Şimdi Ara

Amerikadan Türkiye'ye Akrabadan Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba günaydın arkadaşlar. Bu sıralar xbox one s almak istiyorum. Malum Türkiye fiyatları ile yurtdışı fiyatları çok farklı. O yüzden yurtdışından alım işlerini araştırıyorum. Amerikada yaşayan bir yakınım var. Sizlere olan sorum ise; Ben amazondan xbox alsam ve onun adresine yollasam, o da bana amerikan kargo şirketleri aracılığıyla Türkiye' ye postalasa gümrükte takılır mı? Sonuçta üzerinde fiyat falan yazmayacak. Hediye olduğunu belirten bir not vs. Gibi şeyleri ayarlayabilirim. Sizce yine de takılır mı gümrüğe? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • up

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon.de üzerinden istediğin Xbox One S'e bak, sepete ekledikten sonra ödemen gereken vergi+kargo ücreti çıkıyor. Amazon.de üzerinden daha ucuza temin edersin, bireysel kullancıların denizaşırı kargo göndermesi çok masraflı olur.
  • Evet haklısınız. Xbox one s tam 7.2 kilogram ağırlığında. Bu da neredeyse 15 lbs ye denk geliyor. Kargo ücreti 89$ olarak çıkıyor ama ben buna da razıyım. İstediğim xbox one s 1tb+ forza horizon3 + extra controller 360$ ama türkiye de almaya kalksam neredese 2 katı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.