Şimdi Ara

Amazon.com.tr'de 200 TL’ye varan chip-para! 16 Ekim-15 Kasım 2023

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
2.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amazon.com.tr'de 200 TL’ye varan chip-para! 16 Ekim-15 Kasım 2023



    16 Ekim-15 Kasım 2023 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 1.000-1.999,99 TL arasındaki alışverişlere 100 TL, 2.000 TL ve üzeri alışverişlere ise 200 TL chip-para!

    Kampanyaya katılmak için Juzdan veya SMS ile kampanyaya kayıt olunması gerekmektedir.

    Kampanya detayları:

    • Kampanya kapsamında 16 Ekim-15 Kasım 2023 tarihleri arasında Amazon.com.tr’de tek seferde yapılacak 1.000-1.999,99 TL arası alışverişlerde 100 TL, 2.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 200 TL chip-para sunulmaktadır.
    • Kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından “AMAZON” yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olması gerekmektedir. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir. Juzdan veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    • Juzdan ile katılımda, kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.
    • Axess, Wings, Free, Akbank kart ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank O’Card Axess ve Ticari kartlar ise puan kampanyasına dahil değildir.
    • Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez chip-para kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum chip-para tutarı 200 TL’dir.
    • Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve Axess üye işyerlerinde kullanılabilecektir. Kazandığınız chip-paraları biriktirebilir, dilediğiniz zaman hayalinizde ne varsa alabilirsiniz.
    • Kampanya süresince, kampanya koşularının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir.
    • Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.
    • Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi bireysel kredi kartları için 12 ayı, kurumsal/ticari kredi kartları için ise 18 ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları ile yapılan; basılı ve külçe halinde olmayan altın ürünlerine ilişkin kuyum harcamalarında, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ilişkin havayolları, seyahat acenteleri, konaklama ile ilgili harcamalarda 3 ay, elektronik eşya alımlarında (Video, kamera, ses sistemleri, fiyatı 5.000 Türk lirasının üzerinde olan televizyon vb) 4 ay, tablet alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde 6 ay, sağlık ürünü alımlarında, mobilya ve elektrikli eşya (Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli ev aletleri vb.) alımlarında ve fiyatı 5.000 Türk Lirasına kadar olan televizyon alımlarında 9 ay, vergi ödemelerinde, eğitimle ilgili harcamalarda, bilgisayar alımı, taşımacılık, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda ve ''yenileme merkezi'' veya ''yetkili satıcı'' niteliğindeki iş yerlerinden alınan yenilenmiş ürün niteliğinde olan cep telefonu alımlarında 12 ay, yurt içine ilişkin havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili harcamalarda 18 ay olarak uygulanır. Bireysel kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek basılı ve külçe altın alımına ilişkin kuyum, telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurt dışına ilişkin harcamalarda, yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit/erteleme uygulanamaz.
    • Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.







  • Neyse ki peşin alışveriş şartı koymamış. World ile almıştık, şimdi bununla da alalım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon hediye kartı kabul eder sanırım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her ne hikmetse Akbank kredi kartıyla Amazon'dan alışveriş yapamıyorum, 3D ödeme sistemine yönlendiriyor, alışverişi tamamladı gibi gösteriyor ama sonra iptal ediyor 🤔

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon Axess'te sektör olarak ne geçiyor?

  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

    troy ise geçmez amazonda

  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Normal Axess Platinium MasterCard hocam..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prof.Matematik kullanıcısına yanıt

    sektörsüz

  • Hediye kartı, erteleme ve taksit kampanyasına dahil olur mu acaba...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ben O kullanıcısına yanıt

    Sorumu ben cevaplayayım, hediyem kart alışverişine chip verdi, ertelemeye ve taksidede dahil oldu gibi, gibi diyorum zira diğer dahil olanlar gibi manuel erteleme ve taksit yapmak istediğimde bunlara dahil olduğu uyarısını veriyor, kesin sonuç provizyondan çıkınca artık...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var. Sözde bizim bankada sorun varmış ama saçmalık. Garanti için de siparişe izin vermedi. Axessi de önce onayladı sonra iptal etti.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 45 dk önce 4703 liralık alışveriş yaptım ama yatmadı puan. Şartlarda anında yatacağı yazıyor. Neden yatmamış olabilir ki? Dönem içine düşünce mi yattı size?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.