Şimdi Ara

AMD vs Nvidia (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Antor kullanıcısına yanıt

    Hocam bende de aynı ekran kartı var, hiç bir oyunda sorun yaşamadım. tersine tüm oyunları 2k ultra ayarlarda oynuyorum. RDR2, cyberpunk, god of war vs tüm oyunları denedim, dediğiniz sorunları yaşamadım. benim ekran kartım asus rog strix modeli belki bundan ısıtma konusunda da sorun yaşamadım. CS go, lol gibi zayıf grafikli oyunlarda ise fps sabitlemek zorunda kalıyorum. 144+ fps aldığım için geri atma yapıyor limitlemezsem 144hz ekran bile yetmiyor bazen. Yazdıklarınıza şaşırdım bayağı. Şu an piyasadaki en gereksinim açlığı yapan oyunları oynamış biri olarak rx6800 mükemmel bence. eski directx oyunlarında sorun cıkartıyor, vulkan çözdü onu da.

  • Ben artık ciddi ciddi ekran kartımda yada sistemimde bir problem olduğunu ya da ayar sorunu yaşadığımı düşünüyorum. Cyberpunk da 50fps geçemiyorum. Yaza freesync yeni bir monitör almayı düşünüyorum.

  • 3090da 24gb vram yok mu? 4-5 ay önce 21-23bin tlye satıldı.

    Fiyattan bağımsız 7900xtnin rakibi 4080 diye biliyorum. 4070ti ile 4080 arasında çok fark var. Ayrıca güç tüketiminde 4080 7900xtden yüzde 30 daha az güç tüketiyor.

    10bin tl daha fazla verilip alınır mı? Herkesin kişisel tercihi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 5 ay önce satıldı diyorsunuz 4 5 ay önce 3000 serisinin son demleriydi artık bir zahmet fiyatıda ona göre düşsün AMD vs Nvidia 

  • DLSS FSR görüntü kalitesini düşürür.

    Ultrada oynayacağına highda oyna aynı mantığa denk geliyor.

    Ultra ile high arasındaki kalite farkını da anlamayabiliyorsun hepsi aynı mantığa denk geliyor.

    Düşük kalite yüksek fps.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerinize aynen katılıyorum.

  • evet buda doğru AMD vs Nvidia 

  • Rochi R kullanıcısına yanıt

    Kimse bana XMP yi ve SAM i aç demedi. Açtım hepsini rahat takılıyorum. Ayrıca kilitlemede iyi fikirmiş monitör zaten 60hz. Tek problemim eski oyunların remasterlerinde ara sıra siyah ekrana düşüyorum ama önemli değil.


    Edit : Erken konuşmuşum wattman hataları almaya başladım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 28 Nisan 2023; 20:43:22 >
  • Ben rdr2 yi yükledim oyanamaya başladım ama 1-2 saat oynadıktan sonra oyundan atıyor hata veriyor nedeni nedir bilginiz varsa söylüyebilirmisiniz

    Sistem: i5 11400f rtx2060 Super
    Ekran:60hz monitör ü 12 yıl önce almıştm
    rdr2 orjinal

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nvidia düşük ve orta seviyelerde belleği koklatır ama üst seviyelerde koklatmıyor tabii ki ,rtx 3090 kullanıyorum çok memnunum kartın yeni seride performans karşılığı rtx 4070 ti civarı çok daha uygun fiyata almıştım tek eleştirebileceğim konu yükte 350 watt civarı çekmesi ki o da benim hiç umrumda bile değil.


    rtx 3090 alırken rtx 6900xt vs de alabilirdim ama dlss olsun sürücülerinin amd'ye göre daha problemsiz oluşu nvidia tercih etmeme sebep olmuştu, amd eskide fiyat performans ürünleri yapardı bolca alırdım, ama şimdi az daha ucuza daha az performanslısını veriyor o yüzden bir albenisi yok eskisi gibi.

  • Rochi R kullanıcısına yanıt

    Siyah ekran sorunuda yaşıyorum çok sorun yaşıyorum bunlar sadece bugünün sorunları. Isınma sorunum yok fan 500-600 rpm geçmiyor.



    AMD vs Nvidia






    AMD vs Nvidia




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.