Şimdi Ara

Anakarta 8 Pin Güç Giriş Kablosu Takmalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GIGABYTE F2A88XM-D3H anakart ile dark scorpion 550w high power lı kasa aldım. kasadaki psu da, anakartın işlemci yanındaki 12v çıkışına takmak için 4 pin kablo var. acaba bu 4 pini 8 pine dönüştüren kablomu alsam yoksa ide lere takılacak direk 12 v veren kablomu alsam? PC çalşılıyor bir sıkıntı vermedi şimdiye kadar ama ileride bir şey olur diye çekiniyorum.

    http://www.akortek.com/donanim/pc-kasa/dark-scorpion-550w-2xusb3-0-2xusb2-0-2x12-cm-fan-kart-okuyuculu-ve-fan-kontrolculu-ssd-ready-atx-siyah-oyuncu-kasasi.html

    http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-f2a88xm-d3hrev_30
     Anakarta 8 Pin Güç Giriş Kablosu Takmalı mıyım ? Anakarta 8 Pin Güç Giriş Kablosu Takmalı mıyım ? Anakarta 8 Pin Güç Giriş Kablosu Takmalı mıyım ?







  • Gerekmese 8pinlik giriş koyulmazdı oraya dostum. Ben de ilk zamanlar senin gibi kullanıyordum ama sonradan güç yetersizliğinden mavi ekranlar gelmeye başladı. PSU yu değiştirdim 80+ 8pin 12v olan bir psu aldım ve şimdi gafam rahat.
  • Sıkıntı yoksa ellemeyin. Gereksiz masraf olur. Anakart zaten gerekli dönüşümleri 4pinde taksanız 8pinde taksanız yapıyor. 8pinin olayı bildiğim kadarıyla ek güç sağlaması. Overclock yoksa, sistemi yükleyince kapatmıyorsa sıkıntı yok demektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.