Şimdi Ara

AMD 7950 ve crossfire incelemeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Nvidia kepler tarafından fiyatı ve performansı yerinde kartlar gelmezse ben alıcağım kartı belirledim beyler

    Sapphire HD 7950 Edition Frover.!
    http://www.anandtech.com/show/5476/amd-radeon-7950-review/3

    Hem sessiz hem daha az yakıyo hem soğutması güçlü iyi o.c oluyo daha ne istenirki fiyatıda güzel 479 $
  • Nvidia 7970'ten güçlü kart yapacak ve daha ucuza satacak? Hamsi kavağa çıktığı zaman belki akıllarının ucundan geçirirler

    Şuraya yazıyorum: Yarın GTx680 7970'i %10 geçse ve 2000 dolara satsa forumda en az 25-30 kişi bunun ne kadar doğru bir hamle olduğunu yana yakıla savunur.

    Lütfen marka takıntısını bir kenara atıp objektif olalım. 7950 fiyatı dışında mükemmel bir kart ki o da zamanla makul seviyeye inecektir. Watt/Performans değeri gerçekten de çok iyi. Hız aşırtmaya verdiği tepkiyi saymıyorum bile. O yüzden AMD'yi böyle başarılı bir ürün ortaya koyduğu için kutluyorum.
    Yarın Nvidia da aynı başarıyı yakalasın onu da kutlarım.
  • anandteche baktımda sapphire ın kart gerçekten çok iyi. bu arada standart olarak verilen 7950 hangisiki sonuçta tasarım özgür ve standart model yok. yani testlerde standart 7950 yine özel soğutmalıdır ama oc yoktur. saphhire oc ed modeli oc a rağmen standart verilenden hem daha soğuk hem daha sessiz xfx in özel modeline göre de çok iyi.
    bu arada 7950 lere oc çok iyi gidecek. güç tüketimi ısı değerleri bant genişliğinin yüksek oluşu hepsi oc un önünü çok iyi açıyor verim çok iyi olacak.
  • kart harika olmuş ben bile çok beğendim,ancak sanki bu kartlar keplere rakip değilde daha çok nvidianın önceki tek gpu liderliğini ele geçirmek için getirilmiş gibi..çünkü keplerin bomba gibi gelceğini düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

    kart harika olmuş ben bile çok beğendim,ancak sanki bu kartlar keplere rakip değilde daha çok nvidianın önceki tek gpu liderliğini ele geçirmek için getirilmiş gibi..çünkü keplerin bomba gibi gelceğini düşünüyorum

    Nanometrelik küçülme bence sadece hız aşırtma potensyelini geliştirdi (birazda performans arttırdı) Bu zamana kadar benim görüşüm böyle Nvidia çıkınca ne olucak hala bir sır.
    Ki ben bunun sır olmasını saçmalık olarak nitelendiriyorum şurda kaç ay var kartların teknik detayları hiç bir bilgi yok sadece tahmin ve tabiki 2012 de çıkması bekleniyo bu kadar

    Nvidia neden bu kadar sessiz kaldı hiç anlamıyorum ne zaman çıkcak onu söylesinler bari resmi bir şekilde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 31 Ocak 2012; 21:45:53 >




  • Şu performanslara bakarak söylüyorum, Crossfire ve Sli tamamen mantıksız ve gereksiz.
  • amd sanki 7970 i çok pahallıya, bunu da hayrına bedavaya dağıtacakmış gibi seviniyorlar ya, ne desem bilemedim

    aylardır 580 le aynı performansı aynı paraya verecek kartı mı beklediniz yani, keşke bu kadar ıkınıp bekmeseydiniz zaten hali hazırda aynı fiyatta gtx580 le aylardır oynuyorum ben.

    yok 7950 daha hızlı diyen adamın aklından şüphe ederim, en çok kullanılan full hd çözünürlükte bak bakalım hızları çok farklı mı, sanki herkes 2560 çözünürlükte oyun oynuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 31 Ocak 2012; 22:19:54 >
  • Ben de beğendim kartı.gtx580'i devirerek iyi iş başarmış.Yalnız hükümranlığı keplere kadar sürer.Sonra unutulur gider.
  • fiyatı çok kötü be
  • kart güzel skorlar almış. 7970'e çok uzak kalmamış. Sanırım AMD'nin üreticilere saat hızı limiti getirmesinin sebebi 7970 tarafında kırılma yaşamak istememesi. Yalnız 580 ile aradaki farkta bellek miktarı ve hızı kadar bir fark olmuş anladığım kadarıyla. 1,5 GB bellekli
    olan full ayarlarda 580 ile aynı seviyede ve 1-2 fps geride kalacaktır.

    Fiyat konusuna gelince 100 Euro kadar daha ucuz bir fiyatla Almanya'da listeleniyor. Yaklaşık olarak GTX580'den pahalı DCII 580 ile aynı fiyatlarda bir kart oalcaktır. özel soğutmalı modellerde 580 özel soğutmalı olanlardan 50-100 TL arası pahalı olacaktır.
    Yani 7950 DCII gibi bir 1100-1150 TL olursa şaşmamak lazım. Bu durumda ref 7970'ler ayrı bir konumda değerlendirilecek ama ses problemi ibreyi özel soğutmalı 7950'ye çevirecektir. Zira ses sıkıntısına değecek bir performans kaybı olacak gibi görünmüyor.
    GTX580 indirim görmezse veya 7970'e daha yakın skorlar alan 3GB bellekli alternatifler çoğalmazsa artık distribitörler ellerindeki stokları ilk başta ufak çaplı indirimlerle eritecektir. Fazla stokolduğunu da sanmıyorum. Bu durumda Nvidia'dan hamle gelmezse
    580 piyasadan silinir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chris Brown

    Saphirin kartı filan neydi öyle dışı kabuk içi fos , Pc her zaman povercolor tercih ederim

    Ben pazarlama stratejisi olarak düşünüyorum.
  • 7950 bence 7970ten daha mantıklı bir çözüm. fiyat olarak daha uygun ayrıca kart OC ile çok iyi sonuçlar veriyor.
  • onu bunu bırakında 2-3 aya 6950 nin fiyatı dusermi?
  • http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-7950-crossfire-review-2-and-3way/16
    Burda 3 ekran karti kurulu sistem test edilmis.
  • 512 corelu kart bu kartı zorluyorsa, 1024 core versiyonunu düşünemiyorum bile. Nvidia ezecek gibi görünüyor yine bu nesilde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.