Şimdi Ara

Alarm Tavsiyesi ve Hava Yastığı Kontrolü Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar öncelikle bu mesajı okuyacaklara şimdiden teşekkürler.
    2000 model makyajsız versiyon olan Toyota Yaris'im var. Geçen Perşembe günü arka kelebek camını kırarak bi hırsız arabama girmiş. sonra kapıyı açıp ön kaputu açmış. daha sonra da akü bağlantı kablolarımı kesmiş. Ya bunu anlamıyorum arabada alarm yok, adam kabloyu kesiyor. arabanın içine girince analayamıyor musun arabada alarm olmadığını. bi de araba hırsızı olacak bu dengesiz herif. neyse çok sinirlendim polisi çağırdım. çünkü aynı gece amcamın arabasının yan hava yastığını da çaldırlar. kesinlikle aynı kişi. neyse soruma geçmek istiyorum.

    aküden bağımsız gücü olan bi alarm sistemi önermenizi istiyorum. mümkünse kelebek camı kırıldığında da çalsın alarm. ya da bagağa girildiğinde falan. hatta tekerlekler sökülmeye kalktığında da falan. ya artık biliyorsunuz işte. kaliteli bişey söyleyin de, hiç paradan çekinmeyeceğim.

    Amcamın arabasının hava yastığının sökülmesi beni de şüphelendirdi. acaba bu şerefsiz benim direksiyondaki hava yastığını da almış olabilir miydi? bunu merak ediyorum arkadaşlar. yan yolcu hava yastığı zaten yok. direksiyondakini söküp sökmediğini nasıl anlayabilirim? şimdiden teşekkürler.

    Ya bunlar nasıl insanlar ki, jant kapağı düşmüş, kirli bi arabaya girip de hırsızlık yapmayı düşünüyorsun? ya da hırsızlık yani şerefsizlik yapıp buna nasıl cesaret ediyorsun. yemin ediyorum bu adamı bulsam işkence ede ede öldürürüm. ya sabah benim acil işim çıksa arabaya binmek zorunda kalsam bu dengesiz yüzünden işlerim gecikecek. bunu da geçtim kardeşim, bu nasıl bi hırsız ki makyajsız yariste yan yolcu hava yastığı olmadığını bilmeyip de benim arabama girip de hırsızlık yapıyor. sonra sinirlenip benim akümün kablolarını kesiyor. Kendi salaklığının cezasını neden ben çekiyorum ya var ya bu ülkede bu hırsızları koruyan yasadan da bıktım. Bu ülkenin kendi vatandaşını değersiz görmesinden de. Ben adamı hırsızlıktan yakalasam ne olcak, kaç ay hapse gidecek ki? millet haklı bunlara meydan dayağı çekmekte. 2-3 ay hapiste yatmasındansa 2-3 ay hastanede her tarafı alçılı yatsın. daha iyi bir ceza.

    kusura bakmayın mesajı yazarken sinirim zıpladı gene. Mesajım foruma uygun değilse uygun olmayan yerlerin silinip, sorularımın kalmasını istiyorum, fakat bu mesajı editlemeden yayımlarsanız sevineceğim.
    Cevap vereceklere şimdiden teşekkürler.







  • GEÇMİŞ OLSUN.
    ALARM OLARAK BESLEMELİ, MOTOR, BAGAJ, DARBE VE İÇ KORUMALI DESİ ALARM TAVSİYE EDEBİLİRİM. HEM FİYAT UYGUN HEM DE KALİTELİDİR... İNTERNETTE YAZAN FİYATLAR BİRAZ YÜKSEK OLABİLİR. BULUNDUĞUNUZ YERDEKİ BAYİYE GİDİP 2 SAAT İÇİNDE TAKTIRABİLİRSİNİZ... FİYAT 200-250 YTL ARASINDA BİŞEYDİR...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.