Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1765. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35.327
Cevap
187
Favori
1.698.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17631764176517661767
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sorular neydi öyle gavura vurur gibi sorular sormuşlar, Bakın siz üniversiteye öğrenci seçmiyorsunuz ey yetkililer, bizi niye bu kadar zorluyorsunuz, nasıl bitirecez bu üniversiteyi, ya covid döneminde olduğu gibi herkesi kopya ile geçiriyorsunuz ya da zor sorularla insanları sınıfta bırakıyorsunuz yok mu bunun bir ortası yahu.

  • Herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Sorular genelde detaydı ve ilginç sorulardı. Umarım hayırlısı olur.

  • Sorular yayımlanmış arkadaşlar. Aklımda kaldığı kadarıyla baktım, yanılmıyorsam iki kırığım gelecek birisi Osmanlı Merkez ve Taşra Teşkilatı diğeri Tarih Felsefesi, eğer tarih bölümünde dahi felsefe bu kadar zor oluyorsa, Açıköğretim Felsefe bölümünü düşünemiyorum dahi, yani bana göre eğer birisinin yeteneği yoksa Açıköğretimin felsefe bölümü oldukça zor olmalı büyük ihtimalle. Kaldı ki benim lisede felsefem 100 üzerinden 85-90 idi, sınıfta felsefede ya birinci ya da ikinciydim. Lise felsefesini yapıyordum ama üniversite felsefesi zormuş. Lisede mantık vardı ama mantıktan sınava girmedim, TS sınıfına geçtim. Felsefe'de konular soyut, mantığı var, klasik mantığı var, sembolik mantığı, mat 2'si var. Sosyolojisi var, bu sene sorular bu kadar detay oldukça açıköğretim felsefe bölümü kontenjanı pek dolmayabilir. Dolduruyorlarsa da felsefeyi nasıl bitiriyorlar hayret ediyorum, gayet de zor.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denamint -- 11 Aralık 2023; 19:20:25 >




  • anadolu aöf büroya ugradım,yenı kayıtların ogrencı kımlıklerı gelmıcek dedıler,sıstemde dıgıtal kımlık var dedıler

  • Hiç sormayın hocam son 3 dersim kaldı YBS okuyorum Allahtan çalıştım , çalışmama rağmen resmen 50 60 arası birşey bekliyorum bukadar açık uçlu yoruma dayalı yeni sorular ilk defa gördüm.Geçmiş soru nerdeyse hiç yoktu 3-4 tane.Finalde ne olacak göreceğiz şimdiden çalışmaya başlamak gerek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NonFlyingGhost -- 13 Aralık 2023; 4:28:15 >
  • hocam ben de sadece çıkmış sorular ve alıştırmalara çalışarak girdim sonuç fiyasko 4 dersim kalmıştı, bazı derslerde 2 3 netim felan ya vardır ya yoktur, konu okumadan olmayacak gibi bakalım zaman kalırsa finalde konu da okurum.

  • AÖF sınav sonuçları açıklanmış...

  • Bu ödev dersleri (Tarih İncelemeleri, Sosyoloji Araştırmaları, Felsefi Araştırma ve Yazı) finallerde mi notları açıklanacak arkadaşlar? Bilen var mı?

  • Denamint kullanıcısına yanıt

    Ödev dersi nedir hocam ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pedri Pasta kullanıcısına yanıt

    Hocam Aöf Tarih, Felsefe ve Sosyoloji bölümlerinin 4.sınıf 1.dönem yani 7.dönem ödev dersleri var. Bu dersler 7.dönemde açılır ekim ya da kasım ayı içerisinde ekampüsten konuyu ve puan cetvelini ilan ederler, mesela beş bölümlük bir ödev istenir her kısmı 20 puan olan, örnek olarak. Sonra ödevi bir kağıda yazdıktan sonra aosodev'de ilgili kısıma yazılır.


    Bu ödev dersleri Tarih, Felsefe ve Sosyoloji bölümlerinde var. Biraz mini bir tez sayılabilir. Yani üniversitedeki bir ödev çalışmasına denk. Sadece açıköğretim olduğu için belli bir sunum yok. Genelde 1200 kelimeden az Microsoft Word'ün 3-4 sayfasına eş değer bir ödev isterler.


    Tarih, Felsefe ve Sosyoloji dışında yanılmıyorsam ödev dersi yok. Yani İktisat, Maliye gibi bölümlerde yok yanılmıyorsam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denamint -- 19 Aralık 2023; 20:41:27 >
  • Denamint kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pedri Pasta kullanıcısına yanıt

    Önemli değil hocam, herhangi bir soru olursa yine cevaplamaya çalışırım. 

  • Denamint kullanıcısına yanıt

    Finaller 20'sinde mı 21'inde mi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pedri Pasta kullanıcısına yanıt

    20 ve 21'inde iki günde de sınav olacak farklı yerlerde 2-3 ya da 4 oturuma gireceğiz hocam. Az dersiniz kaldıysa yani son sınıf bittiyse 1-2 oturuma düştüğü oluyor ama genelde 2 gün olacak şekilde 3 oturum yapıyorlar. Özetle iki günde de sınav var. Cumartesi ve pazar günleri.

  • Denamint kullanıcısına yanıt

    İlk donemimdeyim, vizelere 10 aralik cumartesi girdim, şimdi de finallere girecegim.


    A)Sadece cumartesi

    B)Sadece pazar

    C)Hem cumartesi hem pazar


    Hangisinde girecegim ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitenin dersleri dağıtımına bağlı hocam, yani iki güne de dağıtabilirler, tek güne de yerleştirebilirler dersleri. Yakın tarihe kadar fakülte pek netleştirmez diye tahmin ediyorum. Yani öğrenciler bilmiyordur, büroyu ararsanız muhtemelen onlar da bilmiyordur sanırım. Ama bir hafta kala derslerin dağılımını yapıyorlar, ama neye göre yaptıklarını bilmiyorum. Sadece tek bildiğim hocam iki güne de koyabilirler tek güne de.

  • Aöf sınavları bitti ben de bittim.   Neyse yarım dönem kaldı, çalışmaya devam. 

  • Denamint kullanıcısına yanıt

    Hocam güz vizeleri neden nisandan marta alındı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pedri Pasta kullanıcısına yanıt

    Bilmiyorum hocam ama mutlaka bir nedeni vardır.

  • Bu sefer çalışıp hakkını verdik vallahi fakat vizeleri marta alıp finalle hiç oynanmaması garip tek ders için sınava gireceğim mayısta saçmalığa bakarmısınız tek ders sınavı neden yok bu okulda resmen ticarethane olmuşlar.

  • 
Sayfa: önceki 17631764176517661767
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.