Şimdi Ara

ALINIR MI ALINMAZ MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı günler öncelikle herkese. 2014 model 2015 nisan trafiğe çıkışlı 1.4 pop benzinli Fiat 500L 23.000 km bir araba buldum. Fiyatı 50-55.000 TL arası. Fikirlerinizi almak isterim. Aracı ticaret amaçlı almayı düşünüyorum. Eğer alırsam satıcısı bulunur mu? Pazarı var mıdır? Tahminen ne kadar bir fiyata ne kadar bir sürede satılır? Şimdiden fikirleriniz için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yok mu bir bilgisi olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birincisi satışı yavaş olur,geç satarsınız.satacağınız fiyatı 2.el piyasası değişimine göre aza veya çoka satabilirsiniz o konuda bişey diyemem.50-55 arası olduğundan eminmisiniz ayrıca?tramer kaydı çok yüksek olmalı veya ağır hasarlı/birden çok değişenli/komple boyalı olabilir mi?
  • eg_moonlife E kullanıcısına yanıt
    Arabanın hiç bir sıkıntısı yok. Özel bir durumdan kaynaklı fiyatı öyle. Sadece 300 lira bir hasar görünüyor o da park yaparken sürtmeden dolayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim gibi sakin kullanmayı seversen al,madem bu fiyata buldun satarken fiyatı aşağı çeker bir nebze daha rahat satarsın.alıcısı illa ki çıkar sevimli bir araba özellikle bayanları cezbeder düşüncesindeyim.

    performans çok bekleme zira gaza basim diye düşünürsen titretiyor ama stabil hızda gayet sakin ve sessiz-en azından yolcu olarak gözlemim bu şekilde-.ben yolcu olarak konforlu olduğunu düşünüyorum sürüp test etme imkanım olmadı çünkü aileden biri değilse arkadaş da olsa araç almaktan çekinirim.
  • eg_moonlife E kullanıcısına yanıt
    Doğru düşünce zaten aile arabası olarak almayı düşünüyorum. Teşekkürler şimdiden.
  • bu devirde alacağın araç temiz araç olacak kafanı ağrıtmayacak zaten ucuza alıyorsun satarkende aynı ucuz vereceksin bu kadar basit o fiyata temiz mpv varmı başka markalara bakın karşılaştırın bütceniz ona yetmişse alın binin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.