Şimdi Ara

Ali Express Balık Malzemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar burada aşırı pahalı olması yüzünden ve ilk kez sahte yem vs gibi şeylere ilgi duymam sebebi ile 1-2 ay önce bazı sitelerden sahte yemler kamış+ makara sipariş etmiştim..Ama takipsiz kargo olması yüzünden makara hariç bu malzemelerin hiç biri elime geçemedi :( Neyseki gelen makara beklentimden iyiydi 23 USD Boyang marka sw 6000 serisi iş yapar bir alet çıktı aynısı Tr de 120-160 tl arası bazı sitelerde mevcut..

    Şimdi daha önce bir türlü güvenipte sipariş vermediğim Ali express sitesinden 13 parçalık siparişlerim bu gün itibarı ile hepsi kargolanmış durumda bu sefer takipli geliyor :)

    Malzemeler gelince resimleri paylaşırım böylece Çinden sahte yem vs alınırmı değermi gibi sorular kafamıza takılmaz..



  • Beklemedeyiz hocam......
  • VirtualFrog kullanıcısına yanıt
    ne oldu ürünler elinize ulaştımı memnunmuusunuz resimleri atabilirmisiniz ?
  • Valla aldım alacağıma bin pişman oldum diyebilirim ilk siparişlerim 2 farklı bilinen çin sitesinden iki siparişte yalan oldu sonra Aliexpress den 3 farklı sipariş yaptım hepsi yolda ama henüz Tr ye giren yok..Balık malzemesi bir türlü gelemedi.

    Elektronik sigara ve malzemesi yine iki farklı siteden sipariş ettim bunlar 20-25 arası teslim oldu sıkıntısız..

    Takipsiz kargo ile mal alınmaz..Bence Aliexpress ten de mal alınmaz...Adamlar sayfalarında China Post Registered Air Mail yazıp dandik kargo ile yolluyor..Aliexpress dışında av malzemesi olarak portföyü en geniş site lightinthebox ama bunların kargo yollama şekilleri ofsayt..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualFrog -- 15 Kasım 2015; 23:19:06 >
  • Alieexpress'den farklı aylarda ona yakın alışveriş yaptım uzun sürede gelsene hepsi elime ulaştı toplam değerleri 200TL falan ortalama 5ide kargo takipsiz elime ulaştı biraz beklerseniz bence hepsi elinize ulaşıcaktır ayrıca alışveriş yaptığınız satıcıyada mesaj atabilirsiniz.
  • Takipli olanlar TR ye girdi ve gümrükten geçti..Ama takipsiz olan nerede bilinmez..Öğrendik ki bir daha asla takipsiz mal almayacağız :)
  • Balık malzemesi japon sitelerinden alinir. Sakin malezya endonezya taiwan Çin vs diğer asya ulkelerine bulasmayin. Bu konuda en durustu japonlar. Tabi aralarinda iyi olan siyelerde var. Yen ile alisveris yaparken garanti bonusunuz var ise sikinti yok. Kur capraz farki az oluyor.

    Bu aralar spin işine bulastik. Ama luferleri cektik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: juke sero

    Balık malzemesi japon sitelerinden alinir. Sakin malezya endonezya taiwan Çin vs diğer asya ulkelerine bulasmayin. Bu konuda en durustu japonlar. Tabi aralarinda iyi olan siyelerde var. Yen ile alisveris yaparken garanti bonusunuz var ise sikinti yok. Kur capraz farki az oluyor.

    Bu aralar spin işine bulastik. Ama luferleri cektik

    selam,

    varmı tavsiye ettiğiniz japon sitesi ?
  • Shenzen tomtop thecnology bunu aliexpress den inceleyin registerli malzemelerin hepsi geldi.Ama sehirdisindayim alip inceleme firsatim yok.donunce bakacagim nasil malzemeler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aliexpress tarzı sitelerden sadece fırdöndü klips yönüyle kullanıyorum aldığım makinalar rapalalar hiç biri adam gibi iş yapmadı...
  • http://www.aliexpress.com/item/new-Minnow-fishing-Lures-15-5CM-16-3G-2-hooks-Hard-bait-Stick-bait-Japanese-two/669053037.html
    http://www.aliexpress.com/item/500M-Brand-LineThink-GOAL-Japan-Multifilament-100-PE-Braided-Fishing-Line-6LB-to-120LB-Free-Shipping/1698856870.html
    Bu ürünleri test ettim levrek kuduruyor görmeye dursun,iplede 5kg lık balık çekmişimdir abanarak boş koy yapmadan çok sağlam fakat kıyıdan atmaya gelmez karışıyor kayıktan kurşunla kullanılır.




  • Evet..Merak edenlere Çinden gelen malzemelerin resimleri...Bunları daha hiç denemedim ama malzeme olarak iyi kalite duruyor..
     Ali  Express Balık Malzemeleri Ali  Express Balık Malzemeleri Ali  Express Balık Malzemeleri Ali  Express Balık Malzemeleri Ali  Express Balık Malzemeleri Ali  Express Balık Malzemeleri Ali  Express Balık Malzemeleri Ali  Express Balık Malzemeleri Ali  Express Balık Malzemeleri Ali  Express Balık Malzemeleri




  • Hocam,ben spin avı ile uğraşıyorum.Sahte balıklar aslında çok pahalı değil eğer rapala, daiwa,shimano gibi çok pahalı markalara bulaşmassan.Kendoyu tavsiye ederim hem ucuzdur hemde iş yapar.İlla çinden getirtcem diyosan trolinaya diye bi marka var onlar bir tık daha kalitelidir yoksa diğerlerinin boyası dökülüyor bir kaç kullanıma

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.