Şimdi Ara

###ALTAY### (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
27.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Abi herkes şu son haftaları full geçti nerdeyse, bir biz 5 haftada 7 puan bıraktık, elimizle verdik resmen.

    Tebrikler Altay, seneye de bu hızla yine şampiyon olursunuz umarım.
  • sKjaer kullanıcısına yanıt
    Bir İzmir'li olarak Sakarya'nın gelmesini daha çok isterdim.

    Bakma dün tribünlerin dolu olmasına, normal zamanda taraftarı olmayan, okullarda sokakların köşebaşında bilet dağıtarak taraftar toplamaya çalışan bir takım işte.

    İnşallah önümüzdeki sezon sizi de görürüz 1. ligde.

    Altay'da geldiği gibi hak ettiği yere düşer.

    İzmir'in ağası her zaman Göz - Göz
  • Ard arda şampiyonluk iyi oldu umarım seneye ekonomik bakımdan saçmalayız ve bu gazla süper lige çıkarız. Yeni stad bu sezona yetişecekmi yoksa 2019-2020 de mi faaliyete gecicek.
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Kanka Juventuslumusun,Fenerlimisin,Altaylımısın anlamadım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: winwin35

    Bir İzmir'li olarak Sakarya'nın gelmesini daha çok isterdim.

    Bakma dün tribünlerin dolu olmasına, normal zamanda taraftarı olmayan, okullarda sokakların köşebaşında bilet dağıtarak taraftar toplamaya çalışan bir takım işte.

    İnşallah önümüzdeki sezon sizi de görürüz 1. ligde.

    Altay'da geldiği gibi hak ettiği yere düşer.

    İzmir'in ağası her zaman Göz - Göz
    Diyen adamlara bak allah aşkına...
    Siz de okul önlerinde bilet dağıttınız yılları unuttunuz herhalde hemşerim !
    Sana yunan dölü diyen çakma yobaz hafız lara destek olmaya devam et
  • lars ulrıch kullanıcısına yanıt
    Kanıt? İspat? 33 yaşındayım 11 yaşından beri Göztepe maçlarına giderim, okuduğum okul Güzelyalıdaydı bırak bilet dağıtanı, Özellikle Alsancak stadında oynanan maçlara bilet bulamazdık.

    Destek derken? Göztepe'den başka kimseye destek olduğum yok benim

    Hemşehrim demişsin eyvallah, peki sadece Hemşehriyiz diye şehrin takımını desteklemek zorunda mıyım? Çok saçma ve yapmacık. Bu durum aynı 'Kahpe Bizans' medyasının liboşlarının 'Avrupa kupalarında mücadele eden takımımızı renk gözetmeksizin desteklemeliyiz' demesinden farksız.

    Altay dediğin ağırlığı Alsancak Stadından başlayıp, Kıbrıs şehitler caddesi esnafı(o bölgenin dükkan iş yeri sahipleri yani mülk sahibinden bahsediyorum) o sahiplerin 1. ve 2. Kordon'da ikamet eden şahısları, Gül sokak sakinleri, Gaziosmanpaşa Bulvarı, Kemeraltı esnafı(esnaf derken kiracısı - mülk sahibi açısından bahsediyorum) bitti.

    İnkar edebilir misin? Objektif olarak bakarsan sanmıyorum. Zira doğma büyüme İzmirli bir hemşehrin olarak başka yerde ne 'etkin' liğini ne de varlığını görmedim.

    Tamam etkinlik alanın küçük, zümren belli. Ama bu zümre bir cevher. İzmir'in iş, ticaret, gayrimenkul,ihracat dünyasına yön veren insanlardan oluşuyor. Rotary üyeleri, Mason locası üyeleri (Cumhuriyet Bulvarında Ordu evinin tam karşısındaki Hür Ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locasından bahsediyorum) İZTO ve EBSO üyleri. Özgener'ler, Eskinaziler iş dünyasında gidip siyasetçeleri yalayıp İzmir için yatırım, destek için yalvarırken - pardon ona lobi çalışmaları deniyor uzun yıllardan beri kendi zümreleri içinde İzmirli olduklarını İzmir için çabaladıklarını belirtenler, magazin, hafta sonu şamdan yerel medyasında Altayı desteklediklerini dile getirenler Bu takım takır takır kümeler düşerken borçla uğraşırken İzmir'in kulübü için Altay için ne yapmışlar?

    İzmirin AKP'li millet vekilleri Kasımpaşa ile play-off maçında Kasımpaşa'yı alkışlarken Nerdeydi İzmir'in Kalesi olan CHP? ne yaptı?

    Federasyon başkanlığı yapan Özgener, görevi bitip, şehrine döndükten sonra Altay için ne yaptı?

    Alsancak stadı yıkıldı, siyasetçiler önce burayı AVM yapcaklar dedi, feryatlar sonuç verdi proje stat olarak kaldı, Kocaoğlu çıktı karşı çıkan yok yapın hadi verdik araziyi neden yapmıyorsunuz dedi, Sonra çıkan projeye Konak belediyesi itiraz etmedi mi?

    Bunlar acı, vahim ve üzücü durumlardır ama GERÇEKLERDİR.

    Bu kadar gerçekten de bir sonuç çıkar, Taraftarı olmayan, camiasının kendi şahsi ticari reklamını yapmak için kulüple adını duyurmaya çalışan, lobisiz, destekçisiz, bir SEMT takımını

    Sadece İzmir'in takımı diye destekleyeceğime

    Sakaryaspor'a, Antalyaspor'a, Bursaspor'a destek olurum daha iyi.

    Altay'ın maçlarına da gittim hem de zamanında 1. ligdeyken, o koskoca Atatürk stadında Kapalının 1 tarafında ev sahibi olmasına rağmen sanki DEPLASMAN takımıymış gibi olan ufacık bir grubun arasında izledim maçı. geri kalan stat DEPLASMAN takımı olan 'kahpe Bizans'ın içimizdeki İrlandalılarla dolu insanlarıydı. Sanki deplasmanda değil kendi evinde oynuyormuş gibi oynadılar yıllarca.

    Söylediklerimin hangi birini inkar edebilirsin? Hangisine yalan, iftira diyebilirsin?

    Şehrin değerlerine sahip çıkmak boynumuzun borcudur, 'Yunan dölü' 'Gavur' yaftaları benim için şeref madalyasıdır.

    Ancak şehrin bir takımı yine aynı şehrin 'zengini, siyasetçisi, bürokratı, futbolseveri, hemşehrileri' tarafından kitlesel olarak desteklemiyorsa, şehrin geneline yayılmıyorsa;

    demekki şehrin değil sadece belirli bir semtin, belirli bir zümrenin, belirli bir grubun takımıdır.

    hemşehrilik üzerinden ajitasyon yapmana gerek yok yani.

    Altınordu, Altay, İzmirspor.

    3 kulübün toplam taraftarını toplasak, Bornova Doğanlar stadının 2 kale arkasını ancak doldurabilirsiniz.

    Çok pankart gördüm, çok tezahürat duydum ama Göztepe'nin bir pankartını severim

     ###ALTAY###

    Çünkü İzmir'in neresine gidersen git, Hatta Buna Bayraklı Çiğli hattı, Menemen ardından Foça dahil

    her yerde izini göreceğin, sahip çıkan, İzmir'in boyoz gibi, kumru gibi, çiğdem gibi, klorak gibi, gevrek gibi, saat kulesi gibi sahip çıktığı bir değeridir bu kulüp.

    o yüzden sen semtin çocuğu olmaya, mahalle arkadaşlarınla takılmaya devam et.

    Biz Şehri temsil edelim.

    saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 10 Mayıs 2018; 11:1:2 >




  • Bir GS li olarak Şampiyonluk maçındaydım hatta 3 tane benden büyük abide vardı yanımda 2 si GS biri FB çıktık desteklik hatta bağırdık Altay diye şu Bizans muhabbetini geçin bi zahmet.



    Altay'ın hak ettiği yer Süper Ligtir lakin çok kötü dönemler geçirdi hem sportif hem mali Göztepe bu günlere geldiyse Mehmet Sepilin payı büyüktür yani her şeye paraya bakıyor parası vardı kötü durumda olan takımı aldı çıkardı Süper Lige tamam payın çoğunluğu topçular ve Teknik Adamındır lakin para olmasaydı Göztepe 2.ligde devam ediyor olcaktı.

    Neyse Altay zor zamanlardan kurtuldu gibi Murat Uluçun tekrar gelip takıma kaptanlık yapması gibi iyi mücadele ettiler 2 yıl üst üste şampiyonluk geldi bence finansal mevzularını halledene kadar ilk 10 da kalıp sonra ki hedefi Süper Lig olmalı.

    Ulan İzmirse stad yok anasını satayım şimdi 2.lig maçları başlayacak patates tarlasında oynamaya devam etcek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Biz şampiyon olduk gibi sevindim valla. İzmirli olmayan herkesin izmir’de sevdiği takım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lars ulrıch

    Diyen adamlara bak allah aşkına...
    Siz de okul önlerinde bilet dağıttınız yılları unuttunuz herhalde hemşerim !
    Sana yunan dölü diyen çakma yobaz hafız lara destek olmaya devam et

    Alıntıları Göster
    Her nekadar winwin35 kabul etmesede dediğin dogru. Başta yalı grubu olmak üzere okullarda bedava bilet dagıttık. yappılması gerekiyordu çünkü. ALtay da aynısını yaptıysa aferin .

    Ancak şöyle bir olay var. Altayın bir semti yok.Türkiye çapına dagılmış bir taraftar kitlesi yok! Her şeyi geçtim izmirdeki çift takım tutan gerizekalıların hiç biri altayı tutmuyor. malesef bunların %90 ı istanbul takımı ardından göztepeyi tutuyor. zaten şu son maç sizin görüp görebileceginiz en kalabalık maçtı. bende bir izmirli oalrak gittim 1TL mi verdim açık tribünde çigdem çıtlayarak izledim maçı. maça giden belki de binlerce insan da benim gibiydi.

    Neyse igneleme muhabbetlerini ve fanatik kısımları geçicek olursak. Ben çok ciddi olarak söylüyorum yeni altayı daha dogrusu özgür ekmekçioğlu yönetimindeki altayı Beğeniyorum.

    Benimde yaşım 35. ben altayın tribünsatmalarını ve maç satmalarını gördüm zamanın da. zorlu ailesi istanbula yalakalık yapıcam diye . harcadı resmen altayı. bu yorumları yaparken bir göztepeli olarak değil. bir izmirli olarak yorum yapıyorum. hatta fanatik bir izmir aşığı olarak yorum yapıyorum.

    Yaşınız kaç bilmiyorum .Bizden gençseniz hatırlamıyor olabilirsiniz ama Altay klübü malesef istanbul takımlarına ev sahipliği yaptıran bir klüptü. zamanın da izmirde oynan maçlar da istanbul takımlarına tribünlerin büyük çoğunlugunu verir. gişe hasılatı saglardı. tabi ozamanlar passolig falan da olmadıgı için .Dönemin koltuksuz Atatürk stadı hınca hınç dolardı. rahmetli babam kendimin aksine Gs li oldugu için götürürdü maçlara, canlı kanlı oradan biliyorum Gel zaman git zaman göztepe ve KSK dönemin süperligin de yer alana kadar bu böyle sürdü. istanbul medyası ALTAY yüzünden . İZmir 3 büyüklerin 2. evi algısı oluşturuldu.

    Yeni altaya dönecek olursak. minimalist KSK yerine ALtayı bin kere tercih ederim. SAkarya tabi kardeş klüp oldugu için gönlümüz de yeri ayrı ama ben izmirli gözüyle bakarsam Evet altayı tercih ederim. yukarıda dediğim gibi ÖZgür ekmekçioğlu da bildigim akdarı ile izmir aşıgı bir insan. böye insanlar istanbul hegamonyasını yıkacak. Mehmet sepil gibi insanlar yıkacak!

    Burada Altay klübünün yapması gereken şey. Geçmişte yaptıkları hataları tekrarlamamak. Alsancak stadına sahip çıkmak. Göztepenin yaptıgı gibi kendi stadı haricinde maç oynamamak ve kendi işine bakmak. zamanla herşey halledilir.

    Son olarak Altayın çok borcu var. Aslında KSK dan farklı değiller ama yukarıda yazdıgım gibi adam gibi bir başkanınız var. gerekirse 5-6 sene daha TFF 1.lig te kalsın iyi bir planlama ile çıksın süperlig e. yoksa KSK dan daha beter bir duruma düşersiniz.

    Tekrardan tebrikler altay.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 11 Mayıs 2018; 2:58:36 >




  • Altay iki sezondur şampiyon göztepe süper ligde iyi konumda bitirdi .izmir futbolu toparlandı. Karşıyaka da süper lige tekrar dönerse güzel KSK GÖZ derbisi olur5

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şey iyi güzel de şu stada niye kale arkası yapılmaz ki.Atmosferin bütünlüğü bozuluyor.Tcdd vermedi filan deniliyordu.Stad bittikten sonra anlaşma sağlansa kale arkaları yapılabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kale arkası olucak dendi ama deplasman takım için az bir miktar ayrılcak dendi. Ama videolarda benimde dikkatımi çekti sanırım olmucak.

    Ve 2-1 den nasıl 2-2 yaptık anlam veremedim hoca takımı çok geri yasladı öndeyken ondan oldu.
  • Canlanalım arkadaşlar bu sene play-off için savaşacağız!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brenzha kullanıcısına yanıt
    Pek umudum yok ilk 3 hafta civarı iyi puan topladık ama sonra sıkıntılar baş gösterdi ve kötü konumdayız.
  • Altay aşkına herkes Atatürke!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene takım çok can yakıcak demedi demeyin : )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lars ulrıch

    Bu sene takım çok can yakıcak demedi demeyin : )
    Evet geçen yılki kadro büyük çoğunluğu korundu ekstra yeni gelen oyuncularda yarar sağlayacağını düşünüyorum.
  • Konuyu hortlatalım yav, süper lige çıktık hatta düşmemeye oynuyoruz düşünün  ###ALTAY### 


    Cuma saat 20:00'de Hatayspor ile çok kritik bir maç oynayacağız, Stadımızın açılış maçı aynı zamanda. Bilet fiyatı 5 TL gibi bir rakamda tutuldu açılış maçı şerefine. Tüm İzmirliler davetlidir.


    Büyük Altay!


     ###ALTAY###
     ###ALTAY###Altay Spor Kulübü #İzmirinParlakYıldızıtwitter
    “Evimize dönüyoruz. #İzmirinParlakYıldızı 🌟 https://t.co/kupxU3YOTk”
    https://twitter.com/AltaySporKulubu/status/1468540332090748928
  • Bu hafta Kasımpaşa maçı inanılmaz kritik galip gelip seri yakalayabiliriz. Mağlubiyet ya da beraberlik kesinlikle işimize yaramaz.


    Mustafa Denizliden memnun olan var mı ? Şahsi görüşüm bu kadar uzun süre galip gelememizi ona bağlıyorum takımı evet oynatıyor ama hamlelerı gercekten kötü yani hamle yapmayı unutuyor ya da gıdıyor devre arası 3 adam alıyor oynayan adamı cıkarıyor tuhaf anlam veremıyorum Nobre ve ekibi uyarmıyor mu ?

  • Geldiğimiz gibi gidicez anlaşılan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.