Şimdi Ara

Anahtarsız Çalıştırma Focus'a Anahtarsız Giriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anahtarsız çalıştırma özelliği olan titanium Focus'lar da anahtarsız giriş yok bildiğiniz üzre. 2012 Fiestalar'da ise her iki fonksiyon da bulunuyor. Soru şu: Anahtarsız çalıştırma özelliği olan Focus'lara bu özellik sonradan ilave edilebilir mi?



  • Anahtarsız giriş için ayrı bir modül var. Arabanın 2-3 tane yerine ek alıcı falan konuyor. Biri tavanda biri konsolda falan filan gibi. Dolayısı ile tesisat farklılığı da vardır. Eklenemez diye birşey yok ama ucuza mal olmayacağı kesin. Birçok parçayıda sıfır almanız gerekeceğinden servis fiyatları geçerli oalcak. O durumda da birkaç bin liralardan bahsedebiliriz sanırım.
  • Sanırım haklısnız. Astarı yüzünden pahalıya gelecektir.
    Yeni Focus'a bile anahtarsız giriş değil de sadece çalıştırma koymaları ilginç. Bir alt sınıfta Fiesta'ya koyduğu özelliği 60 bine sattığı araca koymuyor.
  • Anahtarsız giriş olması lazım yeni focusta. Benim test ettiğim araçta vardı mesela. Gerçi c-max ile de karıştırıyor olabilirim ama vardı diye kalmış aklımda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merruse -- 29 Eylül 2011; 22:36:13 >
  • Anahtarsız giriş yok. Sadece anahtarsız çalıştırma var. Hem C-Max hem Focus 3 de durum aynı. (Donanım listelerinde öyle yazıyor) Tıpkı Focus 2'lerdeki gibi. Belki ilerleyen aylarda getirirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nexium383

    Bir alt sınıfta Fiesta'ya koyduğu özelliği 60 bine sattığı araca koymuyor.

    zorla satmadılar değil mi focus'u size? bu özellik sizin için o kadar önemliyse pekala fiesta satın alabilirdiniz
  • sayın maestro_34,
    Bravo hemen anladınız. Evet zorla sattılar. Ford bayinin önünden geçerken silah zoruyla içeri çekip zorla evrakları imzalatıp arabayı teslim ettiler. Gerçi şöyle dedikodular da yok değil: Fiesta'da bu özellik 2012 modellerde varmış. Yani 1-2 aydır böyle bir özellik var. Benim aracım ise 2010 model. Ama en azından 2010 yılında bana zorla da olsa 2012 model Fiesta satsalarmış keşke. E herkes sizin gibi ince düşünmüyor ki azizim.
  • bide gidip 2010 ile 2012 model araçları kıyasladın ha, gerçekten bravo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nexium383

    Anahtarsız giriş yok. Sadece anahtarsız çalıştırma var. Hem C-Max hem Focus 3 de durum aynı. (Donanım listelerinde öyle yazıyor) Tıpkı Focus 2'lerdeki gibi. Belki ilerleyen aylarda getirirler.

    Sanırım yanlış hatırlıyorsunuz. Bugün bayiide tekrar baktım, oradaki test aracında var anahtarsız giriş. Araç 2011 titanium x paket sedan idi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merruse -- 1 Ekim 2011; 17:25:46 >
  • Kapıların da anahtarsız açıldığından eminsiniz değil mi? Yani amahtarı cebinizden çıkarmadan. ford.com.tr'deki donanım listesinde hem C-Max hem yeni Focus için sadece "Ford Power Anahtarsız Çalıştırma Düğmesi" yazıyor . Yani düğmeye basarak ve anahtar cebinizde iken aracı çalıştırıyorsunuz ama kapıları açmak için anahtarın üzerindeki kumandaya basmak zorundasınız. Yani her halukarda anahtarı bulup elinize almanız gerekiyor.
    Fiesta'nın donanım listesinde ise "Anahtarsız Giriş & FordPower Çalıştırma Sistemi" olarak detaylıca belirtiliyor. Yani anahtar cebinizde iken sadece kapı koluna dokunuyorsunuz ve sonrasında araca binip düğmeye basıyorsunuz.
  • Teşekkür ederim hatırlatmanız için ama ikisi arasındaki farkı gayet iyi biliyorum.
  • Emin olmak için vurgulamak istemiştim. O zaman web sayfasındaki donanım listesi hatalı. Gayet mantıklı olmuş o halde. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.
  • anahtarsız çalışma ve kapı açma özelliği sonradan araçlara eklenebiliyor mu daha önce bu şekilde bir donanım özelliği taktıran arkadaşlar varsa cevabını bekliyorum.
  • aclan_46 A kullanıcısına yanıt
    yokmu bu konuda bilgi sahibi ? yurtdışı satış sitelerinde uygun fiyata alarm set olarak satılıyor bu sistem ama araca uygulamada sıkıntı olurmu yada her araca uygulanabiliyormu orasını bilemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.