Şimdi Ara

ANA PCDEN DIGER BILGISAYARLARA AG UZERINDEN ERISIMINI PROGRAMSIZ NASIL YAPARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba,


    Ofisimdeki bilgisayarlari ana pcim uzerinden kontrol edebilmek istiyorum. Ekranlarina erisebilmek, islem yapabilmek , dosya paylasmak gibi..

    Bunu program kullanmadan ve karsi pcden izin onayi olmadan yapabilmek mumkun mu?


    Bir sorum da evden bu pcleri uyandirarak ya da acarak(bu pek mumkun degil sanirim) yine ayni sekilde uzak masaustu seklinde erisip kullanabilmek mumkun mu? Nasil ini bunu uygulamis birisi anlatirsa cok mutlu olurum, simdiden tesekkur ederim.





  • 'program kullanmadan' ekranlara neyle erişmeyi hayal ettiniz cidden merak ettim. Google Remote Desktop var mesela ek program kurmuyorsunuz karşıdan izin almıyorsunuz. Ama günün sonunda yine bir program (chrome) kullanıyorsunuz.

    Ağdan uyandırma diye bir teknoloji var. Bunu destekleyen anakarta sahip cihazlar uzaktan açılabilir. Kapanması zaten işletim sisteminden yapılıyor. Yine Google Remote Desktop ile uzaktan erişebilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Programsizdan kastim tabiki hicbir arayuz olmadan anlaminda degil. Windowsun kendi uzaktan baglanti araci ile demek istemistim aslinda, o sekilde daha hizli ve sorunsuz bir baglanti gerceklestirebilirim diye dusunmustum sadece. Ancak sart degil tabi, dediginiz gibi chrome uzerinden de olabilir. biraz kurcalayacagim chromeremote'u tesekkurler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.