Şimdi Ara

ALTERNATiFC nedir ? Bilen varsa yazsın lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ALTERNATiFC diye bir yerden mesaj geldi arka arkaya 18/02/2016 tarihinde. Dolandırıcı mıdır nedirler? Benim Digiturk üyeliğim yok. Yıllar önce üye oldum, faturalarımın tamamını eksiksiz ödeyip devir ettim ve Digiturk Bayisinin sahibine devir işlemini yaptım. Tek kuruş borcum olmadığı halde yıllar sonra " Digiturk'e borcunuz var " ödeyin diye mesaj gelip duruyor. Digiturk ana merkezi aradım: " Bugün sistemler gitti bir çok vatandaşa bu tarz mesaj gitmiş arayıp duruyorlar, siz üyemiz değilsiniz, borcunuz filan yok " dedi Digiturk Merkez, ancak yinede temkinli olmak lazım.
    Belkide Digiturk te; sistemlerin gitme sebebi virüs atıldı hackerler tarafından ve eski müşterilerin telefon bilgilerine ulaştılar ve birçok vatandaşı dolandırmak için böyle mesaj atıyorlar. Olamaz mı? Digiturk beni arasın ve bilgi versin. Ya da basına bilgi versin. Birçok vatandaş şokta bunların yüzünden.



  • bana da sürekli buradan mesaj gelip duruyor. tamam benim digiturk üyeliğim var ancak üye numaram mesaj ile yolladıkları numara değil,
    hatta işi abartıp iki gün önce aradılar, ses kayıt ile konuşan adamın sesinden dolandırıcı olduğu belliydi,
    mesajlar gelmeye devam ediyor ama açıkçası hiç sallamıyorum. nitekim digiturk e borcum da yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.