Şimdi Ara

Amazon Türkiye Kuruluyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kurulma tarihi temmuz 2018 diyorlar. siz ne düşünüyorsuuz bu konuda? türkiye elektronik ticaretini nasıl etkiler?
    https://twitter.com/AliCaatay/status/934014615998132224



  • Kargoyu sildirmek için 2 gramlık İngilizcesi ile şiir yazanları gördü bu göz, ürünü 1 gün geç geldi diye iade almaya çalışanları, teslim alıp elime ulaşmadı diye para koparmaya çalışanları ...

    Adamlar da sonuçta kar etmek için yapıyorlar bu işi. Aynı çizgide sürekli devam etmeleri mümkün değil.

    2 kuruşa şerefini satan insan müsveddesi dolu buralar
  • Rekabet iyidir.
  • Pahalıya satsa yinede amazondan alışveriş yapılır.Hiç değilse çakma indirimler yapmaz dürüst satıcı.Tabi türkiyede değişirmi amazon onu bilemeyiz.Malumunuz Aral,teknosa,gold,vatan ve d&r arasında geçen o yazışmalar ortaya çıkınca piyasanın nasıl döndüğünü az çok biliyoruz.
  • Buradaki çakal kullanıcıya uyum sağlamaları taş çatlasın 2 ay sürer. Ondan sonra Hepsiburada v2

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    ben öyle olacağını pek düşünmüyorum. amazon müşteri memnuniyetini kendisine motto edinmiş bir ticaret sitesi,müşteri memnuniyeti konusuna türkiyede yeni bir soluk getireceğine inanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Az Bilen Bilgin

    ben öyle olacağını pek düşünmüyorum. amazon müşteri memnuniyetini kendisine motto edinmiş bir ticaret sitesi,müşteri memnuniyeti konusuna türkiyede yeni bir soluk getireceğine inanıyorum.

    Bence buradaki 3-5 kuruş için takla atanlar amazonun müşteri memnuniyeti politikasına yeni soluk getirecek...

    3-5 kuruş için her yolu deneyen ve bunda ısrar edenleri gördükçe haklı olarak değişeceklerine eminim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az Bilen Bilgin kullanıcısına yanıt
    Kargoyu sildirmek için 2 gramlık İngilizcesi ile şiir yazanları gördü bu göz, ürünü 1 gün geç geldi diye iade almaya çalışanları, teslim alıp elime ulaşmadı diye para koparmaya çalışanları ...

    Adamlar da sonuçta kar etmek için yapıyorlar bu işi. Aynı çizgide sürekli devam etmeleri mümkün değil.

    2 kuruşa şerefini satan insan müsveddesi dolu buralar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCErgun -- 28 Kasım 2017; 10:26:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkeironnWH

    fiyatlarda değişme olmaz ama mesela yurt dışında olupta türkiyede olmayan bir sürü oem ürünü elektronik aletleri mevcut benim en büyük sıkıntımda bu gecen sleeve kablo baktım rgb fan baktım türkiyede yoktu hiç biri sansıma dün denk geldim inventusta zar zor buluyoruz aradığımızı bunun önüne geçerse güzel olur

    fiyat olarak kusura bakmayın ama hiç bir şey değişmeyecek arkadaşlar

    yıllardır amazon gelse de müşteriyi adam yerine koyan firma olsa diye bekliyoruz. Ama buradaki malum firmalar gibi olursa yılların hayal kırıklığı olacak
  • hükümet bu tür çok işlem gören işlerde "gel ofis aç" diyor. Ofis açacaklar, gelmiyorlar merak etmeyin
  • elalem üretir bizimkiler vergi alır... internet geldıkten sonra ınsanlarımız yurtdısı ıle fıyat farkını anladı..vergilerin ne kadar fazla oldugunu ne kadar fahis fıyatla urunlerı alıgını anladı...umarım amazon bunu yıkar ama cok zor..yurt dısında 1000 tl ıse bızde banko 1500 tl...yurt dısındakıler 1500 euro maas alır bızımkını soylemıyorum..yorumsuz...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle çalışanlar ve özellikle yöneticiler yurtdışından gelmeyeceğine göre burada o gerçek amazon.com müşteri memnuniyetini kimse boşyere beklemesin derim, örneğin amazon.it'den bir siparişim oldu, resmen HB'yi arattılar, o derece. Yine de amazon'un ülkemize gelmesi rekabet açısından her türlü avantajımıza bir durum, sadece amazon basics ürünlerini getirip satsalar veya amazon prime'ı burada devreye soksalar yeter.
  • Müşteri memnuniyeti Apple nasıl girmiş devam ediyorsa aynı olur.Apple gibi müşteri memnuniyeti hiç bir yerli firmada yok.Ama tabi Almanya ve Amerika amazon ile Fransa amazon müşteri desteği de farklı mesela.Tabi her koşulda yerli firmalardan iyi olacaktır.

    Yalnız ben genel Amazon ürünleri gelecek diye biliyordum sanırım Amazon.com/de/uk bulduğumuz çoğu ürünü yine burada bulamayacağız.
  • Bir de neden artık yurtdışı Amazon'lardan alışveriş yapamayalım ki ? Amazon buraya gelirse biz dışarıdan İngiltere-Fransa zart zurt Amazondan sipariş veremez miyiz yani ?
  • Fiyatlar uygun olur mu olmaz mı pek beklentiye giremiyor insan malum vergi olayı elektroniği baya etkiliyor ama uygun olursa inanılmaz bir rekabet ortaya çıkıcak gibi görünüyor.Türkiye deki firmalar malumunuz müşteri memnuniyeti sıfır.
  • Türkiye pazarına girmesinler mümkünse.

    Biz amerikadan alişveriş yaparız. yeter ki şu kargo fiyatlarında Türk müşterilerine biraz daha esnek davranırlarsa çok daha iyi olur.

    1-Amazon'un amerikadaki müşteriye verdigi önemi Türkiyede vermezler. Türk insanı yüzsüzdür , elini verirsin kolunu kaptirirsin , kolunu verirsin vucudunu kaptirirsin. yüzsüzlükte sınır tanımadıgımız gibi amazonun hisselerini bile ister bizim insanımız !

    2-Eğer Amazon kendi sitesini kurarsa ilk 2 yıl müşteri çekmek için çok iyi kampanyalar yapabilir. bknz. N11'in ilk yılları.

    3-Yine bizim insanımız Tuhaftır. Amazon-amerika deyip vatan millet sakarya edasıyla amazon'a saldırılar ülkemizde çok olur.


  • Arkadaş ne güzel iş.Ne güzel sistem.Hale bak..

    Bizim kargolar dünya para alır ama hizmet yerlerde..Aras Yurtiçi gibi kargolar yapmaz ama bari UPS falan yapsa şöyle sistemi bizde.
  • Amazon Fire TV Stick satan var mıdır ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.