Şimdi Ara

Altın mı Dolar mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fiziki almayin calinma riski var. Makas araligi dusunmeyin. Uzun vade gümüş ve altin . Dolar ise enflasyondan korur. Mobil banka kullanin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bist100 dışında ki kağıtlar

  • ben KT hesabı açtım aldım birkaç gram ama geri istediğim zaman sadece bir gram alabildim atm den. Önerirdim ama beni bile mağdur ettiler. Sözde istediğin zaman fiziki altın veriyorlar ama şubeye gidince iki hafta sürebilir diyorlar. Hatta mh aradım bir aydır bekleyen var dedi, o da sizin ayıbınız dedim.

    Evde altın döviz yüklü miktar tutmak sıkıntı, apartmanda kameralar var çelik kapı vs var ama hırsızı durdurmak imkansız gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araştır bul güvendiğin bir şirketin hisse senedini al özellikle teknoloji alanında faaliyet gösterenler olabilir. en basiti BİM hisse senedi bile altın ve dolardan kat kat fazla getiri sağladı. Altın ve dolar seni enflasyondan korumaz o devir eskide kaldı üç kuruş kazanınca enflasyondan koruyor mantığını bırakın son 1 yıllık getirilerine bak karşılaştır taşralı mantığıdır altın dolar bunların devri geçti.

  • Paranın değerini korumak istiyorsan, altın veya dolar al, kazanmak istiyorsan borsada hisse senedi alıp satman lazım ama ticaret risktir kaybedebilirsinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stenoz kullanıcısına yanıt

    Esas senin mantığın saçma altın ve dolar zaten enflasyona göre artar ve değerini korur. Borsa kazandırır ama her ticaret gibi risklidir kaybettirirde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sybercomp S kullanıcısına yanıt

    altın dolar enflasyona göre artmaz hiçbir zaman ana nedenlerden biri değildir bunu size kim söylüyor? bak güzel kardeşim son 1 yıllık altın fiyatındaki artış 59% sence dışarda temel gıda kira vs. gibi ücretler 1 yıldaki artışı 59% civarında mı? bugün herkesin bildiği gözlerinin önünde olan bir telekomünikasyon şirketinin hisse senedi bile yıllık 155% kar bırakırken bilinen üç market zinciri bırak TL'yi dolar bazında yıllık 300%lere varan ciro artışları yaşarken gidip altın almak daha iyi diyorsanız gidin alın. TÜİK sadece gıda kira fiyatlarını baz almadığı için daha düşük görünür gereksiz birçok kalem vardır onlarında bazıları 20-30% artmıştır bu durumda oran düşük görünür. Borsada al-sat yapmaktan bahsetmiyorum yoksa git kripto al derim sana araştır geleceği olan bir şirkete yatırım yap diyorum biraz ekonomi haberlerini takip et sektördeki gelişmelerden Dünya'da yaşanan olaylardan haberin olsun illede altın alacaksan da bunun bir kısmı ile al ama sadece altın dolarla zarardan başka birşey elde edemezsin bizim insanımızın mantığı dolar arttı bak kazandım cidden buna inanıyorsanız altına dolara devam edin zamanında ben de bu kafa ile hareket ettim dolar 3 artarken biriktirip almak istediğim şey 6 arttı sonuç zarardayım.


    Eğer risksiz ne kaybım olsun ne de çok kar elde edeyimcilerdenseniz altın dolar buyrun ama yarın bir paket açıklanıp cart diye düşünce de risksiz olmadığını göreceksiniz hepsinin riski var çünkü. Ben hisse senedini tercih ediyorum grafik ortada yanlış diyen buyursun gelsin tartışalım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stenoz -- 19 Ağustos 2023; 18:28:10 >




  • Gümüş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.