Şimdi Ara

Anbernic RG35XX Plus retro el konsolu tanıtıldı: 5000'in üzerinde oyun yüklü! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben de amazon araclığı ile bir adet aldım. Türkçe en basit nasıl oyun yüklenir ya da Garlic vs. gibi bir kaynak var mı bulamadım.

  • Keşke diğer üreticilerde bunlar gibi yapsa, bence işletim sisteminin sd kartta olması iyi. Gömülü emmc benzeri şeylere pek güvenmiyorum :(

  • Açılın, RG35XX kullanıcısı geldi. :)


    En baştan söyleyeyim, eğer bilgisayar ile uğraşmayı seven biri değilseniz veya yabancı kaynaklardan tutorial izleyip bir şeyler yapmaya hevesiniz yoksa cihaz beklentinizi karşılayamayabilir. Çünkü istediğiniz oyunları yüklemek için emek sarf etmeniz gerekecek. Cihazın içinde gelen SD kartta her istediğiniz oyun olmayabilir ve bu yüzden CFW yoluna başvurmanız gerekebilir.


    Pokemon Firered: oyunu yaklaşık 35 saatte bitirmişimdir. :)

    Anbernic RG35XX Plus retro el konsolu tanıtıldı: 5000'in üzerinde oyun yüklü!


    "Kanım ısındı kerataya, tatlı bir şeye benziyor" diyorsanız bence ilk yapmanız gereken min. 64 GB SD kart satın almak. İçinden çıkan kartı çöpe atın veya yakın gitsin. Çok adi ve tekrar tekrar r/w yapıldığında bozulan bir kart. Samsung evo plus iş görür.

    (Çift kart slotu var ayrıca, isterseniz birine fw atıp öbürüne oyunları atabilirsiniz)


    "Ne nereden indirilir, nasıl kurulur, Türkçe kaynak?" olaylarına hiç girmeden ufak tefek ipuçlarıyla konuyu özet geçeceğim. Mutlaka yardımı dokunur.


    İyi bir tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=wWSckZz479w&t

    (Hangi programları kullanmanız gerektiğini söylüyor)


    en başta rg35xx.com adlı siteyi bookmarklayın. Aradığınız ve ihtiyacınız olan her şey burada bulunuyor.

    Burada bulamadığınız sınırsız custom içerik için rg35xx subreddit'ini kontrol edin.

    Oyunlar için "roms megathread" diye aratmanız yeterli. Bulamayacağınız hiçbir şey yok. İnanılmaz bir arşiv.

    Eğer benim gibi çok üşengeç biriyseniz ve uğraşmak istemiyorsanız "rg35xx garlicbread" diye aratıp malum imaj dosyasını indirin ve SD kartınıza yazın. Adamlar mükemmel kolaj yapmışlar. Search tool da var, thumbnail görselleri de var, portlar da var (Super Mario 64, Quake, Duke Nukem, Wolfenstein 3D vs.)


    Uzun lafın kısası, cihaz 400-500 liraya satılan adi NES tetrisleri gibi değil gerçekten. İyi ki almışım dedirten bir teknoloji (Benimki eski sürüm üstelik). Butonların basma hissiyatı güzel, kalitesiz hissettirmiyor. Kasası da sağlam ve dayanıklı (çok düşürmemeye dikkat edin yine deAnbernic RG35XX Plus retro el konsolu tanıtıldı: 5000'in üzerinde oyun yüklü! )


    Televizyona bağlanabiliyor. Kablo gerekli onun için. Ama televizyona bağlayıp iki kişi oynayacaksanız tv stick emülatörleri alın, bunu hiç düşünmeyin bence.


    TLDR: ALINIR.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 11 Mayıs 2024; 1:46:47 >




  • Psp oyunlarını da oynatıp analog olmaması kötü olmuş. Tasarım nostaljisi de yaşamak isteyenler için bu tip cihazlar ideal ama öyle bi derdi olmayanlar için orta halli bi telefona, telefonun araya kıstırılabildiği bt controller alıp emulator yüklemek daha mantıklı.
  • nemesis kullanıcısına yanıt

    Amazon'dan nasıl alıyorsunuz? Amazon Türkiye'den mi? Yurtdısından mı gönderiyorlar? Gümrükte sorun cıkıyor mu? Kac günde geliyor? Ben de almak istiyorum cünkü..


    Bir de GBA oyunu oynanabiliyor mu?

  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Telefonla el konsolu aynı sey degil cünkü dokunmatik ekranla, fiziksel düğme aynı sey degil.. Telefon bu yüzden tat vermiyor.. Cihaz PSP'den daha eski platformlara daha uygun kontrol buttonları acısından yani..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Mayıs 2024; 16:16:24 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

    Yok bence de öyle dokunmatik oyun asla sevmiyorum. Bluetooth controller dediğim şu. Bundan aldım telefon adeta el konsoluna döndü. Retroarch, ps1-2, gamecube, psp, dreamcast, vita hepsini kurdum.



    DNA Mobile Gamingyoutube
    Check out the review of the BSP D7 controller - https://youtu.be/4mNCbK4Jp1E Join the DMG Clan to get access to perks like free entries to giveaways, gifts both digital and physical & much more! - https://www.youtube.com/channel/UCjK3KfZtAXnsiYGSyjvoYnQ/join Jump over to the Discord to get help or talk gaming - https://discord.com/invite/NMkk5zupSR Check out my Tiks on the Tok they're basically shorts but more Tikky - https://www.tiktok.com/@dnamobilegaming Where I bought mine - https://www.aliexpress.com/item/1005006177631147.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.628c1802xamg7C
    https://www.youtube.com/watch?v=teqqUdlhSBk
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Evet o zaman olay degisir.. Güzelmis bunlardan daha önce görmüstüm fakat hic alıp denemedim..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Mayıs 2024; 19:28:49 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

    Aynen direk xbox wireless controller olarak görüyor hatta. Grid autosport kurdum mesela o da direk destekliyor bildiğin el konsolu gibi oluyor. Her android oyun desteklemiyor tabi ama emulatörler sorunsuz. İstediğin tuşu da atayabiliyorsun.

  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Peki ürün kalitesi nasıl? Sağlam mı? Buttonlar falan uzun vade de problem cıkartacak gibi mi? Türkiye'de satan site var mı? GBA emulatorle denedin mi?

  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

    Valla kalite olarak beklediğimden iyi çıktı bu D8 diye geçen model. Bence sağlam. Tr'de yok sanırım ben aliexpressten aldım. Gba retroarch a kurdum da denemedim henüz. Ama retroarch gördüğü için ondaki tüm emularda çalışıyor.

  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz alınabiliyor. Vergiler en baştan ödendiği için gümrükte takılmıyor. Gba oynanıyor evet.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.