Şimdi Ara

Alfa Romeo 156 1.6 TS 16V (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
93.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, suan bir alfa 156 satın alma aşamasındayim. 2001 model, 1 parça değişen ve komple boyalı. Sunrouf vs.full bir araç. Bu aracı sizce almalı miyim ? 165 binde araç. Çok temiz olduğunu iddaa ediyor, deri döşeme vs var araçta. Sizce bu araç kaca alınır ve satın aldıktan sonra satışı kolay olur mu? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Iyi aksamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanturanist

    Merhabalar, suan bir alfa 156 satın alma aşamasındayim. 2001 model, 1 parça değişen ve komple boyalı. Sunrouf vs.full bir araç. Bu aracı sizce almalı miyim ? 165 binde araç. Çok temiz olduğunu iddaa ediyor, deri döşeme vs var araçta. Sizce bu araç kaca alınır ve satın aldıktan sonra satışı kolay olur mu? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Iyi aksamlar.
    Forumun markalar kısmında Alfa Romeo kısmında sorarsan daha çok yanıt alırsın. Alfistiler pek bu kısımda takılmıyor.

    Komple veya tavanı boyalı hiçbir aracın satışı ülkemizdeki önyargı nedeniyle kolay olmaz. Neden boyandığının ispatı lazım. Bizim okuldaki bir arkadaşın Cliosuna çatıdan buz düşmüş park halindeyken ve kasko yetkili serviste komple tavan sacını değiştirmiş. Aracı da 6 yıl falan kullandı. Sonrasında okuldaki başka bir öğretmen arkadaşa sattı. Karşındaki kişi senin dürüst olduğunu biliyorsa, aracın geçmişini biliyorsa problem yok, ama yabancıya anlatamazsın.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.