Şimdi Ara

ALES Konular Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Ales'te sayısalcılar sözel 2 sözelciler say 2 testlerini çözmeyecek diye bir açıklama var fakat say 1 say 2 konuları ayrılmamış sadece sözel yetenek sayısal yetenek diye ayrılmış. Bunların ben Say 1 say 2 olarak konu dağılımlarını bir türlü bulamadım. Say 1 de çıkan konu say 2 de demi çıkıyor. bir ayrım yok mu? yoksa neden ayrı ayrı çözmek zorundayız ki anlamadım. Bir yardım edebilecek varsa sevinirim.



  • Konu ayrımı yok. Yalnızca konulara göre değişen ağırlıklar var. Say2 biraz daha denklem, çarpanlara ayırma, sayısal mantık ağırlıklıdır. Sorular daha fazla dikkat gerektiren, bilgi isteyebilen sorulardır. Başka bir fark yok. Sözel için de durum benzer ama sayısalda fark daha belirgindir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedasennnn

    Arkadaşlar Ales'te sayısalcılar sözel 2 sözelciler say 2 testlerini çözmeyecek diye bir açıklama var fakat say 1 say 2 konuları ayrılmamış sadece sözel yetenek sayısal yetenek diye ayrılmış. Bunların ben Say 1 say 2 olarak konu dağılımlarını bir türlü bulamadım. Say 1 de çıkan konu say 2 de demi çıkıyor. bir ayrım yok mu? yoksa neden ayrı ayrı çözmek zorundayız ki anlamadım. Bir yardım edebilecek varsa sevinirim.

    4 bölümü de sınavda çözebiliyor muyuz? Say1 Say2 Söz1 Söz2 ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.