Şimdi Ara

Amazon Prime Video şimdi Android Auto platformunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Android Auto
    Araç içi eğlence sistemleri standart sistemlerden farklı olarak uygulama desteğini ince eleyip sık dokuyarak geliştiriyor. Sürüş esnasında uyulması gereken kurallar nedeniyle Android Auto ve Apple CarPlay çok uzun sürelerle uygulama ekliyor.



    Android Auto şimdi daha zengin



    Android Auto bugüne kadar farklı uygulamaları kullanıcılara sundu ancak bu oldukça uzun bir zaman içerisinde oldu. Bu hafta kullanıcılar 4 önemli uygulamaya daha kavuştu. Zoom, WebEx, Chrome ve Prime Video uygulamaları artık araç içerisinde kullanılabilecek.



    Ayrıca Bkz.Amazon'da GoPro Hero 11 indirime girdi!



    Zoom ve WebEx konferans uygulamaları güvenlik nedeniyle sadece sesli görüşmeye imkân tanıyor. Google Chrome ve Amazon Prime Video uygulamaları ise her zaman olduğu gibi sadece araç park halinde iken kullanılabiliyor.



    Güncellemede ayrıca The Weather Channel uygulaması, Trip View rotanızı paylaşma fonksiyonu ve Hyundai, Genesis, Kia araçları için dijital anahtar desteği de mevcut. Yeni güncelleme seçili PoleStar, Volvo ve Renault araçlarında başlayacak. Yıl sonuna kadar daha geniş bir araç listesine sunulacak.




    Kaynak:https://www.arenaev.com/zoom_webex_chrome_and_prime_video_are_now_available_in_android_auto-news-2415.php







  • Aslında zenginler için bayağı eğlenceli bir dünya oldu he. Her gün yeni bir şey çıkıyor. Hani biz burada bi telefon araba diye gidiyoruz da, bizim marketlere fakiriz diye gelmeyen tonlarca şey var.

    Misal baş ucu komidini var. Akıllı asistan ile bağlı. Misal yaşlı çağırıyor, komidin tekerlekli, sesin geldiği yere doğru geliyor, işte ilacı suyu falan üstünde getiriyor.

    Led ekranlı orta sehpalar, istersen masaüstü oyunu oyna, telefonunu neresine koyarsan koy wireless şarj olmaya başlıyor. Tak diye telefonundaki fotoları sehpaya atabiliyorsun falan :D 10.000 dolar mı neydi bi sehpa :)

    Günü birlik bir yerçekimsiz yakın uzaya kadar çık dön.

    Denizin ortasındaki mini adacıklarda güneşlen. Garsonlar yüzerek yemeğini içeceğini getirsin falan.

    Az mühendislikten anlayanlar falan iron man'in jarvis i gibi sistemleri de kurmuş evine. Standart satılan ev asistanlarından çok daha işlevsel.

    Daha neler neler var. 360 koşu platformu var, vr gözlükle içine girip istediğin gibi hareket ederek oynuyorsun, hatta full body giysiler var, hasar alınca az da olsa o bölgeden hissettiriyor.

    Çoğu dediğim gibi bizim marketlerde satılmıyor bile.





  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Şu son vr isi vucudu mu uyarıyor,birde bant nasıl oluyor senin yurudugun yonun tersine mi hareket ediyor bant

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok anlamsız, eve varınca inip evimde mis gibi koltuğuma kurulup TV den izlerim , kimse kampta bile olsa arabasını film izlemek için çalıştırmaz, menzilden,benzinden kaybı olsun istemez. Kampta misal tablet kullanıyorum.

    Arka koltuk kafalıklarına monitör bağlanan araçlara bir ihtimal diyeceğim ama vurdulu kırdılı bir filmde şoförün dikkatini dağıtabilir (kulaklık zorunlu tutulabilir belki).

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.