Şimdi Ara

Amiral gemisi katili OnePlus 12’nin tanıtım tarihi netleşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amiral gemisi katili OnePlus 12’nin tanıtım tarihi netleşti
    Android telefonlar söz konusu olduğunda fiyat ve performans odaklı modellere imza atan OnePlus, yeni telefonu OnePlus 12 için hazırlıklarını sürdürüyor. Cihazla ilgili bugüne dek birçok sızıntı duyduk ve rekabete iddialı bir giriş yapması bekleniyor. Son olarak OnePlus 12'nin tanıtım ve çıkış tarihi de netlik kazandı.



    OnePlus 12’nin tanıtım tarihi netleşti



    Hatırlayacak olursak OnePlus 11, geçtiğimiz Ocak ayında Çin pazarında satışa sunuldu. 7 Şubat tarihinde ise küresel yolculuğuna başladı. Bugünse sektörde doğru sızıntıları ile tanınan Max Jambor, OnePlus 12'nin Aralık ayında Çin'de piyasaya sürüleceğine dair söylentileri doğruladı. Bununla birlikte amiral gemisi telefonun Ocak veya Şubat ayında küresel pazara açılacağını söyleyebiliriz. 



    OnePlus 12 neler sunacak? İşte bilinenler



    OnePlus 12 hakkında OnePlus'tan bir haber yok ancak sızdırılan render görüntüleri sayesinde akıllı telefonun nasıl görüneceğini biliyoruz. Buna ek olarak OnePlus 12'nin, 16 GB'a kadar LPDDR5X RAM ve 256 GB UFS 4.0 depolama ile eşleştirilmiş Snapdragon 8 Gen 3 platformundan güç alacağı belirtiliyor. Kutusundan ise Android 14 tabanlı OxygenOS 14 ve 100W kablolu/50W kablosuz şarj destekli 5.400mAh pil paketi ile çıkacak.



    Ayrıca Bkz.Akıllı telefon pazarında kan kaybı sürüyor: Peki hangi marka lider?



    OnePlus 12, ön yüzünde 120Hz yenieleme hızı ve QHD+ çözünürlük sunan 6,7 inç boyutlarında LTPO AMOLED ekrana ve ekran altı parmak izi okuyucuya sahip olacak. Arka bölümde ise cihaza dört kamera sensörü eşlik edecek: 50MP birincil, 50MP ultra geniş, 64MP periskop (3x optik yakınlaştırma) ve 32MP selfie.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/oneplus_12_global_india_launch_date_january_2024_tipped-news-59254.php







  • tr fiyatlarını artık düşünmek istemiyorum

  • şu "amiral katili" ibaresi her oneplus başlığına otomatik mi ekleniyor

  • İlk resim kesinlikle Oneplus'u temsil ediyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İmei atılıyor mu!?😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Piyasa da "Amiral Katili" olarak adlandırılacak bir marka/model kalmadı, o iş seneler öncesinde kaldı. Artık her marka dün neydim bugün ne oldum demeden pazarda ki ilk 3-5 marka gibi fiyatlandırma yapıp haddini aşıyor. Bunlar artık cep katili.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.