Şimdi Ara

AMD için soğutucu klipsleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sıvı soğutmayı söküp yeniden takmam gerekti. Fakat takarken şu klipslerden birisini kaybetmişim. Bunları nereden satın alabilirim acaba? İnternette nasıl aratacağımı da bulamadım.




    AMD için soğutucu klipsleri



  • soğutucunun marka modeli nedir? ben pandemiden önce arctic'ten yeni soket klipsi istemiştim ücretsiz göndermişlerdi ama şimdi değişmiştir pandemi sonrası ama önce satıcısına sonra üreticisine sorardım ben olsam. soğutucuya özel parçaysa ki öyle görünüyor netten bulamayabilirsin klips takımı olarak.

  • NZXT KRAKEN X42 kullanıyorum. Eminim gönderirler, çünkü daha önce yine NZXT kasamdaki led şerit bozulmuştu Almanya'dan bedelsiz göndermişlerdi. Fakat bu kadar küçük bir vida için o kadar süre beklemek istemiyorum. Bi de bizim gümrük saçma-sapan vergi ekliyor. Adam almanyadan ücretsiz gönderiyor, bizimkiler vergi çıkartıyor. Değmez yani. Mümkünse hızlı bir şekilde yurtiçinden temin etmen gerekiyor. Dün birkaç bilgisayar parçası satan dükkana sordum ama bulamadılar.

  • snoppy kullanıcısına yanıt

    bunun dist'i kim NZXT'nin? teknik servisi vardır ve bu parça da vardır diye düşünüyorum. beklemek ve gümrük olaylarında haklısın.

  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt

    Arena'ymış. Ben QP üzerinden satın almıştım ama Arena'ya mail attım bakalım dönecekler mi.

  • snoppy kullanıcısına yanıt

    2017'de 2400 liraya mı ne aldığım hoparlörün kablolu kumandası bozuldu pandemi başlarken. 500 lira mı ne vermiştim fena koymuştu. ha alet geçenlerde baktım 25 bin lira bose companion 50. Almanya'dan geldi modernm elektronik'ti sağ olsunlar uğraşmışlar getirtmişler ulaşamamışlar ben tekrar tekrar yazınca hallolmuştu. bunu neden dedim şimdi Arena sana bütün klips kitini satalım derse yapacağın bir şey yok. bence bir daha yaz kit varsa almak isterim falan de. geçenlerde de asus falchion %65 klavyem için bir tuş için amazon.de'den 1300 liraya tuş takımı aldım göya bütün rog klavyelere oluyormuş ama alçak geldi ama klavye bu fiyat olunca artık bir şey demedim. kesin düşürdü biri yere en orta tuş çünkü G.



    https://www.hepsiburada.com/asus-rog-falchion-ace-65-kompakt-rog-nx-mekanik-switch-pbt-tuslar-interaktif-dokunmatik-panel-dual-type-c-port-kablolu-oyuncu-klavyesi-pm-HBC00003WZ65M



    https://www.amazon.com.tr/dp/B08KFJ6GP4





  • Arena geri dönüş yaptı hemen. Faturayı, seri numarasını yolladım
    Bakalım geri dönüşleri nasıl olacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • snoppy kullanıcısına yanıt

    vardır umarım ellerinde. dediğim gibi komple kit var deseler bile al geç. yurt dışı ile uğraşılmaz kanser olursun.

  • Arena'dan iş çıkmadı.




    AMD için soğutucu klipsleri
  • snoppy kullanıcısına yanıt

    bu durumda yurt dışı teknik hizmeti veren neresiyse bulup sorman lazım ya da eskiden olsa bilgisayarcı dediğimiz dükkanlarda yedek parça olma ihtimali vardı şimdi o dükkanların hepsi notebookçu oldu. yazıcı iş hanı var ist'te onun gibi yerlere de bakabilirsin çıkma ya da benzer iş görecek bir vida da mı yokmuş yahu o kadar mı custommuş?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.