Şimdi Ara

alfa 156 yol bilgisayarı servis uyarısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2006 model 156 aldım 2-3 ay önce. yol bilgisayarı servis bakımı geldi uyarısı yapıyor. ben normal periyodik bakım için gereken parçaları alıp kendi motor ustama değiştirteceğim. hemen yetkili servis uyarısında bulunmayın. arkadaşım bir çok sınıf otomobili servislerinden daha iyi bilir ve yapar. bakımı yaptırdıktan sonra servis uyarısını nasıl sıfırlayacağız. bilgisayara bağlanıp mı sıfırlanacak. bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: codalton

    2006 model 156 aldım 2-3 ay önce. yol bilgisayarı servis bakımı geldi uyarısı yapıyor. ben normal periyodik bakım için gereken parçaları alıp kendi motor ustama değiştirteceğim. hemen yetkili servis uyarısında bulunmayın. arkadaşım bir çok sınıf otomobili servislerinden daha iyi bilir ve yapar. bakımı yaptırdıktan sonra servis uyarısını nasıl sıfırlayacağız. bilgisayara bağlanıp mı sıfırlanacak. bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.

    çok iyi bilen arkadaşınıza sorabilirsiniz

    Nasıl bir cevap bekliyorsunuz anlamadım.. Bilgisayara bağlayıp yapacaksınız evet.

    Ancak alfalar gerek motoru, gerek yürüyen aksamı olsun, diğer marka araçlara bakan ustaların eline teslim edildiğinde "her zaman" çok kötü sonuçlar ortaya çıkıyor. Bunu iki kere düşünmenizi tavsiye ederim. İstanbulda Bostancı ve Maslak sanayide, Ankara'da ve İzmir'de çok iyi alfa özel servisleri var. Bunlar haricinde yerler genellikle araca bakmak yerine içine ediyorlar. Örneğin bir varyatör sorununu bile anlamayıp aracın saçma sapan bir sürü yerini değiştiriyorlar. Yürüyen aksamlardan gelen sesleri de çözebileni şimdiye kadar duymadım.




  • bilgisayara bağlatmadan da yapabiliyorsunuz cep telefonumdan servisimi arayıp yapmıştım ama net olarak hatırlayamıyorum uygulamadan sonra otomatik olarak 20.000 km bakım uyarısı vermeden ileri atıyor. Aracınızı Alfa özel servislerin dışında başkalara elletmemenizde fayda var.
  • yol bilgisayarından servis ayarlarına giriliyor, hangi menüde hatırlayamadım ama bir menünün üzerindeyken sanırım + ve - tuşlarına aynı anda 2-3 saniye basılı tutunca servis uyarısı siliniyor. Deneyerek bulunabilir
  • teşekkürler ceyarr. bunu hemen deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.