Şimdi Ara

Amerika'dan Notebook getirmek icin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amerikada bir arkadasim war ondan bir laptop almasini istedim ama o bayagi bir süre sonra gelcekmis. Bu laptopu bana kargo yoluyla gonderebilir mi? Arkadasim da orda yeni oldugu icin tam olarak bilmiyo.

    Yani sormak istedigim, kargo yoluyla gonderse gümrük falan öder miyim? ödersem ne kadar öderim. Bir de kargo parasi ne kadar tutar?

    Bilgisi olan arkadaslar paylasirsa sevinirim. Simdiden cok tesekkürler..

    Bahe



  • OLMAZ..vergisi cartı curtu ile burdaki fiyatını bile geçer.
  • :)

    Biraz daha detayli anlatabilir misin dostum? Yani kargo elime geldiginde ben kargocuya gümrük parasi falan fistan mi ödemek zorunda kalacagim? Inan ki hic bi bilgim yok bu konuda.. Daha once boyle bir kargolama yaptiysan veya birisinden duyduysan, burda paylasirsan cok sevinirim usta.

    Bahe
  • Veya bu konuda önerin nedir? Ne yapsam daha ucuza getiririm bu aleti?
  • açıkçası benim de çok net bir bilgim yok...daha önce kendime almak isterken soruşturmuştum (asus g1s ; hala içimde kaldı )...yüzü astarını geçtiği söylenmişti bana ... gümrük vergisi ve kdv sinin dışında gümrükten malı almak için ekstra ödemeler oluyormuş...yurtdışından 100 euro nun üstünde mal getirtmek hata louyor. (bayramlarda ve özel günlerde (yılbaşı gibi) bu mebla 300 euro ya kadar çıkabilmekte...ama ne yazıkki laptopın fiyatı bu meblaların üstünde olduğundan ödenecek ıvır zıvır astarını geçiyor)

    bu işin tek bir yolu var..tanıdığın biri veya tanıdığın birinin tanıdığı birinin ordan buraya gelirken laptopı yanında getirmesi........cümleye bak bee




  • Cok saol usta verdigin bilgiler icin. Ben de heralde tanidigin tanidigi yoluyla bu isi halletmeye calisacam :) Baska carem yok heralde :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.