Şimdi Ara

Amazon Olayı Hakkında Açıklama ve Tartışma Ana Konusu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
15
Favori
65.833
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • güzel bir gelişme umarım sorunlar aşılır ve iş düzene girer
  • RElS kullanıcısına yanıt
    Belirttiğiniz link'te yer alan haber, buradaki söylentilerden yola çıkılarak yapılmış. Kendileri ile görüştüm ve konun gerçek olmadığını görüp yazdıkları tüm haberleri sildiler.
  • kusura bakmayın, durumumuz yoktu okuyamadım.. ayrıca fakir ailemizde babamız ilk bize, kolpa yapanları iyi süz oğlum, yalanlarına kendilerini bile inandırırlar diye öğütlemişti.
    yemişim yazdıgınız hikayeyi, ciğeri belli bazılarının.
  • Bu konunun bu kadar büyümesinin baş sebeplerinden birisi konu hakkında açılmış başlıkların anında silinmesi oldu. Her yasak kendi isyancısını yaratır!
  • Bir zamanlar Donanım forumunun Dahili Bileşenler kısmında heyecenla, şevkle ve hatta ihtiras boyutunda sistem tavsiyesi vermeye çalışan Murat kardeşimiz (ki 42 yşındayım, kuvvetle muhtemel kardeşim, belki çocuğum yaşındadır) kim derdi ki bir gün forum çalışanı olsun, hatta forumu karıştırsın.

    Bu da böyle unutamadığım bir anımdır.
  • Özür dilenmesi ile birlikte artık bu olayın kapatılması gerektiğini düşünüyorum.Üyelere ''siz kimsiniz'' gibi bir tavır takınılmıştı.En çok rahatsız eden şey buydu.Yoksa tabii ki sitenin sahibi sizsiniz ve para kazanmak en doğal hakkınız.Umarım bir daha böyle olaylar yaşanmaz.
  • Eleştiri mesajı atmayın sizi banlarken paraları yiyemezler.
  • "Vitaminsizler" gibi insanları kıracak laflar edildi. Ardından "Amazon'la aramızda protokol var" dendi, ki protokol falan yoktu, bu yukarı bahsettiğiniz referal program herkesin üyeliğine açık. Linkler gizli bir şekilde refli hale getirildi, halbuki "Birçok arkadaş Adblock kullanıyor, forumun bakım masraflarını vs. karşılamakta zorlanıyoruz, sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına artık Amazon konusundaki linklerin sonuna DH referansı eklenecek" dense kimsenin karşı çıkacağını sanmıyorum. Ancak Murat'ın kavga ettiği insanları forumdan banlayıp, her gün tutarsız açıklamalar yapıp, bir de üzerine millete hakaret ederseniz bu tepki az bile. İnanın maddi açıdan tepkisini ortaya koymayan ancak çok kırgın durumda olan yüzlerce üye var. Özür dilemeniz olumlu bir hamle ancak testi kırıldıktan sonra bir araya getirmek çok kolay olmayabiliyor. Hayırlısı olsun...
  • Hımmm. Ne oldu da geri vitese taktılar anlamadım. Neyse.. Atı alan Üsküdar'ı geçti hala aynı muhabbetler dönüp dönüp duruyor.
  • Tutuşma sezdim
  • quote:

    Forum yönetimi Mesut’tan bağımsızdır
    kanserli kısmı koparıp atmak gibi




  • Keşke olaylar bu kadar büyümeden önce açıklama yapılsaydı. Bir kriz toplantısı görüşmesini yapıp kendi aranızda daha sonra gelip forumda tek ağızdan ana açıklama yapacaktınız bitip gidecekti.

    Ama ne oldu ? Gün bey gelip ayrı yazdı. Mesut Çevik videolarda ayrı söyledi yok vitaminsizler vs. vs. siz ayrı yazdınız ettiniz vs. o kadar mesajlar şak diye uçuruldu silindi vs. e şimdi üyeleri gerip ortalığı daha çok kızdırmış oldunuz.

    Yani vazo düşmüş kırılmış siz parçaları alıp tek tek ya kırıldı demeyip yapıştırırız diyorsunuz olmaz, olmayacaktı zaten. O kırılmış gitmiş artık.

    Siz yada yönetim, vazo düştükten sonra adam gibi temizleyip yeni vazonun düşmemesi için çaba sarf etmeniz lazım. Bu açıklamanın çok daha önce yapılması gerekiyordu ancak gene de yapmış olmanız bence çok güzel bir hareket. Artık bundan sonra o öyleydi bu böyleydi demeye bence üyeler olarak gerek yok.




  • murat sizinle çalışıyorsa neden donanımhaberden hiç bir şey almadım. benim haberim yok linkleri yöneticiler eklemiştir diye açıklama yaptı?
  • özet; üyeler refli link paylaşamayacak, sadece biz paylaşacağız biz kazanacağız. siz yine eskisi gibi fırsat paylaşınki biz para kazanalım ne olur..


    bir kere konu deleted user çöplüğüne döndü 1 haftadır linleti editlerip link koyuyorsunuz, üyelerde refli link paylaşsa editlersiniz konuyu yine ne var? mmurad ın işine? ref çöplüğüne izin vermez isteyen refli link atsın üyelerde kazansın. yoksa üyeler uğraşsın ekmeğini siz yiyin olmaz o iş konu eskisi gibi olmayacak artık..
  • Linke tıklarken korktum acaba refli amazon linki mi diye
  • Üyelere hakaret edip sonra o kişi bizden bağımsızdır açıklaması ne kadar tatmin edicidir acaba ? Gerçi ülkede sürekli en üstlerden haraket edilmesine rağmen yaşamaya devam ediyoruz sizin de buna alışmamızı beklemeniz doğal bir durum.
  • bu konuyu takip ediyordum yerimi alayım :)
  • Hala dalga geçiyor veya birşeyleri gizliyorsunuz gibime geliyor.
    Amazon’un partner programına dahil olunduğu bilgisi 23 Haziran tarihinde konunun sorumlusu “MühendisMurat” nick’li üyemiz tarafından duyurulmuştur. Sonrasında konu güncellendikçe, yeni link’ler eklendikçe bu duyuru silinmiştir. Duyuruların sonsuza kadar kalması gibi bir durum takdir edersiniz ki çok da mantıklı değil. Bunun dışında forum kurallarında zaten forumdan bir gelir elde edilebileceğine dair bilgilendirmeler yer almaktadır.

    Muratın yaptığı duyuru ' DH-Amazon İşbirliği başladı' şeklinde. Ben bu duyurudan DH' nin Amazonun partner programına kayıt olup, tıklanan linkler sayesinde para kazandığını anlayamıyorum. Cahilliğime verin!

    İkincisi en üstte forum kuralları burdadır diyerek paylaşmışsınız. Yarın üyelerden habersiz (Kanunen hakkınız olabilir) değişmeyeceği garanti olmayan kuralları bugün okumanın zaman kaybından başka kime ne faydası var? kafanıza göre bugün ak dediğinize yarın kara diyebilirsiniz?
    Bir diğer sorum da bu kurallara olay patlak verdikten sonre neden Apar-Topar 'Sitemiz üzerinden Amazon Servisleri LLC şirketine ait sitelere verdiğimiz linklerden ötürü gelir ortaklığına reklam programı çerçevesinde gelir elde etmekteyiz' ibaresini eklediniz?




  • dediklerinizin 10'da 1'i doğruysa ve bunları yazabilecek akla sahipseniz, akşam yazacağım mesaja cevap verirsiniz değil mi?

    - 3000 yılına kadar sebepsiz banlamazsınız değil mi?

    - mesajlarımı silmezsiniz değil mi?
  • Şimdi ekşisözlükten geldim, donanımhaber çok ağır bir dolandırıcılık yapmış diyorlar, olayın özeti var mı takip edemedim. amazon dan ps4 siparişim bundan etkilenir mi? dh yönetimi nasıl pislik yapıyorlar? kargo önce onların ofisine mi gidiyor?

    kaç yıldır forumdaydım neler olmuş ya.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.