Şimdi Ara

almanyalidoktor bi süreliğine online | boğaziçi ve genel sorularınızı alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beni hatırlayan kaldı mı bilmiyorum. belki deneme konularımı falan hatırlayan vardır. 2019 da ea 3kdan mezuna bırakıp 2020'de 657. olup boun ekona girmiştim. tercih dönemiyle, mezunlukla boğaziçiyle veya daha genel sorularınız varsa alabilirim. hazırlığı haziran profunda geçtim. kısa süreliğine onlineım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 9 Ağustos 2021; 17:31:36 >



  • İsmin niye doktor hocam
  • kanka uzun hikaye boşver öğrensen de hayatında bir şey değişmeyecek

  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt

    En sevmediğim cevap  

  • fen lisesi mezunu muydunuz?
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt

    hayır anadolu.

  • mezuna kalma sürecini anlat dinlemek isteyen olur hocam çünkü çoğu kişi ea da özellikle o sıralamada mezuna kalmaktan korkar



    ve hazırlık sürecini anlatan bir konu da paylaşırsan yeni hazırlığa geçecek olanlar için faydalı konu olmuş olur

  • Merhaba hocam, ben de 2020 yılında sayısal 60K yapıp mezuna kaldım bu sene 381. Oldum tm’de. Boğaziçi İşletme ve Ekonomi arasında kaldım. 3 sorum var.

    1- İşletmeye yetseydi sıralama yine ekonomi mi yazardınız ? Sebepleri ne olurdu ?


    2- Finans, yatırım bankacılığı, yönetim danışmanlığı gibi sektörler için sizce iktisat mı yoksa işletme mi daha mantıklı olur.


    3- Okulda mezunlarla arkadaşlarınızla falan konuştuysanız işletme ve ekonomi arasında kalan birine ne önerirsiniz ?
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt

    hocam bekir Avşara vs çıkmayı düşünüyor musunuz?

  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt

    hocam çok teknik alanlar olmazsa işletme de ekonomi de aynı yerde çalışıyor benim gördüğüm kadarıyla. ekon eğitimi iibf nin en ağır eğitimiymiş buna karşı çıkanı görmedim daha. burada sizin karakteriniz çok önemli. ben biraz ortamcıyım kulüpleri gezeyim istda takılırım falan diyorsanız işletme yazın sizi daha mutlu eder. ben keşke işletme tutsaydı diyorum o yüzden. ben tutsa işletme yazardım. ama dediğim gibi bu benim karakterim için. kimi insan da o kadar boş vakti dolduramayıp sıkılıyor. ama tüm bu dediklerim gpa hedefin varsa geçerlidir. gpa umrunda olmayıp gününü gün eden çok kişi var  


    duyduğum kadarıyla boğaziçi ekon finans özelinde birini yetiştirmiyor. iktisat teorileri vs çok hakim oluyorsunuz ama finansçı olmak istiyorsanız işletme de ekon da aynı şeyleri katar size. finansçı kısmı biraz kendinizi o alana göre yetiştirmeye ya da yüksek lisansa bakıyor. diğer alanlarda işletme ekon fark etmez diye düşünüyorum.


    tr 3sünden tut da ilk 100 de olan çok fazla arkadaşım var. hepsi direkt tek tercih ekon yapmış. ekoncuların çoğu gerçekten ekon isteyip de gelmiş. bi tek ben ve bi arkadaşım var keşke işletme gelseydi diyen. işletmeden 8 9 arkadaşım var biri hariç keşke ekon yazsaydım diyen duymadım. ama bunların hepsi hazırlıktaydı o da var.


    ben senin yerinde olsam hazal ergenin videolarını izlerim. işletmeden girip ekona geçiyor polsle çap veya yandal yapıyordu. iibfnin içini dışını biliyor. ona kesin bak.





  • Seni unutur muyuz kralll

    Nasılsın iyisindir inşallah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrazieRagazzi -- 9 Ağustos 2021; 17:57:6 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

    2019 da sınava 5 6 ay kala tm ye geçtim 12de goy goy yapıp iyi çalışmadım 3k geldi. çok daha iyi yapabileceğimi düşünüp mezuna kaldım. mezuna kalmakta önemli olan kıstas şu: bir yıl daha çalışacak enerjim var mıydı? benim içimde 1 yıl daha hazırlanma isteği vardı mezuna bıraktım. çok rahat geçmedi koronadan dolayı ama beklediğimden çok daha hızlı geçti. iyi ki kalmışım. karakterim üzerinde de çok iyi etkileri oldu mezuna kalmanın. daha olgun birine dönüştüm.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GrazieRagazzi

    Seni unutur muyuz kralll

    Nasılsın iyisindir inşallah

    sen olmasan beni hatırlayan çıkmayacak :D


    iyiyim. yazın takılmacalar işte bi foruma uğrayıp tercihlere yardımcı olayım dedim 1 2 günlüğüne çok da uzun kalamayacam.


    sen napıyosun

  • air raid siren A kullanıcısına yanıt

    Evet düşünüyorum muratcan kocakulaka başvurmuştum. Yerleştirme sonuçlarından sonra bekir avşara da yazarım

  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt

    Evet hocam o videoyu izlemiştim. Hocam öyle aşırı ortamcı falan değilim ama şöyle düşünüyorum matematiğe çook fazla bir ilgim yok yani ekonomide büyük ihtimalle ortalama bir öğrenci olurum işletmede ise ne biliyim finans dersleri falan oluyormuş onlarda kendimi daha çok gösteririm gibi hissediyorum bu yüzden işletmeye daha yakınım. Ekonomi ile belki yan dal yaparım olursa. Sene başından beri işletme tutmaz diye ekonomi istiyordum ancak sıralamalar çok iyi gelince işletme yazmayı kafaya koydum diyebilirim. Sağ olun cevapladığınız için.



    hazırlık eğitiminden ve online ders işleme deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz

  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Ben de iyiyim çok şükür. Ben yine başaramadım ham 6k yerleştirme 14k. Bana boğaziçi nasip olmayacak artık herhalde. Bir yer yazıp oradayken çalışıcam artık. Olursa olur olmazsa devam edicem yapacağım bir şey kalmadı daha. Bu sene online olmaz da çimlerde çok takılırsın inşallah :D
  • ● Hocam boun econ-işletmenin iş imkanı bağlamında esprisi nedir? Kendinizi mesleki anlamda nerede görüyorsunuz gelecekte?
    ● Bir boun iibf mezunu yurt içinde garanti iş bulabilir mi,bulursa hangi pozisyonlarda ve hangi aralıkta gelir elde eder?
    ● Yurt dışına rahat gidildiği için tercih ediliyor diye biliyorum,yurt dışında eğitim almak hakikaten boun'da kolay mı? Yurt dışında eğitim için cebinizden harcıyor musunuz?
    ● Bir de yurt dışında boun econ-işletme bölümü mezunu hangi pozisyonlarda ve hangi bantta gelir elde eder?
    ● Biraz net bir soru mu olur bilmiyorum ancak boun iibf Boun'un ortamı ve popülaritesi için mi daha çok tercih ediliyor yoksa hakikaten boun iibf ögrencilerinin hem yurt içinde ve yurt dışında önü açık mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mülgâ -- 9 Ağustos 2021; 18:8:47 >
  • Boğaziçi ekonomi hangi bölüm oluyor,boğaziçi ekonomi diye arattığımda bir şey bulamıyorum

    İktisatmış,bölüme sonuncu giren 657 imiş ordan anladım,millet niye iktisat değil ekonomi diyor anlamadım :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 9 Ağustos 2021; 18:18:33 >
  • Makine mühendisliği
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.