geri iade edip 100 tl fazla verip ikinci el bosh u alsam değer mi? güç bakımından çok fark varmı? tavsiyeniz ne yönde olacak?







  • selam 2 senedir kullanıyorum.. (markası dbk)markaya takılmayın malzeme kalitesi iyi.. şarjı filan çok iyi gidiyor. basit işler için gayet iyi
    fiyat performans cihazı bence... tavsiye ederim..
    https://www.hepsiburada.com/dbk-cd-1081li-2-akulu-vidalama-p-HREIND12002044?magaza=HIRDAVATPARK&wt_gl=cpc.6822.shop.nelk.yapi-market-ssc&gclid=EAIaIQobChMIsraZ--Lc6AIVh56fCh2RwQqlEAQYAiABEgKg-_D_BwE




  • Merhaba, ben de bu matkaptan aldım. Vidalama uç seti tavsiyesi arıyorum. Bu matkaba uygun hangi vidalama uç setini almalıyım?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arginine

    Merhaba, ben de bu matkaptan aldım. Vidalama uç seti tavsiyesi arıyorum. Bu matkaba uygun hangi vidalama uç setini almalıyım?

    https://www.amazon.com.tr/dp/B001414D4S/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_dlT1_XNFJ22NKVG5SYANYATCV

    Hala almadiysaniz bunu alabilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.