Şimdi Ara

Android Kullanan Liseli ve İlkokullu Arkadaşlara Özel... Karne Notu Ortalaması Hesaplayıcı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle belirtmek isterim ki ben de bir liseliyim Liseli ve ilkokullu arkadaşlara daha önceden yazmış olduğum bir Android programını taktim etmek istiyorum... Ortalama Hesaplayıcı

    Özellikle liseli arkadaşlar bilir, dönem sonu yaklaştıkça her öğrenciyi bir karne heyecanı sarar. Herkes aldığı belgeyi merak eder, karne notu ortalamaları hesaplanır, teşekkürü 1 puanla kaçırdım kanka gibi şakalar yapılır... Bizim sınıfta da aynı heyecan vardı. Tebeşiri eline alan arkadaş tahtada kendisinin ve birkaç arkadaşının ortalamasını hesaplar, diğerleri de boş bir kağıt çıkarır ve kendisini bu uzun süren dört işlem sürecine verirdi. Bu manzarayı gören ben "Bunun uygulaması yapılır ki" şeklinde bir tepki verip oturdum bilgisayarın başına ve bu işi basite indirgemeyi amaçlayan bir uygulama yazdım: Ortalama Hesaplayıcı.

    Ortalama Hesaplayıcı sayesinde karne notu ortalamanızı çok daha hızlı bir şekilde hesaplayabilir ve anında hangi belgeyi alacağınızı öğrenebilirsiniz. Yazdığım ilk işe yarayan uygulama olduğundan bazı eksik yönleri ve hataları olabilir, önerilerinizi ve bulduğunuz hataları bana bildirirseniz sevinirim Birkaç ekran görüntüsü vermek gerekirse:

     Android Kullanan Liseli ve İlkokullu Arkadaşlara Özel... Karne Notu Ortalaması Hesaplayıcı!  Android Kullanan Liseli ve İlkokullu Arkadaşlara Özel... Karne Notu Ortalaması Hesaplayıcı!

    (Not: Uygulama sadece Android 3 ve üzeri sürümlerde böyle gözükmektedir, Android 2 serisinde görünüm daha farklı olacaktır)

    Eveeet gelelim uygulamayı indirmeye, bunun için bir Google Code sayfası açtım, hata bildirmelerini buraya yaparsanız sevinirim. İndirme linklerine ve daha fazla resmehttp://code.google.com/p/ortalama-hesaplayici/ adresinden ulaşabilirsiniz. Her zaman için en güncel versiyonu indirmenizi tavsiye ediyorum. Tabii indiren olursa







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.