Şimdi Ara

AnadoluStudios'dan Haber Var!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
5.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AnadoluStudios'dan Haber Var!

    Değerli oyuncular AnadoluStudios olarak kötüye giden ekonomi ve sunucu masraflarına artık gücümüz yetmiyor.

    Bugüne kadar bir çok Türkçe yama ve Resmi çeviriye imza attık ve 2 yılı aşkın hizmetimizin sonuna gelmiş bulunuyoruz.

    2 yılı aşkın süredir Türk oyuncular için tamamen gönüllü şekilde çalıştık ve sadece bağış linki paylaştık.

    Bugüne kadar bize toplamda 7 kişiden bağış geldi. Emeğimizin bir karşılık hak ettiğini düşünen oyunculara teşekkürlerimizi sunuyoruz.


    13 Ağustos 2022 tarihinden itibaren sunucularımızın çoğunu kapatıyoruz.

    Yine Türk oyuncularımızı düşünerek yamalara erişimlerinin kesilmemesi için 1 sunucu ve 1 hostumuzu açık bırakacağız. Bu indirme sürenizi uzatacaktır ama ne yazık ki yapacak bir şey yok.

    AnadoluStudios kurulurken çok büyük işler yapmayı düşünen bir gruptu. Hedefimize tamamen ulaşamasakta an itibari ile 27.831 kişinin oyununu Türkçe oynamasına vesile olduk. Bunun için mutluyuz.

    AnadoluStudios elindeki mevut yamaları tamamladıktan sonra Resmi çeviri ve Türkçe yama işlerini tamamen bırakıp sadece eski yamaların indirilmesini sağlayan bir Download Center olacaktır.


    Maddi manevi destekleriniz için teşekkür eder herkese iyi oyunlar dileriz!


    AnadoluStudios | Turkish Localization Services





    Resmi Çevirilerimiz:

    https://anadolustudios.com/projelerimiz


    Türkçe Yamalarımız:

    https://anadolustudios.com/turkce-yama


    Devam Eden Yamalar:

    https://anadolustudios.com/ceviri-durum


    Bağış Adresimiz:

    https://anadolustudios.com/destek-ol


    Discord Sunucumuz:

    https://discord.com/invite/GjZNe8mQeF




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Datebase -- 15 Temmuz 2022; 20:38:51 >







  • 45 yıllık hayatımda şunu öğrendim ki, bizim millete beleş iyilik yapılmaz. Kıymeti de olmaz.

    Ekonomik kriz falan hep bahanedir. Sadece çeviri için değil tabii, bizim ülkede el emeği, bilgi, kültür hiç bir zaman para etmez. Gösteriş para eder.

    Oyunçeviriyi yapan arkadaş bu işe başlamadan evvel ben oyun işini bırakmıştım. Oyun işinde eskiyim biraz ama bizim oyuncu kitlesinin mantığı hiç değişmedi. Mouse pad'e 500 lira veren adam, çeviriye 50 lira bağış yapmaz. Limitsizamca sitesinden yılda bikaç film indirdiğim halde para yatırdığımda, sürekli indiren arkadaşlarım bana keriz demişti misal. Site kapandı, hepimiz kurtulduk şükür. Öğrencisi böyledir memleketimin.

    Amatör ressamlar da bizde hiç para kazanmaz mesela, eğer resmi yapan kıza veya başkalarına hava atma ihtimali yoksa tabii.

    Lüks araca binen adam, çocuğuna yedireceği sucuğu pazardan, çiğ köfteyi bimden alır. Onun için deri koltuğa oturup komşuya hava atmak daha önemlidir. Çocuğu sağlıklı beslenince değil, yokuşta gaza basıp "fakirleri tokatlayınca" mutlu olur. Alt ve orta gelir grubunun elinden gelen budur.

    Zengini de şaşırtmaz. İçinin maaşını kriz var diye vermez, ama pavyonda veya lüks restoranın valesine karşı acayip bonkördür.

    Bunun içindir ki bizim memlekette okumuş insan değil galericiler kıymetlidir. En çok onlar sever, en çok onlar kazanır, bakmayın arkasından konuşanlara, en çok da onlar sevilir.

    "25 lira için amma ağladınız" diyenlere, "25 lira azsa neden yama başına 25 lira vermediniz lan" bile demeyenler bu ülkede hep ezildiler.

    Bu yamaları yapanların hiçbirini tanımam etmem, ilk defa bu başlıkta duydum. Muhtemelen hayır için ve belki burdan bi gelecek olabilir diye başlamışlardır. Ve yine muhtemelen sonunun böyle olacağını da tahmin etmişlerdir.

    Ülkeleri geri bırakan etmenler birbiriyle bağlantılı. Buna sebep olan zihniyetin sonuçlarından birisi bu başlıkta. Diğerleri de, çoğu kişiye alakasız gelse de, bence aynı zihniyet: okuyanları çekememe ve aşağılama, doktorları dövme, zengin olma hırsı ve paraya tapma, zenginlerin ve siyasetçilerin açıklanamayan gelirleriyle lüks yaşamlarının normal kabul edilmesi...

    Neyse boş vaktimde konuyu iyice dallandırdım, burda sırıtır, kalanını bi ara ülke gündeminde yazarım :)
    Bu iş bağışlarla dönmez. Hayvan gibi oyunlar çevirseniz de alacağınız bağış 7 değil en fazla 20 olur ama yamayı binlerce kişi indirir. Türk halkında bağış, bahşiş kültürü yoktur.
    Umarım anonymous gibi ücretli bir sistemde devam edersiniz. Hem cepten para yiyerek hem de zamanınızı bağış kültürü olmayan bir halka harcamak yerine ya bırakın ya da ücretli sisteme geçin derim.
    Oyun çeviri sizden fazla bağış almasına rağmen maddi sıkıntılar yüzünden dağılmıştır.

    O kadar söylüyoruz ücretli yapın şu yamaları diye ücretsiz çevirinin sonu budur işte. Sizin yamanıza vereceği 20 lira ile kimse fakirleşmez, türkçe yamaya 20-30 lirayı çok gören de gitsin ingilzce kursuna 10k versin..


    Bakın Anonymous çeviri tam gaz gidiyor adamlar sistemi oturttu. Başka bir grubun aynı pass sistemini hala daha yapmamış olması da ayrı bir ilginç durum gerçekten. Sonuçta çevrilmemiş popüler bir sürü oyun var.

    25 tl ye aldığın o hostinge sen 2 mb den büyük bir rar dosyası yüklersen siliyorlar. İnanmazsan sana ss te gönderirim. Emin ol çok çalıştım öyle firmalarla. Bunların kullandığı adam akıllı bir hostun ayık ücreti 80 tl, extra birde sunucuları var onunda aylık ücreti 120 tl civarlarında. Sunucu ve hostlara %120 zam geldi. Adamlar her ay 200 tl cepten yiyor

  • Bu yeni moda oldu herhalde.


    Neyse hakkınızda hayırlısı olsun. Emekleriniz için teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 15 Temmuz 2022; 20:54:29 >
  • Yolunuz açık olsun. Az destek almış olmanızı popüler, ağır metinli oyunları çevirmemiş olmanıza bağlıyorum. Tabii bu işin bağışla dönmeyeceğini tahmin etmek çok da zor değildi. Aynısını Anonymous Çeviri de denemişti.

  • Ellerinize kollarınıza sağlık yolunuz açık olsun.

  • Sağlık olsun, bu olmazsa o olur umarım...
  • Keşke anonymous gibi paralı olarak devam etseydiniz. Birden fazla paralı ekibin olması ve rekabet her zaman iyidir. Elinize sağlık şu ana kadarki emekleriniz için.

  • Şimdiye kadarki işlerinize ve emeklerinize teşekkürler. Yukarıda ki arkadaşa katılıyorum. Herkese hitap eden oyunların yamalarını yapmadığınız için tutunamadığınızı düşünüyorum ben de.

  • Gruplar tek tek gidiyor anlaşılan işin özü para ,olmadan bu iş dönmüyor.Artik iş bireysel çevirmenlere kaldı.
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt

    Brom bireysel çevirmenlerde bir gelir bir gider. Bizim milletin ilk önce bu kafadan kurtulması lazım. Adamlar 27 bin kişi indirdi 7 kişi bağış yaptı demiş. Bu işlerde grup olduğu zaman illaki bir yerde para şart oluyor. Bak zamanında oyun çeviri bile bir noktada para mevzuları yüzünden dağıldı malesef. Bizim acilen bu işleri destekleyen bir zengo bulmamız lazım.  

  • freeman1930 kullanıcısına yanıt

    Benim dediğim zaten yarabandı brom.Donanimhaber ölücüsü diye bir tabir var zengonun burda ne iş var.😅

  • sinnerclown kullanıcısına yanıt

    Ha anladım brom. Zango ne gezer bazarda diyon yani AnadoluStudios'dan Haber Var! 

  • Ağa hosting masrafı dediğin aylık 25 lira :) Yine de sağ olun.

  • öncelikle üzüldüm ama sorunun çoğunluğu sizde diye düşünüyorum. yama yaptığınız oyunlar mass effect dışında popüler olmayan oyunlar ve bunları oynayan fazla bi kitle yok doğal olarakda bir gelir beklemeniz yanlış. misal anonymous çeviri ağustos ayında çıkacak spiderman için çeviri yetiştirecek çıkış tarihine kaç kişinin satın alacağını siz düşünün.

  • LeonGS35 kullanıcısına yanıt

    25 tl ye aldığın o hostinge sen 2 mb den büyük bir rar dosyası yüklersen siliyorlar. İnanmazsan sana ss te gönderirim. Emin ol çok çalıştım öyle firmalarla. Bunların kullandığı adam akıllı bir hostun ayık ücreti 80 tl, extra birde sunucuları var onunda aylık ücreti 120 tl civarlarında. Sunucu ve hostlara %120 zam geldi. Adamlar her ay 200 tl cepten yiyor

  • Herşey için teşekkürler
  • Size zamanında sağlam bir bağış yapmıştım ama katılım az olup hayat şartları zorlaşınca kararınıza saygı duymak düşüyor bana şu ana kadar Mass Effect dahil tek bir yamanızı indirip kullanmasam da taa oyunçeviri zamanlarından beri bu tip oluşumlara her zaman maddi manevi desteğimi hiç esirgemedim.


    Hepinizin emeğine sağlık ve yolunuz açık olsun.

  • Seni kazıklıyorlar demek ki hocam 1 senedir kendi sitemde kullanıyorum global günlük 2k hit sınırsız trafik ve sınırsız ssd alanım var :)

  • alex59 kullanıcısına yanıt

    benim konu veya firma kişiler hakkında aramda herhangibi bir alaka yok bir vatandaş olarak gönüllü destek verdiğiniz için teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3L3B0SS -- 16 Temmuz 2022; 1:6:52 >
  • LeonGS35 kullanıcısına yanıt

    o zaman cpu kullanım alanı kısıtlıdır. Bir sorun bakalım cpu limiti %kaç ve download center olarak kullanıma izin veriyorlar mı? Veriyorlarsa ciddi olarak söylüyorum tüm sistemlerimizi oraya taşırım. Cevabını bekliyor olucam.

  • bizim insanımızın bağış diye bir geleneği yok.bir şey veriyorsan parasını alacaksın. bir şeyi bedava yaparsın hepsi bi andan çullanır, onu da parçalar, kendisine de yar etmez başkasınada.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.