Şimdi Ara

Alalı iki gün olmadan, duran arabama vurdular! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
1
Favori
45.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
343 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fortune 4

    Bu kargo calısanlarının da, mesele olunca, toplanıp, 1 kisiye 4 - 5 kisi dayılandıklarını ve dayak attıklarını, donanımhaber ve sözlük gibi sitelerde okudum.. Bunlara da dikkat etmek gerekir.. Gerekiyorsa tek yakalayacaksın.. sabah subeye giderken yolda pusulayacaksın.. ya simdiye kadar dövmek isteyip de, dövmedigim cok adam oldu.. adamları dövmek istiyorum, dayağa davet ediyorum icabet etmiyorlar.. bu benim sinirlerimi yatıştırıyor.. dayak teklifine hayır diyenleri dövdüm sayıyorum.. cünkü hayır diyorsa, korkuyordur, korkuyorsa da, dövmesem bile yenilmistir..



    genellikle 1 olaya af oluyor yani hagb olayı.. bir tane dövdün, belki pacayı kurtarırsın, ikinciyi dövünce muhtemelen iceri atarlar.. bu 1 hakkımı henüz kullanmadım.. gercekten degecek bir olayda kullanmak icin sakliyorum...  



    Alıntıları Göster

    Hocam o işler sıkıntı, arkadaşım taksici dövüyor, mahkemeyi kaybediyor, yatmadı içerde ama sürekli imza vs. atıyordu. Sürekli korkuyordu, bişeye daha bulaşırsam ceza alırım diye. Korkmakta haklı, öyle birşey olsa işinden olacak, onca yıllık emeğinden olacak. Gayet güzel, düzgün işi var, yıllarca emek vermiş, yarı kamu sayılır çalıştığı yer. Öyle serseri bir tip değil yani. Ama sinirli, tahammül edemiyor, çabuk parlıyor. Bu olaydan sonra baya kendini tutmayı öğrendi. Hele birde evli şuan, daha da dikkat ediyor kendine. Gerekte yok en güzeli uzak durmak. Ama bu videodaki şerefsizler çıkınca insanın karşısına sabretmesi zor oluyor.





  • Abi büyük geçmiş olsun... Dan diye vurmuş bildiğin ya...

  • Hem cahil olup hem atıp tutmak ne kadar zor ama tipik T.C insanı şaşırmıyorum. Maddi hasarlı kazalar veya vurup kaçma gibi olaylara Polis merkezleri bakmaz. Şahıslar kendi aralarında tutanak tutar bu tarz vurup kaçma gibi durumlar da ise Trafik Mahkemeleri vardır oraya dilekçe verirsin. Dilekçede olay yerini gören kameraları belirtirsin mahkeme gereğini yapar . Maddi hasarlı kazalar Ceza mahkemelerinin Polisin ve savcının alanına girmez.

  • Facebook da atın seat gruplarına illa bir tanıyan eden çıkar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar acemi ki bence kaza yaptığının bile farkında değil. Kaçar gibi çıkmıyor sonrasında normal bir durum gibi devam ediyor. Hatta kendi aracını da sonradan görünce arabama vurup kaçmışlar diye düşünebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bogazicili_zekiye

    Bu mesaj silindi.

    konu sahibi senin yazını nasıl editlesin bayan?

  • Geçmiş olsun, aynı şey benim başıma da yine sıfır clioyla geldi. Park halinde duran, ÇIKMAZ sokakta ki aracıma geri geri gelirken çarpmış herif. Çok bir hasar yok bende ama tamponun dişlerini kırmış hep. Sıfır arabanın içine etti. Park halinde ki arabaya çarpan adamların ehliyetini alıp tekrar bir kurstan geçirmek lazım bunları. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vurma şekli yeteneksizlik, direk kaçması ayrıca karaktersizlik olmuş resmen geçmiş olsun. Araba sıfırsa değer kaybı davası açabilirsiniz bu yapılan hareketten dolayı güzel olur kendisine

  • ''Gece de arabayı gayet sağlam, güvenli, yol kenarı bi yere bıraktım. ''

    Hocam çok kötü yere park etmişsiniz bence.

  • feritergin kullanıcısına yanıt

    Orası bildiğin 4 yol ağızı. Oraya park etmek yasak bile olabilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.
    Firmaya söyleyinde saat ve tarih ayarını yapsınlar.
    Kayıt tarihi 23.05.2019

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten büyük geçmiş olsun. Öncelikle cana geleceğine mala gelsin diyelim yapacak bir şey yok. Ancak ülkemizde ahlak ve insanlık yerlerde süründüğü için her an böyle bir olayla karşılaşmamız kaçınılmaz. Apartmanda komşular rahatsız edilir, avm'de çocuklar istediği gibi at koşturur ebeveynler gıkını çıkarmaz, devlet dairelerinde vatandaşa hayvan gibi davranılır, trafikte insanlar birbirinin üstüne sürer, park halinde arabalara vurup kaçılır... Sabaha kadar yazabilirim. Tiksiniyorum artık bu tarz olaylardan ve bu olaylarda takınılan tavırlardan. Üzülüyorum güzel ülkemin yozlaşan zihniyetine. Allah sabır versin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aeser

    Geçmiş olsun.
    Firmaya söyleyinde saat ve tarih ayarını yapsınlar.
    Kayıt tarihi 23.05.2019

    sonra da niye corona bitmiyor, 7 ay once pardon 2 gun once cekilmis goruntude kimse maske kullanmamis




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberjack -- 15 Aralık 2020; 22:30:37 >
  • O arabayı bulurum ama sana her şeyin bir bedeli var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyberjack kullanıcısına yanıt

    7 ay değil 19 ay :) Hakkaten de sanki görüntüler kamerdaki tarihte olmuş gibi peki neden böyle bir konu açıldı acaba düşünüyorum  

  • sarhoş gibi

  • Böyle tipler çokta, değerli aracınızı yolun dibinde parketmişsiniz tabikide denk gelirsiniz. Ben Jeep le kaldırımlara çıka çıka gezen tipler gördüm. bu onların yanında hiçbirşey.


    Hadi 2 dk birşey alıyor olsan anlarımda. Arkadan ne kadar kaynar trafik olduğu belli.


    Bin tl olsun 1 milyon tl olsun, aracım değerli ise giderim 1-2 sokak ötede olsa temiz güzel bir yere parkederim.

  • aynen ya saat belli gun belli ilerideki kameralardan kesin bulursun civardaki tamircilere bile sorsan bulursun bence

  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.