Şimdi Ara

amd fx 8350 pinleri kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar bundan 3 gün önce macunu değiştrmek için işlemci fanını sökmek istedim ama macun işlemciyle soğutucu arasına baya bi yapışmış nedenini anlamadım en fazla 1 aylık macundu . neyse ben soğutucuyu çektiğimde işlemcide geldi direk , pinlerine baktığımda herhangi bir sorun yoktu ama işlemciyi tekrar tam oturtamadım anakarta, ki işlemci çubuğuda kırıldı sanırım .macunu temizleyip tekrar soğutucuyu monte ettim açtım bilgisayarı herhangi bir sorun yoktu .dün akşam pcde ramlarla ilgili sorun vardı kullanılabilir ram miktarı 3,92 diyordu 8 gb olmasına rağmen, ramların yerini değiştirdim olmadı. diğer renkteki slota taktım (bunu yaparken de biraz soğutucuyu ileri geri zorladım ) ondan sonra pc hiç açılmadı işlemciye bakmak istediğimde yine soğutucuyla birlikte geldi ve pinlerden 10 tane kadarı yamulmuş bunlardan 2 3 tanesi düzeltilemeyecek şekilde yamulmuş ki zaten o 2 tanede kırıldı .yapacak bişey olduğunu zannetmiyorum ama yine de acımı paylaşmak istedim :)







  • Hocam AMD'ye bir mail atın. Geçenlerde de böyle konu okumuştum yardımcı oluyorlarmış.
  • Arkadaşlar amd macun temizlemek yada fan değiştirmek için öncelikle stok fanıyla stres testine sokun.Macun kıvamına gelince daha rahat çıkacaktır.
  • mail attım hocam teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RKeles93

    Arkadaşlar amd macun temizlemek yada fan değiştirmek için öncelikle stok fanıyla stres testine sokun.Macun kıvamına gelince daha rahat çıkacaktır.

    öyleymiş hocam öğrenmiş olduk:)
  • Cidden macun değiştirme işi bazen sakat oluyor.Benimki 4 senedir değişmiyordu.Stres testine de soktum ama nasıl kurumuşsa artık baya zorlandım çıkartırken.1-2 pin yamuldu ama sorun olmadı şuan gayet iyi çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.