Şimdi Ara

Aliexpress'i kullanan varsa buna bi baksin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://9gag.com/gag/aL03XX5#comment

    Tuylerim diken diken oldu bu nedir. Aliexpress'den urun siparis ettiyseniz ya cok iyi dezenfekte edin yada iptal edin ben sahsen artik birsey ismarlamicam sunlara bak resmen igrenc bi ulke oldular sirf baskalarida corona virusu kapsin diye adamlar neler yapiyor

    Postalar ne gibi kontrolden geciyor devlet kisitlama getirir mi bilmiyorum ama bazi ulkeler gibi bizimde onlem almamiz lazim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PizzaMuffin -- 8 Mart 2020; 0:5:46 >



  • virusler cansız nesne üstünde çok az yaşadığı için problem olmuyor zaten bulaşsa tüm postacılar meftadı şu an günde 100 ce ürün taşıyolar çinden..
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Valla haklisin gecen ay aliexpressden urun geldi eldiven ile aldim zavalli postaci biz ne yapak der gibi bakti.. aligim urunu bi guzel dezenfekte ettim.

    O konuda hakli olailirsin ama su adamlarin yaptigina bi baksana ya hani ben virus kaptim sende niye yok diye virusu yaymaya calisiyor... 9gag'da yorumlarda cin'e nukler bomba atalim diyen yabancilar var durum oraya geldi
  • valla daha dün sipariş verdim. bizim bilim ve ilim adamları, bulaşma sadece canlılara olur, kuru ortamlarda virus olamaz olsa bile 1-2 gün içinde ölür....dediler.
    20gün önce bir ürün aldım. tedbir olarak aldığım cihazı eldiven giyerek steril madde ile sildim.
    bizim eczacı arkadaş ta 20 gün önce ürün teslim almış, sen ne yaptın bu ürünü açarken...dedim....o da bana bayagı elimle açtım...dedi.
  • DEMİRCİEFE kullanıcısına yanıt
    Gerci sizde ve diger arkadasda belirttiniz ama kuru ortamda bulasma olmaz diye insan yinede tedbiri elden birakmiyor. 2 hafta once sivi iceren urunler siparisi verdim kimsayal ve dogal urunler bilemiyorum corona virusu hakkinda sifir bilgim var biraz internetden ogrenim nasil birsey bu
  • Bu cinliler ne pis insanlar yahu, insan gidip herkesin kullandigi yere tukurur hapsirir mi? Ayip...
  • Hocam virüs canlı organizmada yaşıyor paketlerde falan olmaz bence. Zaten vergi geldiğinden beri aliexpress kullanmıyorum artık ayrıca virüsden dolayi daha da kullanmam.
  • _Gmn_ kullanıcısına yanıt
    Valla haklisin mesela philips tras makinasi basligi alacaktim burada yan sanayi urunler 90-100 tl'den basliyor orijinalini soylemiyorum bile. Aliexpressden 4 dolara aldim birde 2 dolar indirim kuponu 11TL'ye geldi 15TL'de stantard vergi ucreti 26TL'ye geldi ona ragmen uygun fiyata geliyor

    Eskiden cok alisveris yapiyordum bende vergiden dolayi baya aza indirdim heleki 1-2 dolarlik urunlerin hic bir esprisi kalmadi
  • Nedense güldüm manyak lan bu insanlar çocuk gibiler pislikler ya
  • Çinin ekonomik yapısı insanları bu derece bencil ve rekabetçi olmaya getirmiş deniyor ama ben katılmıyorum. HIV olup kasıtlı olarak bulaştıran insan grupları var, bildiğiniz tarikat gibiler hatta. Darkweb'de, onion linklerinde gezine gezine illa karşılaşırsınız bu tür insanlarla. Normalde çok büyük suç çünkü, ekserisi de Amerikalı, o yüzden ana webde görmezsiniz bunları.

    İnsanlar manyak manyak, çeşit çeşit. Bunlar gelip suratınıza hapşıramaz ama tutunduğunuz merdiven direğine tükürür. Bunlara lawful evil (yasaya uyan kötü) de denemez; bildiğin namussuzluk, toplum ve insan düşmanlığı ve nefret.
  • Buradan almayı planladığım birkaç şey vardı. Malum virüs salgını ortaya çıkınca sipariş geçmeyi mecburen birkaç ay erteledim. Allah bu Çinlilere sabır versin, daha ne diyelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    virusler cansız nesne üstünde çok az yaşadığı için problem olmuyor zaten bulaşsa tüm postacılar meftadı şu an günde 100 ce ürün taşıyolar çinden..
    sene 2020 virüsü hala canlı zannedenler var
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Ölebilen bir şey ise bir anlamda canlıdır. Pragmatik yaklaşırsak virüsleri de canlı kabul edebiliriz. Bizzat kendi aralarında çoğalmıyor ve diğer hücreleri kullanıp çoğalıyor olduklarından canlı tanımına uymuyor literatürün. Takmamak gerek bence böyle şeylere, herkes anlayamaz, anlamak zorunda da değil zira.
  • Ben ona buna bakmam dünya sağlık örgütünün ne dediğine bakarım. Onlar ise Çin'den gelen paketlerde sorun olmayacağı yönünde. En azından safe diyorlar. Son iki ayda 4 tane paket geldi elime, çok şükür hala yaşıyorum.


    https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/question-and-answers-hub/q-a-detail/coronavirus-disease-covid-19

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • çin dedünyanın en büyük markaları üretim yapıyor.benım ülkemizden aldıgım hp yazıcı,canon yazıcı,toshiba notebbook ,hp notebook çin,de üretilmişler...bu firmalar ne yapıyor acaba..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Ben ona buna bakmam dünya sağlık örgütünün ne dediğine bakarım. Onlar ise Çin'den gelen paketlerde sorun olmayacağı yönünde. En azından safe diyorlar. Son iki ayda 4 tane paket geldi elime, çok şükür hala yaşıyorum.


    https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/question-and-answers-hub/q-a-detail/coronavirus-disease-covid-19

    ben de göruşunuze aynen katılıyorum.ülkemizdeki neredeyse tüm elektronık malzemeler,parçalar, çin,den geliyor.




  • Şuan için bir şey alınmaz. Aman arkadaşlar, 3 kuruş kâr yapacağım diye hem kendinizin hem ailenizin sağlığını riske atmayın.

    Aşısının bulunması 5 yıl sürer diyorlar, yaza etkisini kaybeder dediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.