Şimdi Ara

Alan Wake 2 [PC ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
713
Cevap
28
Favori
30.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 14 dk'lık yeni gameplay.



    Alan Wake 2 [PC ANA KONU]Game Informeryoutube
    Alan Wake 2 stars dual protagonists – Alan Wake and Saga Anderson – and we're taking a look at Alan's side of the story! This demo unfolds a few chapters into the game and sees the tortured author explore the sinister Oceanview Hotel in search of an escape from The Dark Place. Join Marcus Stewart and Kyle Hilliard as they show off a nice slice of the upcoming game and provide give hands-on impressions from playing it. // S U B S C R I B E Don't miss any of our video features or exclusive coverage! Subscribe to the channel: https://www.YouTube.com/GameInformer?sub_confirmation=1 // FOLLOW US ON SOCIAL Twitter | https://www.twitter.com/GameInformer Instagram | https://www.instagram.com/GameInformerMagazine Facebook | https://www.facebook.com/officialgameinformer/ // READ GAME INFORMER MAGAZINE 1 Year Digital Subscription for $14.99: https://www.gamestop.com/poweruprewards/ 1 Year Physical Subscription for $19.99: https://www.gamestop.com/poweruprewards/ // M E R C H Show off your love for Game Informer – Stickers, phone cases, mugs, and t-shirts: https://www.gameinformer.com/merch
    https://www.youtube.com/watch?v=xdR2soL3zr8

    ----------------------


    Saga'nın oynanışı.


    Alan Wake 2 [PC ANA KONU]Game Informeryoutube
    Alan Wake 2 stars dual protagonists – Alan Wake and Saga Anderson – and we're taking a look at Saga's side of the story! We played Alan Wake 2 at a recent preview event, and this video shows off a slice of Saga's investigation of a cult in the small fishing town of Watery. The demo also features a combat sequence through a coffee-themed amusement park as the editors provide hands-on impressions of the action as it unfolds.  // S U B S C R I B E Don't miss any of our video features or exclusive coverage! Subscribe to the channel: https://www.YouTube.com/GameInformer?sub_confirmation=1 // FOLLOW US ON SOCIAL Twitter | https://www.twitter.com/GameInformer Instagram | https://www.instagram.com/GameInformerMagazine Facebook | https://www.facebook.com/officialgameinformer/ // READ GAME INFORMER MAGAZINE 1 Year Digital Subscription for $14.99: https://www.gamestop.com/poweruprewards/ 1 Year Physical Subscription for $19.99: https://www.gamestop.com/poweruprewards/ // M E R C H Show off your love for Game Informer – Stickers, phone cases, mugs, and t-shirts: https://www.gameinformer.com/merch
    https://www.youtube.com/watch?v=g-TQ3B33xIo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 27 Eylül 2023; 22:40:31 >
  • @TORU-NAGA Hocam isterseniz ana mesajı güncel bilgi ve oyun içi görsellerle destekleyelim. Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Neden bu kadar kötü görünüyor derken PS5 sürümü olduğunu farkettim. Ray tracing gameplay görmeye alışmışız konsol sürümleriyle çok fark olacak demek ki.

  • Yeni ekran kartı aldık. Şansımıza hediyesi varmış. Ama bilin bakalım nereden aldım? Amazon. Anlaşma olmadığı için hediye alamadık.

  • Yaşım oldu 25. Alan Wake i lise de okurken oynamıştım. Cuma günlerini iple çekiyordum. Eve geçip gece 11 de oynamaya başlıyordum. Atmosferi müzikleri ve hikayesi beni mest etmişti. En son bu zevki RDR2 de almıştım. 10 yıldır Google' a alan wake 2 diye yazıp haberlere bakıyordum. İnşallah 27 Ekim de oynamak nasip olur. Bekliyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerhako -- 15 Ekim 2023; 16:39:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyuna çok fena yükseliyorum
    Ins sorunlu çıkmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun sizce konsoldamı pcde mi oynanır?

  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Sorma hocam bende çok fena yükseldim umarım optimizasyon vs. sorunlu çıkmaz. Son zamanlarda çıkan her oyun patlak çıkıyor. Hikaye konusunda ise hiç bir tereddütüm yok kaldığı yerden devamke😑


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • So say we all kullanıcısına yanıt

    Türkçe olsa Ps5'te oynanır derdim de, ingiliççe.Alan Wake 2 [PC ANA KONU] 

  • bedo20 kullanıcısına yanıt
    Remedy oyunlarına bakınca grafik optimizasyon hikaye anlamında sıkıntı çıkaran bir firma değil
    Sadece control hikaye anlamında ne anlatıyordu belirsiz
    Neyseki çok az kaldı 320 tlye bedava aldık zamanında

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twin Peaks (İkiz Tepeler) dizisinden baya esinlenmeler varmış. Sam Lake geçmişte Twin Peaks dizisinin hayranı olduğunu söylemişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem Gereksinimleri

    Alan Wake 2 [PC ANA KONU]
  • Sistem Gereksinimleri



    Alan Wake 2 [PC ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem gereksinimleri umarım abartılmıştır, çok dengesiz görünüyor.

  • Sistem gereksinimleri epik.

  • Yahu Epic'ten uygunken aldık diye seviniyorduk; şu tabloya bakınca 3070 ile bile düzgün oynayabileceğimiz şüpheli.


    İnşallah optimizasyon iyidir yoksa işimiz var. Ray tracing olmadan da oynamak istemiyorum, bu oyundaki öyle eften püften olanlardan değil.

  • Path tracing nasıl olacak bakalım. 4K 30 FPS PT ON tuttursam okeyim. 7900 ile bunları dedirtiyor oyun ya. CP'de PT açamıyoruz 30 bile tutturamıyorum 4K'da. ama Alan Wake'de daha bir umutluyum.


    Path tracing muazzam bir teknoloji. Oyunu tam anlamıyla filme çeviriveriyor.


    Henüz kartlar Path tracing'e hazır değil çok yeni çok güç isteyen bir teknoloji. 3-5 sene sonra oturduğunda ve kartlar da güçlendiğinde muazzam şeyler bekliyor bizi. Ama şimdi PT'yi görünce de insan kapatmak istemiyor ne kadar erken olsa da.


    Frame generation da patlak, bir çözüm değil. 30 FPS base'den aşağı alan adama lazım FG, ama öyle de FG çalışmıyor. Onun için bir anlamı yok FG'nin. En az 60 FPS base alacaksın ki FG işe yarasın. E 60 aldıktan sonra FG'yi ne yapayım zaten.


    Neyse, ben sistem gereksinimlerine şaşırmadım çok. Normal. Hele Path tracing için oraya hiç utanmayıp 4090 yazmalılardı. Lazım yani.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Ekim 2023; 23:23:5 >




  • Path tracing ile ray tracing farkı nedir? Ben 2K@60 istiyordum High'da. RT için de balanced derim, diyordum. Yalan oldu gibi duruyor.


    Gerçi züğürt tesellisi olarak aynı şeyleri 60 yerine 30'da yapsam mı acaba? Yapımcılar da öyle tasarlamış zaten. :P

  • Bu kadarda olmaz ya
    Optimize özürlü çıkar topu dlsse fsrye at oh ne güzel dünya
    Şu iki teknoloji çıktığından beri oyunlar hep bi sorunlu geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt

    Patch trace'ın pixel işleme yogunluğu daha yüksek. Cyberpunk'da Tech-demo olarak en az 4070ti istiyordu.


    Spec'ler de verilenler GPU'ların tam performans karşılığı degildir. 1440p, 30fps, medium için 3060 önerilmiş. Fabrika çıkışı OC 3060ti'la high 60fps oynanır tahminim. VRAM kullanımına bakıyor herşey sorunlu ve yüksek ise 3060ti bile hayal olabilir.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.