Şimdi Ara

Anal Fissür - Makat Çatlağı ( makatını seven okusun ) (307. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.180
Cevap
133
Favori
1.630.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese geçmiş olsun öncelikle. Ben 8 senedir anal fissür

    illetini çekiyorum.Ara ara yoklayıp giderdi ancak yaklaşık 2 aydır her tuvalet acı ızdırap olmaya başladı.

    İstanbuldan konyaya bülent hocaya ameliyattan korkarak gittim. Ancak kremin faydası olması. Bülent Hoca kamera ile baktı artı olarak 3. Derece hemoroid tanısı da koydu. Çatlağımın derinde olduğunu söyledi.

    Artık ameliyata karar verdim yakınlık ve yorumlar sebebiyle Zahide Kurt hocayı tercih edeceğim gibi duruyor. Daha önce hocaya ameliyat olan yada muayene olan var mı aramızda?

    Zahide Hoca LİS ameliyatı şeklinde mi yapıyor. Bizim bu rahatsızlığın ameliyatında LİS ten başka yöntem var mı ?

  • papakli36 P kullanıcısına yanıt

    Evet Lis'ten başka yöntem var flep yöntemi. Op.Dr.Ramazan Tarık Ünsal -Proktoloji Merkezi iyi bir hekimdir. Şu video'yu izlemenizi öneririm


    Proktoloji Merkeziyoutube
    Op.Dr.Ramazan Tarık Ünsal -Proktoloji Merkezi GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN! Randevu: www.proktolojimerkezi.net/randevu-2 (0212) 320 75 01 Whatsup iletişim tel: 0535 320 75 01 İnternet sitemiz: www.proktolojimerkezi.net Adres:Hürriyet Mah.Atatürk Cad. No:13-15 Yılmaz İş Merkezi Kat:2 No:21 Güneşli-İstanbul Konum: Proktoloji Merkezi https://goo.gl/maps/heqfJHkUPi6EA8P26 Youtube kanalımız: https://youtube.com/c/ProktolojiMerkeziOpDrRamazanTar%C4%B1k%C3%9Cnsal #proktolog #proktoloji #proktolojimerkezi #opdrramazantarıkünsal #doktorramazan #hemoroid #basur #analfissür #perianalfistül #analfistül #ameliyatsızhemoroidtedavisi #analstenoz #makatdarlığı #inkontinans #rektalprolapsus #sfinktertamiri #perineoplasti #doğumyırtığı #rektosel #makatkanseri #rektovaginalfistül #atnalıfistül #anastomozdarlığıtedavisi #analstriktür #makatsarkması i#analstriktür #analdarlık #inkontinans #kıldönmesi #lazerhemoroidtedavisi #proktologie #proctologie
    https://www.youtube.com/watch?v=-H4ymYE1yAY
  • papakli36 P kullanıcısına yanıt

    Size de geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.


    Tam olarak benim hastalıklardan oluşmuş sizde. Kronik anal fissür ve hemoroid.


    Geçen hafta bir arkadaşımız Zahide hocaya muayene oldu. Ameliyata gerek görmemiş ve krem tedavisi verdi. Hatta sonucu yazarsanız sevinirim demiştim. Muayenesi baya kalabalıkmış. Bu hem iyi hem de kötü bir durum. Zahide hocanın yorumları çok iyi. Bende tavsiye ederim. Muayeneden sonra ihtiyaca göre size çözüm önerileri getirecektir.

    Zahide hocaya giden arkadaşta çatlaktan farklı bir sorun vardı.


    Çatlak için krem, botoks, çatlak yüzeylerinin temizlenmesi ve LİS gibi yöntemler mevcut.


    Bülent hocanın meşhur kremi fayda olmadıysa, kronik derin bir çatlağa dönüşmüş olabilir. Bu krem başka bir arkadaşımızın da kronik çatlağında etkili olamadı maalesef.


    Zahide hocaya muayene için giderseniz, sonucu ve çözüm önerilerini bizimle paylaşırsanız sevinirim. Birlikte yorumlarız.


    Zahide hocanın uygun gördüğü tedavi ile iyileşeceğinize inancım tam. Yılların tecrübesi ve deneyimi var.


    Her şeyin sonunda tedavilerden bir sonuç alamazsanız, o zaman sizi nokta atışı kesin bir çözüme yönlendireceğim. Fakat Zahide hoca gerekeni yapacaktır, rahat olun.



    Sizden ricam, hemoroidler için ne yapacak ve eğer dış hemoroidiniz varsa onun için ne yapmayı planlıyor. Öğrenip yazarsanız sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 9 Mayıs 2024; 10:14:41 >
  • tcebeci kullanıcısına yanıt

    Cumartesi gitmeyi planlıyorum. Sanırım diğer öneriniz Burhan hoca. Sizin yazdıklarınızdan sonra aslında niyetim izmire gitmekti ama ücreti fazla galiba beni biraz aşıyor. Önceki konuşmalarda gördüm.

    Zahide hocanın hastanesinde tamamlayıcı sağlık sigortam geçiyor. Onu kullanmayı hedefliyorum. Yorumları vs. çok iyi. Bizim bu forum haricinde eşimde kadınlar kulubü adlı forumda zahide hocaya ameliyat olan görmüş. Ordada memnuniyet var. Tek sıkıntı dikiş atıyor olması sanırım o gözümü korkuttu.(Hill isimli arkadaşında dikişliydi baya 20 gün iyi olamayacağını düşünmüştü dikişli olması onun yazılarından sonra korkuttu)

    Sizin mesajlarda gördüğüm burhan hoca dikiş atmıyor kesiye sanırım.

    Cumartesi cesaretimi toplayıp gidersem mutlaka bilgilendirme yapacağım hocam

  • papakli36 P kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.

    Bence de maliyet Burhan hocada 50 bin rahat olmuştur.

    Dikişli ameliyatlarda dikiş açıldıktan sonra bir miktar daha rahatsız edebiliyor.

    Zahide hoca seçeneği varken işi abartıp Burhan hocaya yönelmeye gerek yok.


    Hemoroidler için ne yapmayı düşündüğünü sormayı unutmazsanız sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 9 Mayıs 2024; 15:14:5 >
  • tcebeci kullanıcısına yanıt

    Buradaki bilgilendirme ve destekleriniz içinde teşekkürler hocam.

    Gidince soracağım hocam hemoroid için nasıl bir işlem yapacak diye

  • IVANGUARDI kullanıcısına yanıt

    Bu hocayla ilgili çok şikayet okumuştum.Bu hocayı önermeden/tercih etmeden önce lütfen bi inceleyin. Çünkü bu hastalıkta yanlış tanı ve tedavi ileriki süreçlerde çok ciddi problemlere yol açabiliyor.


    https://forum.donanimhaber.com/ramazan-tarik-unsal-magdurlari--152567403


    www.sikayetvar.com
    Proktoloji Merkezi - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/proktoloji-merkezi
  • emr0n kullanıcısına yanıt

    Ben Çevremden gelen feedbacklere istinaden önerdim. Dünya'nın en iyisi denilen göz Hocasına Ameliyat oldu arkadaşım gözünü kaybetti doktor hata yaptı. Hiçbir doktorda garantisi yok bu işin

  • papakli36 P kullanıcısına yanıt

    Rica ederim kardeşim.

    Sağlık ve sıhhatler dilerim.

  • ben hemorid ameliyatı oldum olalı 6 gün oldu şuan iyiyim benimki ağrı dan sonra ayaklarında sızı iniyordu fena mı ilerledi yoksa farklı bir durummuydu bilmiyorum ağrı kesici bile iş yapmıyordu şuan iyiyim şükür olmak isteyen olsun kurtulsun çekilecek iş değil o ağrılar

  • IVANGUARDI kullanıcısına yanıt

    Tabii orası öyle hiç bir şeyin garantisi yok maalesef ama bu kadar şikayeti olan birinide şahsen tercih etmezdim. Tabii herkes memnun olmayabilir orası doğru ama ben biraz incelemiştim okuduğum kadarıyla hastalara karşı tavrı, para konuları falan biraz problem yaşayanlar olmuş o yüzden yazmak istedim. Finalde herkesin kendi istediğini tercih edip gidebilir.

  • Merhaba arkadaşlar, banada bı yardımcı olursanız çok sevinirim. Yıllardır bende dış hemoroid yani memeler var ağrısı sızısı pek olmaz. 2 senede bir soğuk beton veya demire oturursam akşamına sert birşey sivilceden büyük çıban gibi memelerin yanından çıkar beni çok rahatsız ederdi. Krem hap 3 günde geçer giderdi. Bu döngü kendimi bildiğimden beridir var çok sorun teşkil etmiyordu. Hayatımda bir veya 2 defa kan gördüm.
    Ama son 4-5 yıldır bir değişim oldu ne zaman ishal olsam wcde çok aşırı zorlanmaya, ağrılı sancılı can yakıcı bir şekilde idrarımı yapmaya başladım. İlk başlarda Ayda 1 oluryordu sonra yıldan yıla haftalara inmeye başladı son 1 yıldır haftada 2-3 kere olmaya başladı. Genelde geceleri olan birşey, sabahladigim çok oldu ağrıdan dolayı ama ertesi gün geçiyordu. 2 gün ağrı çektiğim azdır. Genelde akşam yemeğinden sonra üşüme hissi geliyor ardından karın ağrısı ve WC ye giriş sancılı ve zorlanarak tam boşaltamama hissi ardından 3-5 saat makkatta ağrı yanma zonklama kötü pis bir ağrı. Geçen seneye kadar WC den çıktığımda sadece yanma olurdu ağrım olmazdı ama yaklaşık 1 yıldır fena ağrı oluyor. Bunun üzerine ben hiç araştırmadan hemoroid den şüphelenerek Ankara mevlüt Topbaş'a gittim sene başında. Dedem ve babamı iyi yapmıştı onlarda kanamalı oluyordu. Bende kanama yoktu. Bana muhtemelen botoks gibi birşey yaptı iğneler vurdu makat içerisine. İlk 15 gün meme felan kalmadı agrimda olmadı fakat 15 günden sonra memeler geri geldi WC dede sorunlar başladı malesef bende etkisi olmadı 10 gün önce Ankara'da işim vardı yanına uğradım bende düzelme olmadı diye tekrar muayene etti birşeyin yok dedi bir iki iğne daha yaptı memeler gene gitti gibi ama wcde ağrım gene oluyor ama sadece ishal olduğumda. Kısacası araştırıp bir işe baş koymak gerekiyor ben kesin hemoroid tır deyip gittim sonuç elde edemedim. Araştırmalarım anal fissürü isaret ediyor. Sizinde tecrübelerinizi almak isterim ona göre doktora başvuracağım.
    Allah bu çileyi çeken herkesin yardımcısı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayhan26 -- 10 Mayıs 2024; 0:22:40 >
  • Kayhan26 K kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun.

    Hemoroidin kardeşi anal fissürdür. Yani makat çatlağı. Yazdıklarınız bana fissür değilde,fistül oluşmuş gibi izlenim bıraktı. Yani intihaplı makat hastalığı.

    İntihab belirtilerini saymışsınız.

    Saat 6 yönünde yani tam kuyruk kemiği hizasında bir acıma var mı? Fissür burada oluşuyor.

    Kendini kanıtlamış başka bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.

  • tcebeci kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. 6 yönünde yok hocam genel rektumda yanma kaşıntı karışımı bir acı hissediyorum.
  • emr0n kullanıcısına yanıt

    Tabi ki olabilir benim çevremdeki kişiler memnun kaldı diye bu onu iyi hekim yapmaz iyi araştırmak lazım

  • Kayhan26 K kullanıcısına yanıt

    Hocam hemoroidleriniz çürümeye başlamış olabilir. Bir hastanın yorumunda okumuştum. Hemeoroidlerinde oluşan intihab, hemoroid altı bölgede kas intihablanmasına neden olmuş. Müthiş ağrılar çektiğini yazıyordu.


    Sizde hemoroidlerden tedavi olmanıza rağmen tekrar şiştiklerini söylüyorsunuz. Sanırım doktor ilaç enjekte ederek küçültmelerini sağlamaya çalışmış fakat olmamış.


    Mevlüt hoca hemoroid konusunda çok süper başarılı biri değil. Çatlakta iyi fakat hemoroidde iyileştirme yüzde oranı çok yüksek değil. Hasta yorumlarından anlaşılıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 10 Mayıs 2024; 6:58:36 >
  • tcebeci kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam işin ilginç tarafı kanama olmuyor ve ya iltihab yok kesin fissür de diyemiyorum kesin fistül de diyemiyorum. Zaten mevlüt Topbaş'ta 2 kere muayne etti 2 kere birşey yok makatin düzgün dedi. Sikayetlerimi dinledi. 3 şey yapar bu saydıklarını dedi. 1. Makat kanseri bulgu gözükmüyor dedi 2. Makat apsesi bulgu gözükmüyor dedi. 3. İbs düzensiz bağırsak dedi muhtemelen bu var sende psikolojini düzelt dedi :) babamda ülseratif kolit vardı iyileşti çok şükür. Mevlüt hoca öyle dedi diye gittim kolonoskobi oldum birşey çıkmadı:) yakın zamanda mevlüt hoca işlem yaptığı için hemen gitmek istemiyorum 10 gün daha gecsinde öyle gidicem doktora
  • Kayhan26 K kullanıcısına yanıt

    Bağırsak ve makat hastalıkları genelde irsi oluyor. Babanızdaki hastalık olabilir.

    Sonuçları paylaşırsanız sevinirim.

  • Kayhan26 K kullanıcısına yanıt

    Birde Mevlüt baba yaşıyor değil mi?

    Bir sağlıkçı arkadaşım vefat ettiğini söylemişti, ben yaşadığını iddia etmiştim.

  • tcebeci kullanıcısına yanıt
    Tabiki paylaşırım hocam. Daha 10 gün önce gittim mevlüt hocaya gayet sağlam. Merkez bankasına kafa tutar, darphane gibi para basıyor. Fatura yok vergi yok işi gıcır😁
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.