Şimdi Ara

ALTERNATİF PARÇALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • s.a. arkadaşlar. dh forumun motorlu araçlar dünyası bölümüne sık sık uğruyorum. bilgi edinme açısından oldukça faydalı oluyor. bu ayın 17 sinde 97 model mitsubishi l300 aracımın fenni muayenesi vardı. sol far camım çatlaktı ve reflektörü nemliydi. tüv türk sitesinde bunun ağır kusur olduğunu okudum. fakat aracı alalı birkaç ay olduğu için başka bir yerinde de belki sorun çıkar, bende hepsini birden yaptırırım diyerek farı değiştirmeden muayeneye gittim. Allaha şükür başka ağır kusur çıkmadı. birkaç gün önce sanayiye gittim farı değiştirmek için. burada (kthy) mitsubishi nin yetkili servisi yok. fakat japon oto parçaları satan yer var. oraya gittim ve far almak istediğimi söyledim. satıcı bana elinde far olmadığını fakat 250 lik dodge ların farlarının da bunlara birebir uyduğunu söyledi ve başka parçacıya yolladı. hakikaten gittim 20 tlye (farba) farı aldım ve taktırdım. çarşamba muayeneye tekrar gitmeyi düşünüyorum.

    belki katılım olursa bu şekilde alternatif parça örneklerini çoğaltabiliriz diye düşündüm ve bu başlığı açtım. araç marka ve modeli ayrımı yapmadan kullandığımız veya kullanabileceğimiz alternatif parçalar hakkında bilgi paylaşımında bulunmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...







  • ford mondeo bagaj kilit motoru yenisi serviste 300 tl civarı 10 tl lik dogan slx bagaj acma motoru yerine tam uyuyor.
  • Mitsubishinin özellikle eski modelleri ile dodge ortak parçalarını çok görüyordum sitelerde.
    canlı şahidi bulduk:)
  • rover 414,416 ya euro civic in parçalarının %70 i olur
  • LOTUS ESPRİTİN FARI RENO 12 YLE AYNI VOLVO S 40 SANZIMANI LAGUNAYLA AYNI FIAT SİTİLONU TRİGER SETİ FIAT MAREA AYLA AYNI STİLO DİYİNCE 300 MAREA DİYİNCE 90 LİRA NE KOMİK Mİ İKİSİDE ORJİNAL HALBUKİ
  • aynı duruma bende sahit oldum mondeo mun orjinal teybini cıkarıp mp3 calar takmak için teyp cercevesi aradım mondeo için 40-50 tl diyorlar internette ve sanayide ford transitinkide aynısı transitinkini ford parcacısından 5 tl ye aldım orjinal.transit diyinde 5 tl mondeoya 50 tl ikiside ford ve sadece plastik bir parça.
  • Mitsubishi Prestij midibüslerin yuvarlak farlı olanları var. Onların FARBA marka farlarıyla Toros' un farları camdaki çizgilerine kadar aynıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.