Şimdi Ara

Alın Size 'Gılışdar'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Artık gerçekten delirmek üzereyim dayanamıyorum! Hiçbir liderlik vasfı olmayan bir 75'lik "ALEVİ" dedeyi 20 yıldır seçim kaybetmesine rağmen chp seçmenin önüne kazanması en muhtemel aday diye yedirip koydular, bırak seçim kazanmayı, normalde çıkarabilecekleri milletveli sayısını bile saadet-deva-gelecek gibi oy oranı sıfır olan eski akp'li partilere hediye ettiler.


    Bütün vatansever realist insanlar dedik ki "gılışdar" denen arkadaşın iç anadoluda bir karşılığı yok! İnsanlara ona oy verdiremezsin. KArşılığı olsa neden Erdoğan karşısına Gılışdarı istesin? Manyak mı bu adam?


    Velev ki azimle sıçıp duvarı yıkma derdine girdin, ne diye oy oranı sıfır olan eski akp artıklarına milletvekilliği hediye ediyorsun?


    %25 chp + %10 İyi parti %10 HDP zaten %45 yapıyor. Bunun yanına %8 lik potansiyeli olan bir Muharrem İnce ittifakı kurulsaydı ve en kötü ihtimal %8 değil %5 İnce alsa zaten bugun %50 geçilirdi.


    Artık kimse iç anadolu muhafazakar seçmenine küfretmesin. Bu ülkenin seküler eğitimli seçmeninin başındaki bela belli. Adı "Gılışdar".








  • Arkadaslar Türkiye Cumhuriyeti artik fiilen bitmiş adı kalmıştır önümüzdeki 5-10 yıl içerisinde Afgan paki suri vs daha da çoğalıp demografik yapının içinden geçicek ve zamanı geldiğinde BOP kapsamında ülke bölünmeye gidecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.